Logg inn MinGat Helse Bergen

Helse Bergen er en av de største helseleverandørene i Norge. Den består av fire sykehus, Haukeland universitetssykehus, Sykehuset Vestlandet, Regionsykehuset Bergen og Åsane sykehus. Helse Bergen har også en rekke poliklinikker og spesialisttjenester.

Å få tilgang til Helse Bergen MinGat er noen ganger forvirrende, da det er forskjellige måter å få tilgang til den for hvert enkelt tilfelle. Enten du har tilgang hjemmefra, eller fra kontoret. I tillegg til andre portaler som vi fant. Og det er dette vi skal se nå.

For å få tilgang til mingaten din kan du vanligvis gjøre det med e-post og passord, eller brukernavn. Du burde ha mottatt denne informasjonen i begynnelsen for å få tilgang. Det er svært sannsynlig at du kan finne tilgangsdataene i e-posten din i tilfelle du ikke husker dem.

Som vi har nevnt, er det forskjellige lenker og sider å logge på. Og slik at du ikke trenger å søke etter dem på egen hånd, nedenfor kan du finne hver enkelt av dem. Ønsker du å gå inn på siden med all informasjon, finner du den ved å klikke på knappen under.

Kanskje finner du deg selv litt forvirret med så mange forskjellige lenker, og du vet ikke hvilken du skal bruke. Hvis dette er ditt tilfelle, er det forskjellige alternativer. Du kan prøve å få tilgang med dataene dine i hver av dem, og se hvilken du har tilgang til. Siden hvis du ikke har en konto eller profilen din ikke er aktivert, vil du ikke få tilgang.

I alle fall er det best å rådføre seg med en kollega eller overordnet for bedre å vite hvor du skal få tilgang. Husk også at det er annerledes når du går fra hjemmet til kontoret. Siden hjemme vil datamaskinen din ikke være koblet til sykehusnettverket, og krever derfor bruk av en annen tilgang.

På siden med all informasjon finner du også veiledninger og dokumentasjon som kan hjelpe deg hvis du fortsatt har spørsmål. Vi vil ikke dekke disse aspektene her, fordi det ville være å gjenta det samme som du kan finne på den siden. For å få tilgang til denne siden, bruk de blå knappene for å gå og finne ut denne informasjonen. Aspekter som legitimasjon og adgangskort, studentskap og klær, etiske veiledninger, digital sykemelding og mye mer. Så ikke nøl med å konsultere denne informasjonen.

Jeg anbefaler deg å konsultere IKT-sikkerhetsforskriften, siden det er svært viktig å beskytte dine data og tilgang til sykehusdata for å unngå skade på infrastrukturen.

Et veldig viktig aspekt, i tilfelle du mister kortet ditt eller et annet problem, er å kontakte nummeret: 55 97 71 00

Andre kontakt- og støttenumre

Fagsenter administrative system: 55 97 47 40

Helse Vest IKT: 55 97 65 40

Personal- og o​rganisasjonsavdelinga: 55 97 66 00​

Finn mer informasjon om Helse Bergen og hvordan du kan komme deg dit med sin adresse

Haukeland University Hospital / Health Bergen

Telefonnummer: +4723070000

Adresse: Jonas Lies vei 65, 5021 Bergen, Norge

Nettside: https://helse-bergen.no/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *