Ferge Kristiansand Hirtshals

Ferger fra Kristiansand til Hirtshals er en av de mest praktiske måtene å komme seg fra Norge til Danmark på, spesielt hvis du ønsker å reise i egen bil.

En flyreise vil sannsynligvis være mer økonomisk, men fergen er spesielt nyttig for kjøretøy, ikke bare biler. Det gjelder spesielt for varebiler som trenger å krysse fra ett land til et annet på en komfortabel måte og uten å måtte reise lange avstander. Denne ruten er svært populær fordi den forbinder Norge og Danmark med E-39, som krysser Norge fra vest. Derfor brukes denne fergen i stor utstrekning av lastebiler, personbiler og varebiler som transporterer varer fra ett land til et annet.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva du bør vite om denne fergen, siden det ikke er en kort ferge, slik som andre ferger som krysser Norge fra ett land til et annet.

Denne ruten trafikkeres av to fergeselskaper, og du finner mer informasjon nedenfor. Disse er Fjord Line og Color Line.

Kristiansand Hirtshals

Tidsplaner

Når det gjelder rutetider, er det ingen faste rutetider for øyeblikket. Du må derfor sjekke hvilken dag du er interessert i å reise, og se hvilke ferger som er tilgjengelige. Det som er viktig å huske på er at Fjord Line har 3 daglige fergeavganger. Og med Color Line kan du forvente 14 avganger hver uke på denne fergeforbindelsen.

For å sjekke rutetabellene, gir vi deg i den blå knappen en lenke slik at du kan se det i sanntid, og hvilken er neste ferge som går.

Lenker som kan være av interesse for deg:

Rutetider

Du kan se ruten fergen tar fra disse to punktene. Siden det ikke er noe stopp, er det en direkte rute. Reisetiden kan være fra 2 timer og 25 minutter til 4 timer på den langsommere fergen. Det er mulig at ruten kan være litt annerledes avhengig av ferge.

Pris

Prisene er ikke faste, og varierer avhengig av hvilken ferge du ønsker å benytte. Men de beveger seg vanligvis i samme prisklasse, som du kan se på bildene. Vær oppmerksom på at prisen er forskjellig når du reiser som passasjer, og når du reiser med bil.

Prisen varierer også avhengig av høyden på kjøretøyet, vanligvis på grunn av vekten. Jo tyngre du er, desto høyere pris må du betale. Nedenfor ser du et eksempel på prisen som passasjer:

Og i tilfelle du vil gå med et kjøretøy, er her et eksempel på prisen med en vanlig bil. Vær oppmerksom på at disse prisene kan variere mye avhengig av hvilken dag du reiser, og hvor lang tid i forveien du kjøper billetten. Så vær oppmerksom på dette.

Hvis du vil kjøpe billett, kan du gjøre det ved å klikke på lenken nedenfor og oppgi all nødvendig informasjon.

Kristiansand Ferjekai

Hvis du ikke vet hvordan du kommer deg til Kristiansand ferjestasjon for ombordstigning, kan du se et kart over hvor den ligger nedenfor.

Stasjonen har et stort anlegg der du kan kjøpe billett eller vente på at fergen skal gå. Hvis du har med deg bil, er det bare å følge trinnene nedenfor for å gå om bord i bilen når fergen ankommer. Du kan også parkere bilen på området hvis du har behov for det.

Hvis du skal bruke denne fergen, er det svært sannsynlig at du også kommer til å bruke følgende ferger hvis du følger ruten din langs E-39 som krysser Norge og har forbindelse til Danmark, med 7 ferger. Her er derfor fergene du må bruke i den rekkefølgen du skal fra Danmark (Larvik) til Trondheim. Hvis du reiser nedover fra Trondheim til Danmark, er det bare å se på fergene du bør bruke fra slutten til starten.

Hirtshals Kristiansand

Når det gjelder avganger fra Hirtshals, er det ikke så stor forskjell fra det man har sett tidligere. Ettersom dette er en lang fergestrekning uten faste rutetider og med skiftende priser, er det vanskelig å se denne informasjonen. Du vil imidlertid kunne finne hvor fergen går fra i Hirtshals og annen relevant informasjon. 

Tidsplaner

Når det gjelder rutetider, kan du sjekke sidene nedenfor for å se hvilken ferge som går snart og hvilken som går den dagen du er interessert i. Vær oppmerksom på Fjord Lines 3 daglige fergeavganger og Color Lines 14 avganger hver uke.

Lenker som kan være av interesse for deg:

Pris

Prisene er de samme i begge retninger. Du kan altså forvente en lignende pris, men som nevnt ovenfor er det ingen fast pris. Det avhenger av hvilken dag du reiser, og andre aspekter som blant annet om du er passasjer, kjøretøy, type kjøretøy og størrelse.

at disse prisene kan variere mye avhengig av hvilken dag du reiser, og hvor lang tid i forveien du kjøper billetten. Så vær oppmerksom på dette.

Hvis du vil kjøpe billett, kan du gjøre det ved å klikke på lenken nedenfor og oppgi all nødvendig informasjon.

Hirtshals Ferjekai

Ombordstigningsfasilitetene for fergen fra Hirtshals er svært store og kan sees på lang avstand. Siden det er forskjellige havner, kan det til tider være forvirrende. Derfor gir vi deg kartet slik at du vet hvordan du kommer deg til fergen uten problemer.

Når du kommer frem, kan du gå inn for å få mer informasjon eller til og med kjøpe billett hvis du ikke allerede har gjort det på nettet. Selv om vi anbefaler at du kjøper billetten på forhånd. Deretter følger du informasjonen for å gå om bord, enten som passasjer eller med kjøretøyet ditt inne på fergen.

Kontaktinformasjon

Nedenfor kan du se kontaktinformasjonen til de to selskapene som trafikkerer denne ruten, Color Line og Fjord Line. Ikke nøl med å kontakte dem hvis du har spørsmål om din neste tur med en av deres ferger eller ønsker mer informasjon om rutene.

Fjord Line:

Telefon +47 51 46 40 99
E-post info@fjordline.com

For mer informasjon: https://www.fjordline.com/nb/p/kundeservice/hjelp-og-kontakt

Color Line:

Tlf: 22 94 42 00

Min Side: https://www.colorline.no/praktisk-informasjon/min-side

For mer informasjon: https://www.colorline.no/praktisk-informasjon

Hvor lang tid tar fergeturen Kristiansand Hirtshals?

Varigheten på denne ruten avhenger av hvilken type ferge du bruker når du skal over. Det finnes to typer ferger, en med en reisetid på 2t 25min og en med en reisetid på mellom 3t 15min og 3t 55min.

De andre fergene som følger E-39, bør du bruke i synkende rekkefølge fra Trondheim til enden av E-39:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *