Logg inn MinGat Diakonhjemmet

I denne artikkelen skal vi dekke alle aspekter av hvordan du kan logge inn på Diakonhjemmets MinGat, så har du spørsmål om det, har du kommet til rett sted.

Mingat er et grunnleggende aspekt for arbeid og dag til dag. Siden det lar oss registrere hendelser, skiftendringer, modifikasjoner, se tidsplaner og bedre organisere arbeidsstedet. Av denne grunn er det viktig å kunne få tilgang til den hver dag for å vite all denne informasjonen og mye mer. Av denne grunn har vi laget denne korte veiledningen som forklarer trinnene som må gjøres.

Og aspektet der det er mer tvil, er siden for å logge på. Hvis dette er ditt tilfelle, ikke bekymre deg, for du vil kunne finne den rett under på den blå knappen. Klikk på den, og den tar deg til påloggingssiden. Når du er der, skriv inn påloggingsdataene dine, med brukernavn og passord, og det er det. Du er allerede inne.

Hvis du er ny på MinGat eller fortsatt går deg vill når du bruker den og ikke finner det du leter etter, har vi utarbeidet en guide for hvordan MinGat fungerer inne. Fokusert på bruken på sykehus, siden den er en av hovedbrukene og den brukes på mange forskjellige sykehus. Du finner mer av denne guiden her.

Hvis du fortsatt har problemer med å logge på, finner du mer informasjon rett nedenfor. Men før, kommenter at hvis du har problemer med brukernavnet ditt, bør du kontakte IT-teamet for å finne ut av det. Siden det ikke er noen løsning i dette tilfellet. Men hvis problemet ditt er med passordet, hold deg til slutten for å vite hvordan du løser dette problemet.

Et datasystem for sykehus er en programvare som gjør det mulig for leger, sykepleiere og andre ansatte å lagre, hente ut og dele pasientinformasjon. Datasystemet er ofte koblet til andre systemer i sykehuset, for eksempel et elektronisk pasientjournal (EPJ) system. Datasystemet kan også være koblet til eksterne databaser, for eksempel en offentlig helse database. I dette tilfellet har MinGat en mer intern tilnærming til bruken

Diakonhjemmet er en ideell organisasjon som har gitt eldreomsorg av høy kvalitet siden 1884. Vi er en del av det norske helse- og sosialvesenet, og vårt hovedmål er å gi et trygt, sikkert og behagelig miljø for våre beboere. Vi har et bredt spekter av omsorgs- og støttetjenester, og våre ansatte er høyt utdannet og erfaren i å ta seg av eldre. Vi er forpliktet til å gi best mulig omsorg for våre beboere, og vi leter alltid etter måter å forbedre tjenestene våre på.

Diakonhjemmet Hospital

Telefonnummer: +4722451500

Adresse: Diakonveien 12, 0370 Oslo, Norge

Nettside: http://www.diakonhjemmetsykehus.no/

Har du problemer med å logge på med passord? Hvis dette er ditt tilfelle, er det veldig enkelt å fikse dette problemet. På innloggingssiden klikker du på knappen nedenfor, der det står har du glemt passordet ditt?.

Når du har trykket, vil du kunne se panelet for å gjenopprette passordet som plattformen har. Her trenger du bare å skrive inn fødselsdato og brukernavn. Og velg hvor du vil motta ditt nye passord, enten på mobilen eller e-posten.

En veldig enkel og rask løsning som du skal kunne løse på under 5 minutter dersom du har e-post eller mobiltelefon godt synkronisert og med riktig informasjon. Og husk, du må endre passordet for et nytt, siden passordet som mottas kun har en varighet på 15 minutter som skal brukes. Så ikke kast bort for mye av tiden din.

Rett under finner du lenken for å logge inn, dersom du ennå ikke har kommet inn på siden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *