Logg inn MinGat Hamar

Leter du etter hvordan du logger inn på Hamar MinGat? I så fall har du kommet til rett sted. Vi skal løse de viktigste tvilene som brukere har og feilene slik at du kan få tilgang uten problemer.

Hvis du tvert imot ser etter den offisielle lenken for å få tilgang til, klikker du på knappen som du finner i denne artikkelen.

Når du klikker på knappen og på den offisielle siden, skriv inn data, brukernavn og passord. På denne enkle måten vil du allerede være inne i brukerpanelet ditt. Selv om en feilmelding vises, vil vi se hvordan vi løser det.

Glemt passord? Hvordan gjenopprette passord

En svært vanlig feil er å glemme passordet, eller skrive det inn feil. Hvis dette er ditt tilfelle, kan du gjenopprette den og endre den til en ny. Bare ved å trykke på bunnen, som vist på bildet. Når du er der, skriv inn informasjonen, og du vil motta passordet, aktivt i 15 minutter for å angi og endre for et nytt. Så enkelt. Men husk å endre passordet før de 15 minuttene er ute.

Det er forskjellige måter å få passordet på, som er som følger:

• SMS til mobiltelefon

• SMS til hjemmetelefon

• SMS til jobbtelefon

• Epost til hjemmeadresse

• Epost til jobbadresse

Bruk den måten som er mest behagelig for deg. Men husk at uansett hvilken form du bruker, bør det være den informasjonen i profilen din. Velger du personlig mobil, må du ha mobilen i profilen din slik at passordet kommer.

Veiledning om hvordan MinGat fungerer steg for steg med de mest relevante aspektene, se veiledningen her.

Vanlige spørsmål fra andre brukere

Hva er brukernavnet?

En vanlig feil er å ikke vite brukernavnet for å logge på. Og i motsetning til passordet kan vi ikke gjenopprette det. Men ikke bekymre deg, det er vanligvis navnet ditt eller identitetskortnummeret ditt. I tilfelle du fortsatt ikke finner den, kan du sjekke firmaets e-post med MinGat-påloggingsinformasjonen din.

Hvorfor brukes MinGat?

Mingat er et datasystem som gjør det mulig å optimalisere og administrere på en mer effektiv måte all styring og planlegging i et selskap, enten det er offentlig eller privat. Bruken er basert på å kunne dele relevant informasjon med alle ansatte på en enkel og tilgjengelig måte.

Kan MinGat brukes på en mobil?

Ja, det er MinGat-appen, kalt MobilGat. Selv om det ikke er tilgjengelig i alle selskaper, må du se om du kan logge inn på det. I tillegg til å ha færre funksjoner, selv om du vil finne de som er viktigere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *