Ferge Molde Vestnes

E39 forbinder Trondheim med Stavanger, og en del av denne ruten går med fergen Molde Vestnes. Denne fergen drives av Boreal, som nylig ble kjøpt opp av det franske selskapet Vauban Infrastructure Partners.

I denne artikkelen vil vi fortelle alt om denne ruten. Som rutetider, avgangssteder fra Molde og Vestnes, pris, kontaktinformasjon og mye mer. Så hvis du har spørsmål om denne ruten, kan du få svar på dem her.

Ruten tar ca. 33 minutter, men det kan være lurt å være ute i god tid, spesielt hvis du skal med bil, som er den vanligste måten å komme seg på denne fergen på.

Tidsplaner

Nedenfor kan du se gjeldende rutetabeller for denne ruten, som trafikkeres av MF Malmefjord, MF Karlsøyfjord og MF Vestrefjord:

Selv om du kan se rutetabellene på bildene ovenfor, anbefaler vi at du alltid sjekker at rutetabellene ikke er endret på det offisielle nettstedet som har ansvaret for ruten, i dette tilfellet Boreal. Derfor legger vi igjen en direkte lenke i knappen under, slik at du kan sjekke om det er gjort endringer i ruten eller rutetabellene. Husk å sjekke PDF-filen for å unngå feil på reisen. Se PDF-filen her.

Nedenfor kan du se et kart med ruten i tilfelle du er i tvil. Husk at det er en direkte rute uten stopp.

Hvor kan jeg ta fergen fra Molde?

Hvis du ikke vet hvor fergen går fra i Molde, trenger du ikke å bekymre deg, vi hjelper deg. Nedenfor ser du et kart over hvor fergestasjonen i Molde ligger, og du vil se hvor enkelt det er å komme seg dit.

Som du kan se på bildet over, er det også en parkeringsplass ved siden av brygga, så du kan også ta bilen og parkere ved siden av. Hvis parkeringsplassen er full, er det også et alternativ i nærheten, nemlig Grandfjæra Parkeringsplass. Det er altså ikke noe problem å komme seg dit, og du kan til og med ta bilen for å rekke fergen.

Tilgang til havnen med: Bil, Buss 905 Ålesund – Molde – Kristiansund – Trondheim, Buss 100 Volda – Ålesund – Molde – Kristiansund

Priser

Prisen på normalbilletten finner du når du går om bord på fergen. På den annen side er det en ferge som brukes mye til å transportere kjøretøy, så du kan se prisene på de forskjellige kjøretøyene på bildet over.

Ettersom det er forskjellige priser hvis du har et elektrisk kjøretøy eller andre forhold som kan påvirke prisen, gir vi deg lenken nedenfor, slik at du kan sjekke prisen på kjøretøyet ditt med denne ruten.

Hvis du skal bruke denne fergen, er det svært sannsynlig at du også kommer til å bruke følgende ferger hvis du følger ruten din langs E-39 som krysser Norge og har forbindelse til Danmark, med 7 ferger. Her er derfor fergene du må bruke i den rekkefølgen du skal fra Danmark (Larvik) til Trondheim. Hvis du reiser nedover fra Trondheim til Danmark, er det bare å se på fergene du bør bruke fra slutten til starten.

Ferge Vestnes Molde

Enten du kommer fra Vestnes eller vil vite rutetabeller og annen relevant informasjon om ruten fra Vestnes til Molde, finner du det nedenfor. Selv om mange aspekter er like, er det noen forskjeller og aspekter å ta hensyn til når du reiser fra Vestnes og går på fergen, som vi nå skal se. Så ikke gå glipp av noe og vær oppmerksom.

Tidsplaner

Nedenfor kan du se gjeldende rutetabeller for denne ruten, som trafikkeres av MF Malmefjord, MF Karlsøyfjord og MF Vestrefjord:

Selv om du kan se rutetabellene på bildene ovenfor, anbefaler vi at du alltid sjekker at rutetabellene ikke er endret på det offisielle nettstedet som har ansvaret for ruten, i dette tilfellet Boreal. Derfor legger vi igjen en direkte lenke i knappen under, slik at du kan sjekke om det er gjort endringer i ruten eller rutetabellene. Se PDF-filen her.

Hvor kan jeg ta fergen fra Vestnes?

Det samme finner du i Vestnes, hvor kaien har et hus der du kan kjøpe billetter og vente på fergen eller andre avganger. Det er også en parkeringsplass ved siden av kaien der du kan parkere bilen uten problemer.

Nedenfor finner du et kart over Furneset ferjekai, slik at du kan komme deg dit uten problemer. Det er derimot ingen annen parkeringsplass i nærheten, men det vil helt sikkert bli Så ikke nøl med å ta bilen, for det er vanskelig å finne en annen måte å komme seg dit på.

Tilgang til havnen med: Bil, Buss 905 Ålesund – Molde – Kristiansund – Trondheim, Buss 100 Volda – Ålesund – Molde – Kristiansund

Kontaktinformasjon

Her finner du all informasjon om ruteendringer, forsinkelser og andre detaljer om denne ruten i sanntid. Du kan også ringe følgende numre for å få mer informasjon om ruten, priser, rutetider og alt som har med ruten å gjøre.

MF Malmefjord 120 bilar/cars tlf. 905 98 023
MF Tomrefjord 120 bilar/cars tlf. 916 00 518
MF Karlsøyfjord 120 bilar/cars tlf. 901 00 469
MF Vestrefjord 120 bilar/cars tlf. 489 95 208

Hvor lang tid tar fergeturen Molde Vestnes?

Varigheten på denne ruten er ca. 33 minutter.

Hvor finner jeg rutetabellene for fergen Molde-Vestnes?

For å sjekke rutetabellene i sanntid anbefaler vi at du bruker Frammr, som du får tilgang til her.

Her er det bare å angi avgangssted og ankomststed, i dette tilfellet Molde og Vestnes, og du vil kunne se alle ruter og rutetider i sanntid. På denne måten får du vite det hvis det oppstår forsinkelser eller endringer som ikke står i PDF-filen. PDF-filen viser nemlig bare de faste rutetabellene, og gir oss ikke mulighet til å vite om det er endringer eller modifikasjoner, enten det skyldes tekniske problemer, vær eller annet. Jeg anbefaler derfor at du alltid sjekker alle rutetabellene i Frammr. Selv om den også kan ha sine mangler, er den vanligvis mye mer nøyaktig i tilfelle det skjer endringer.

De andre fergene som følger E-39, bør du bruke i synkende rekkefølge fra Trondheim til enden av E-39:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *