Logg inn MinGat Gjøvik

Som kan skje med andre plattformer, kan du av og til ha problemer med å logge på. Enten er brukernavnet eller passordet ditt feil, du har ikke opprettet en konto ennå, eller du er på feil side.

Av denne grunn har vi laget denne hurtigguiden for å løse tvilen som vi har sett oftest og at du kan få tilgang til MinGat-kontoen din uten problemer. Så du kan nå finne all informasjon og riktig lenke, på knappen med navnet.

Få tilgang til denne lenken ved å klikke på knappen, og skriv inn dataene dine. Så enkelt er det.

Er det mulig å endre passordet til kontoen din i MinGat?

Du vil kunne endre passordet uten problemer. Enten husker du det ikke, eller så vil du bare ha et nytt passord. Som vi skal se nå, må du klikke på funksjonen nedenfor for å få tilgang til grensesnittet for passordendring. Og når du er der, skriv inn nødvendig informasjon.

Motta det nye passordet ditt for å få tilgang og endre det til et nytt med en av de to metodene du nå vil se i bildet. Skriv inn brukernavn og fødselsdato, så kan du nå motta ditt nye passord. Du vil ha 15 minutter på deg til å bruke dette passordet og få tilgang.

Få tilgang til den detaljerte veiledningen til MinGat for å vite alt om hvordan det fungerer og hvordan det ser ut inni. Du finner denne guiden her.

Andre spørsmål

Hvordan får jeg tilgang til MinGat-kontoen min?

Du trenger bare å skrive inn brukernavn og passord. Det er veldig viktig å være på den offisielle siden, ellers vil du ikke få tilgang. I tillegg vil du vanligvis ha påloggingsinformasjonen i bedriftens e-post.

Hvilket selskap står bak MinGat?

MinGat er utviklet av et selskap som er dedikert til å lage programvare for både offentlige og private selskaper. Dette firmaet finner du nedenfor til høyre når du logger inn, og det heter Visma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *