Logg inn MinGat Larvik

For å få tilgang til Larvik MinGat er det noe annerledes enn andre mingater i andre regioner eller kommuner. Det første vi skal se, i det følgende bildet, er de forskjellige tilgangene for innbyggere, og her må vi klikke på MinGat-alternativet. Hvis du vil ha tilgang til denne siden, kan du gjøre det på denne lenken.

Nå, på knappen under, er det en snarvei til Larviks MinGat, slik at du ikke trenger å gå tilbake til forrige side. Foreløpig finner vi to alternativer, men egentlig kan vi bare bruke det andre; Pålogging via kommunal ident. Siden vi må bruke dobbelfaktorautentisering for å logge på, er det av sikkerhetsgrunner det eneste tilgjengelige alternativet. Det vi må skrive inn for å logge inn uten problemer er følgende:

• Brukernavn

• passord

• engangskode (Google Authentication)

Med dette bør du ikke ha noen problemer med å logge inn. Likevel er det også muligheten til å bruke GatGo-appen, og se om du ikke har problemer med applikasjonen i prosessen.

Hvordan endre passordet til min MinGat Larvik

For å endre passordet fant vi også flere forskjeller mellom andre MinGat. Og i dette tilfellet har vi igjen to alternativer for å velge hvordan vi skal endre passordet:

• Bytt passord via ID-port

• Bytt passord

Fra det vi har sett, fungerer ikke det første alternativet. Så hvis du ikke får tilgang til det første alternativet, må vi bruke det andre. Her, for å endre passordet, må vi angi følgende: Oppgi fødselsnummer (11 siffer), eller brukernavn og fødselsdato

Vi har laget en detaljert veiledning om hvordan mingat fungerer og hovedfunksjonene til denne applikasjonen. Så du kan finne denne guiden her.

MinGat Larvik FAQ

Hvorfor er Larvik MinGat annerledes?

Hvis du har brukt MinGat i andre kommuner, har du kunnet se forskjellene for å logge inn eller få tilgang. Det er egentlig det samme selskapet bak denne MinGat, så den er ukjent fordi den har en annen stil.

Hvorfor lastes ikke siden?

En veldig vanlig feil som vi har oppdaget er at noen ganger og i noen nettlesere laster den ikke inn MinGat-påloggingssiden. Når de kommenterer den offisielle siden, anbefaler de å bruke Google Chrome-nettleseren og inkognitofanen. Du kan også velge å gå inn ved hjelp av GatGo-appen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *