Logg inn MinGat Trondheim

Lær den beste måten å logge på Mingat i Trondheim-regionen uten problemer. Enten du ikke kommer deg inn, eller du vil se hvor du kan logge inn, finner du all informasjon her.

Mingat er et online system som gjør det enkelt for deg å holde oversikt over dine viktigste dokumenter, som f.eks. ditt legatest. Med Mingat kan du også få tilgang til en rekke andre nyttige tjenester, som for eksempel bestille time hos legen.

For å logge på Mingat trenger du bare å bruke ditt personnummer, og et passord som du selv velger. Hvis du ikke har logget på Mingat før.

Du vil nå kunne se et bilde med hovedskjermen for å logge inn på denne MinGat, og for å få tilgang til den trenger du bare å trykke på knappen som du vil se nedenfor. Når du har trykket på knappen, på den offisielle siden, skriv inn brukernavnet og passordet ditt, og hvis de er riktige, vil du få tilgang.

Har du glemt ditt passord? Ingeniørproblem! Du kan få hjelp til å gjenopprette det her.

Hvis du ikke kjenner brukernavnet ditt, anbefaler jeg at du kontakter firmaet ditt eller sjekker e-posten din for å se om det er påloggingsinformasjon i MinGat-en din. Du kan også prøve følgende:

• Ditt fulle navn

• ID-kortnummeret ditt

• Kombinasjon av navn og identitetskortnummer

• Akronymer av ditt navn og etternavn

• Personlig eller firma-e-post

Det er svært sannsynlig at en av disse kombinasjonene er brukernavnet til din MinGat. Siden kontoene opprettes automatisk og et personlig brukernavn ikke er valgt for hver enkelt. Så det er vanligvis en generisk kombinasjon.

hvordan gjenopprette passordet mitt?

Har du problemer med passordet ditt? Vel, la oss se hvordan du kan løse dette vanlige problemet. Den eneste løsningen for øyeblikket er å klikke på glemt passord-knappen, som vist på bildet nedenfor, og følge trinnene.

Her vil du se panelet for å gjenopprette passordet ditt. For å gjøre dette, må vi oppgi visse opplysninger for å bekrefte at det er oss, og du kan gi oss et nytt passord. Husk at det bare vil være tilgjengelig i løpet av de neste 15 minuttene.

Det er to måter å gjenopprette og få det nye passordet på, via SMS eller i jobb-e-posten din, knyttet til MinGat-kontoen din. Bruk den måten som er mest behagelig for deg. Men husk at du må ha telefonnummeret konfigurert i profilen din slik at metoden for å gjenopprette med SMS fungerer.

Oppsummert, la oss se trinnene vi har sett:

• Trykk på knappen for å få tilgang til den korrekte offisielle MinGat-påloggingssiden

• Skriv inn brukernavn og passord

• Klikk på den grønne knappen nedenfor og få tilgang til din MinGat

Du har ikke fått tilgang til passordet ditt ved en feiltakelse, følg deretter disse trinnene:

• Klikk under den grønne knappen på gjenopprett passord

• Skriv inn brukernavn og fødselsdato

• Indikerer hvor du skal motta passordet ditt

• Klikk på knappen for å motta ditt nye passord (15 minutter å endre for et nytt)

Er du ny på MinGat? Hvis dette er ditt tilfelle, kan du ikke gå glipp av veiledningen som vi har laget i detalj om hvordan denne plattformen fungerer, som du kan se her.

En annen løsning i tilfelle du ikke kan løse dine problemer med MinGat eller andre prosedyrer knyttet til Trondheim by, er å ta kontakt eller gå fysisk til rådhuset i denne kommunen. Derfor har vi nedenfor utarbeidet kontakten og relevant informasjon hvis dette er ditt tilfelle. Så ikke nøl med å bruke denne informasjonen til å svare på spørsmålene dine.

Gå til den offisielle nettsiden: https://www.trondheim.kommune.no/

Ta kontakt på telefon: 72 54 00 00

Besøk rådhuset: Munkegata 1, 7013 Trondheim, Norge

Andre vanlige spørsmål

Jeg har ikke en konto, hvordan kan jeg få den?

For å få din MinGat-konto må du snakke med den ansvarlige for din avdeling eller IT. Siden du må opprette din konto og bruker slik at du kan få tilgang.

Jeg kan ikke gjenopprette passordet, hva kan jeg gjøre?

Hvis du etter det du har sett fortsatt ikke kan gjenopprette passordet ditt via SMS eller e-post, bør du kontakte support. For å gjøre dette, kontakt IT-avdelingen, eller overordnet person i din avdeling for å løse dette problemet og få et nytt passord.

Hva kan jeg gjøre i MinGat?

MinGat er den perfekte plattformen for å informere og rapportere all informasjon om arbeidsskift, fravær, forespørsler og mye mer. Du kan administrere vaktene dine, melde fravær eller se all informasjon og planlegging for uken og måneden.

For hvem er MinGat fokusert?

Plattformen brukes hovedsakelig av tjenestemenn i offentlige institusjoner. Enten for å registrere timeplanene dine, skiftendringer, fravær og annet. Selv om det også er visse funksjoner for innbyggerne i noen kommuner å be om en avtale, og andre aspekter for å behandle forespørsler eller prosedyrer i byen.

Trondheim er en by i Midt-Norge som ligger på kysten av. Her i denne byen vil du kunne finne mange spennende aktiviteter og steder av interesse. Du kan besøke Nidarosdomen, en av de mest kjente kirkene i Norge, eller Ringvemuseet, et museum for norsk kulturhistorie. I Trondheim kan du også ta en båttur på fjorden eller bestige Fløya, et av de høyeste fjellene i byen og populært i landet. Det er også mange restauranter i byen, hvor du kan smake på norsk mat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *