Logg inn MinGat Sarpsborg

Lær hvordan du logger inn på Sarpsborg MinGat på riktig måte, og unngår å gjøre feil i prosessen. Vi skal se i denne guiden hvor du bør få tilgang og de vanligste feilene du bør unngå.

Det første er å gå til den offisielle siden til MinGat du leter etter, i dette tilfellet Sarpsborg. Heldigvis trenger du ikke lete etter det, da du finner lenken lenger ned på knappen på denne siden. Så klikk på knappen og voila.

Det gjenstår bare å legge inn dataene, og er de riktige er du inne.

Passordendring er det mulig?

Hvis du leser dette, er det stor sannsynlighet for at du ikke husker passordet ditt. Hvis dette er ditt tilfelle, la oss gå med løsningen.

Klikk nederst, som du kan se nå. Og en gang i passordendringspanelet, skriv inn følgende informasjon: Brukernavn, fødselsdato, hvor du skal motta ditt nye passord (SM eller firma-e-post). Med dette har du alt klart.

Noe veldig viktig å ta hensyn til, og som kan leses på venstre side i smått, er tiden som er. Der du må gjøre passordendringene på 15 minutter, ellers vil du ikke få tilgang med passordet du har mottatt. Dette er et veldig vanlig system for å unngå hacks eller problemer hvis noen senere klarer å få tilgang til mobilen eller e-posten din. Derfor opprettes passord med utløpstid. Så ikke kast bort for mye tid.

Veiledning om hvordan MinGat fungerer.

Hvem har laget MinGat?

Selskapet bak MinGat er Visma. Hvis du ser på lenken som vi har igjen fra den offisielle siden, nederst til høyre, finner du selskapet med en lenke til det, på Visma.com.

Visma er et selskap som leverer teknologisk infrastruktur til private bedrifter og offentlig sektor. Fremfor alt fokusert på Europa og Latin-Amerika. Infrastrukturen er Cloud, og tilpasset behovene til hver enhet, enten offentlig eller privat.

Den har sin tjeneste i både små, mellomstore og store bedrifter som nyter fordelene de har med Visma og programvaren som den lager på en personlig eller tilpasset måte for dem. Det er ikke nødvendig å ha et internt utviklingsteam. Dette letter mange prosesser og er svært vanlig i både private og offentlige virksomheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *