Logg inn MinGat Ålesund

Logg inn på Ålesund MinGat ved å skrive inn brukernavn og passord. I knappen nedenfor kan du finne den offisielle lenken for å få tilgang, i tilfelle du ikke finner den.

Hvis du har problemer med å logge på, er det mest sannsynlig et problem med passordet ditt. Enten du ikke husker det eller skriver feil, hvis dette er ditt tilfelle, skal vi se løsningen. Hvis det du leter etter er den offisielle lenken, kan du finne den på knappen.

Jeg har glemt passordet, hvordan kan jeg gjenopprette det?

Dette alternativet lar oss få et nytt passord de neste 15 minuttene og få tilgang til MinGats profil. Selv om vi må endre passordet når vi kommer inn, siden det bare varer i 15 minutter av sikkerhetsgrunner. Selv om du først må trykke nedenfor, som angitt på bildet.

For å få erstatnings- og tilgangspassordet må vi oppgi brukernavn og fødselsdato og til slutt angi hvor vi ønsker å motta passordet. I motsetning til andre MinGat har vi her et stort antall alternativer, med hjem, jobb og mobiltelefon. Og det samme med posten, hvor vi kan si at du sender oss passordet til firmaets e-post eller til den private e-posten. Velg det alternativet som er best for deg. Men husk at denne informasjonen må være i profilen din, ellers vil du ikke motta passordet.

Du er ny eller du ikke vet så godt hvordan MinGat fungerer, da må du se denne detaljerte veiledningen. Få tilgang til guiden her.

Andre vanlige spørsmål

Jeg vet ikke brukernavnet mitt, hva kan jeg gjøre?

Brukernavnet er vanligvis det samme for hver bruker. Det er vanligvis navnet ditt, eller identitetskortnummeret ditt. Hvis du fortsatt ikke husker det, og det fremstår som feil når du gjenoppretter passordet, kontakt IT-avdelingen eller din overordnede.

Det er første gang jeg får tilgang til MinGat, hva er brukernavnet og passordet mitt?

Denne informasjonen må du få fra din overordnede i avdelingen eller fra IT-avdelingen. Du kan se i firmaets e-post for å se om du har mottatt påloggingsinformasjonen der.

Kan jeg koble til MinGat utenom jobb?

Ja, det er mulig å koble til eksternt, men du må bruke en VPN. Siden du alltid må være koblet til bedriftens nettverk for å få tilgang til MinGat. Ellers vil tilgangen din bli begrenset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *