Ferge Lote Anda

Lote Anda-ruten betjenes av Fjord1 med to ferger, MF Gloppefjord og MF Gulen. Ruten er 1044 og har en reisetid på bare 11 minutter. Selv om det er en mer bilfokusert rute, siden den er en del av E-39 som krysser hele Norge vestover, kan du også gå om bord som passasjer.

Foreløpig er dette den raskeste og mest effektive måten å krysse fra den ene siden til den andre, selv om det arbeides med å bygge en bro mellom disse to områdene. Men den forventes å stå ferdig i 2030.

I denne artikkelen tar vi for oss all relevant informasjon om denne ruten, slik at du ikke er i tvil når du skal bruke fergen. Rutetider, priser, interessante lenker og hvor du kan henvende deg, så ikke gå glipp av noe.

Lote Anda

Tidsplaner

Du kan se rutetabellene nedenfor med denne PDF-filen, selv om vi alltid anbefaler deg å sjekke det også i lenken som vi vil legge igjen under knappen, for å se rutetabellene i sanntid og eventuelle endringer som kan skje.

Det første bildet er avgangene fra Lote, i tilfelle du er i Anda eller vil vite rutetabellene, er det det andre bildet. Som du kan se, er det en høy frekvens av ferger ettersom det er en del av E-39-ruten, som er den viktigste måten for kjøretøy, enten det er personbiler eller lastebiler og varebiler, å krysse fra toppen til bunnen av Norge.

Se PDF-filen av dette bildet her (Lote – Anda RUTE 1044). Se PDF-filen av dette bildet her. Vi anbefaler at du alltid sjekker sanntidstidene på fergenettstedet fjord1, som du finner i knappen nedenfor.

Rutetider

Vi legger igjen et kart med ruten, slik at du kan se ruten som fergen tar. Vær oppmerksom på at dette er en direkte rute uten stopp, rett fra ett punkt til et annet. Reisen tar bare 11 minutter, så du vil nå den andre delen av ruten på svært kort tid.

Pris

Du kan se prisene for denne fergen i bildet nedenfor. De varierer fra 36 kr for motorsykler til over 500 kr for store kjøretøy.

Vær oppmerksom på at dette er full pris, men at du kan betale mindre ved bruk av AUTOPASS og rabattene som dette selskapet tilbyr ved kjøp av billett med reservasjon via nettsiden deres. De har også månedspriser eller 50 % rabatt hvis du bruker denne ruten ofte. Så hvis du skal krysse flere ganger, ikke nøl med å sjekke det ut, i lenken nedenfor.

Du kan også se de ulike tilbudene og prisene hos AUTOPASS på nettsiden deres, som vi legger igjen her. Klikk på alternativet hvis du bruker AUTOPASS, enten du får 10 % rabatt eller opptil 50 % rabatt som bedrift. Så benytt deg av dette tilbudet.

Lote Ferjekai

Hvis du ikke vet hvor du skal gå på fergen, trenger du ikke å bekymre deg lenger. Du kan se et kart over hvor fergen er og hvordan du kommer deg dit. Det finnes ulike alternativer, enten med bil eller med busser som bruker fergen til å krysse fra ett punkt til et annet og fortsette ruten. Så det er en annen måte du kan vurdere å bruke til transport. Når du kommer frem, er det bare å stille seg i kø for å kjøre bilen opp på fergen.

Tilgang til havnen med: Bil, Buss 100 Måløy – Nordfjordeid – Førde

Hvis du skal bruke denne fergen, er det svært sannsynlig at du også kommer til å bruke følgende ferger hvis du følger ruten din langs E-39 som krysser Norge og har forbindelse til Danmark, med 7 ferger. Her er derfor fergene du må bruke i den rekkefølgen du skal fra Danmark (Larvik) til Trondheim. Hvis du reiser nedover fra Trondheim til Danmark, er det bare å se på fergene du bør bruke fra slutten til starten.

Anda Lote

Vi skal nå se ruten fra Anda, og all informasjon du trenger å vite hvis du er i Anda for å dra til Lote uten problemer.

Tidsplaner

Hvis du er i Anda, bør du se på det andre bildet, der det står Frå Anda. Så sjekk disse rutetabellene og ikke bli forvirret av å se på rutetabellene i Lote. Fergene går likevel ganske ofte, spesielt i arbeidstiden, så du trenger ikke å vente for lenge hvis du ikke kommer frem i tide.

Se PDF-filen av dette bildet her (Lote – Anda RUTE 1044). Se PDF-filen av dette bildet her. Vi anbefaler at du alltid sjekker sanntidstidene på fergenettstedet fjord1, som du finner i knappen nedenfor.

Pris

Det er ingen prisforskjell, verken én vei eller tur/retur. Vi anbefaler at hvis du skal bruke denne ruten ofte, bør du se på prisen på 30-dagerspasset eller andre alternativer for å spare penger og slippe å betale full pris for hver tur. Hvis du er en engangsbruker, er det ikke sikkert det lønner seg å bruke tjenester som AUTOPASS.

Anda Ferjekai

Som du kan se på bildet, er det bare å ta bilen om bord når du kommer frem og fergen ligger der. Vis billetten din og vent på tur bak den siste bilen.

Vanligvis har ferjestasjonene også et lite hus der du kan henvende deg hvis du har problemer eller trenger informasjon, kjøpe billett eller vente på å komme om bord. Så ikke nøl med å oppsøke kundeservice ved siden av fergen hvis du har problemer.

Tilgang til havnen med: Bil, Buss 100 Måløy – Nordfjordeid – Førde

Kontaktinformasjon

Denne fergen drives av Fjord1, så nedenfor finner du kontaktinformasjon til selskapet hvis du har spørsmål om ruten, priser eller kjøp av billetter. Bruk informasjonen nedenfor for å kontakte dem og løse eventuelle spørsmål eller problemer.

Vi anbefaler at du bruker fergenumrene først, og ikke de generelle numrene hvis du leter etter informasjon om denne ruten. Du vil likevel få hjelp med den generelle kontaktinformasjonen.

M/F «Gloppefjord»: 415 36 300

M/F «Eidsfjord»: 415 36 301

Telefon: 5775 7000

SMS-varsling: Send «REG FJORD1 1044» til 19182

Spørsmål og henvendingar rettast til: post@fjord1.no

Kundeklager/tilbakemeldingar rettast til Fjord1 via dette skjemaet!

Hvor lang tid tar fergeturen Lote Anda?

Varigheten på denne ruten er ca. 11 minutter.

Serveringstilbod

Siste oppdateringer

Bru over Nordfjord ved Lote – Anda

Selskapet sitt formål er å arbeide for ei fergefri kryssing av Nordfjorden mellom Anda i Gloppen kommune og Lote i Eid kommune. Selskapet si målsetting er at bru skal stå ferdig og erstatte fergene innan 2030.

De andre fergene som følger E-39, bør du bruke i synkende rekkefølge fra Trondheim til enden av E-39:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *