Logg inn MinGat Oslo

Hvis du leter etter hvordan du logger inn på MinGat, har du kommet til rett sted. For å gjøre dette må du angi brukernavn og passord på den offisielle nettsiden til MinGat Oslo. Hvis du ikke vet hvor den offisielle siden er, ikke bekymre deg. Nedenfor kan du se en knapp for å gå til den offisielle siden og starte økten.

MinGat brukes både for personer som jobber i offentlige virksomheter knyttet til Oslo kommune, samt for innbyggere og for å be om avtaler i enkelte aktiviteter. Selv om du først må opprette kontoen din for å få tilgang til MinGat-profilen din. I tilfelle det er innenfor en offentlig institusjon, opprettes kontoen når du er ansatt, og tilgangsinformasjonen er vanligvis i e-posten.

Jeg får ikke tilgang, hvordan gjenopprette passordet?

For å logge inn hvis du har mistet passordet ditt, må du klikke på gjenopprett passord, som vist på bildet nedenfor.

Hvis problemet ditt er at du ikke husker brukernavnet, bør du kontakte support. Det er svært sannsynlig at du i jobbe-e-posten din eller spesielt har informasjon om tilgangsdataene dine til MinGat, og der finner du brukernavnet. Siden uten det, kan du ikke gjenopprette passordet eller få tilgang til profilen din. Hvis du ikke finner informasjonen, kan du kontakte din leder eller IT-avdeling for å finne brukernavnet ditt.

Fyll ut nødvendig informasjon for å motta et engangspassord. Engangspassordet vil bli sendt innen kort tid og vil utløpe etter 15 minutter. For å gjenopprette passordet kan du bruke to alternativer: SMS eller jobb-e-post. Så bestem alternativet. Ta i betraktning i tilfelle du indikerer SMS, at du har nummeret ditt lagt til MinGat-profilen, ellers vil det ikke fungere.

Hvis det er første gang eller du er i tvil om hvordan MinGat fungerer inne, anbefaler jeg at du ser på denne guiden som jeg legger igjen her.

Hvis du fortsatt er i tvil om hvordan du gjenoppretter passordet ditt, kan du nedenfor finne en forklaring på alle tilfellene og hvordan de fungerer. Samt hva som skjer hvis du bruker dobbel autentisering og hver sak og løsningen for å tilbakestille passordet ditt til et nytt. Og dermed unngå de vanligste tilgangsfeilene.

Oppsummert er dette trinnene vi har sett for å logge inn på Oslo MinGat:

• Bruk knappen for å gå til den offisielle siden

• Angi brukernavn og passord

• Klikk på Logg inn-knappen

• Hvis informasjonen er korrekt, er du allerede inne

Hyppige spørsmål

Jeg har ikke brukernavn eller passord, hvordan kan jeg logge inn?

Hvis du ikke har et brukernavn eller ikke husker det, vil du ikke kunne logge inn. Hvis dette er ditt tilfelle, må du kontakte support i regionen eller offentlig virksomhet for å motta brukernavn og passord.

Kan jeg få tilgang med en mobil?

Ja. I den detaljerte guiden til MinGat som vi har lagt igjen en lenke ovenfor, dekker vi hvordan appen fungerer og hvordan du kan laste ned appen og bruke hovedfunksjonene på mobilen din.

Kan jeg koble til hjemmefra?

Ja, det er mulig å koble til MinGat hjemmefra, så lenge du har ekstern tilgang til en datamaskin koblet til det offentlige nettverket. Dette gjøres via VPN, og vi dekker det også på vår steg-for-steg-side.

Hvem skapte Oslo MinGat?

MinGat i Oslo er, som de fleste i hele Norge, under Visma-selskapet. Norsk selskap spesialisert på programvare for offentlige og private virksomheter.

Hvordan får jeg MinGat Oslo-kontoen min?

I motsetning til andre tjenester som Gmail eller Outlook hvor hvem som helst kan opprette en konto, som er en programvare for intern bruk av institusjoner, må kontoen din være opprettet av en annen person. Vanligvis når du går på jobb, mottar du tilgangsdataene til profilen din.

Hvis du fortsatt har spørsmål eller problemer angående MinGat eller prosedyrer knyttet til Oslo kommune, la oss se hva du kan gjøre.

Du finner mer informasjon på den offisielle siden til Oslo kommune, nedenfor: https://www.oslo.kommune.no/

Kontakt nummer: +47 21 80 21 80

Du kan ringe kontaktsenteret til Oslo kommune for å løse dine tvil eller spørsmål i forhold til denne kommunen på følgende tider: 08.00-17.00, mandag til fredag. Telefonen besvares ikke på lørdager, søndager og helligdager inkludert. På tampen av en helligdag er det vanlig å få svar frem til klokken 14.00.

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan kontakte dem, kan du alltid gå til rådhuset personlig for å se om de kan hjelpe deg med dine problemer med MinGat, eller andre aspekter knyttet til byens prosedyrer. Deretter kan du se hvordan du kommer til denne offentlige institusjonen.

Hva du kan gjøre på Oslo Rådhus:

• Prosessdokumentasjon

• Håndtere papirarbeid i byen og knyttet til Oslo

• Prosedyrer i forhold til statsborgerskap

• Boligprosedyrer i Oslo

• Bøter og bøter

• Opptakssøknader

• Kommuneregisteret

For å avslutte, som en siste løsning i forhold til din MinGat, er å kontakte selskapet bak denne plattformen, Visma. Selv om det er mulig at de ikke deltar individuelt, kan du prøve å kontakte dette selskapet for å løse problemet ditt hvis du allerede har brukt de andre måtene som er sett i denne publikasjonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *