Ferge Larvik Hirtshals

Forbindelsen Larvik-Hirtshals er den nærmeste norsk-danske fergeruten fra Norges hovedstad Oslo til Danmark. Og er en av de mest populære fergerutene mellom de to landene.

Selv om fergen kan være dyrere og tregere enn fly, har den en stor fordel. Det er muligheten til å ta med bilen på fergen. Dette er svært nyttig for transportører eller for å unngå å måtte booke bil i det andre landet. Så la oss ta en titt på den mest relevante informasjonen om denne ruten, og alt du trenger å vite for å unngå overraskelser.

Ruten tar 3 timer og 45 minutter og betjenes for øyeblikket bare av ett selskap, Color Line.

Larvik Hirtshals

Tidsplaner

Det er for øyeblikket ingen faste rutetider for denne ruten. Det eneste som er kjent er at det er én avgang av 14 ferger i uken med Color Line. Hvis rutetabellen ikke passer deg, finnes det en alternativ fergerute fra Kristiansand til Hirtshals, der Fjord Line har flere avganger. Det kan også være at det er mer økonomisk å bruke denne ruten og kjøre dit du vil.

For å se rutetabellene er det enklest å bruke lenken nedenfor for å sjekke dem i sanntid, og de neste avgangene. I tillegg til rutetabellene for den dagen du er interessert i å reise. Så ikke glem å klikke på knappen for å se rutetabellene for denne ruten.

Lenker som kan være av interesse for deg:

Rutetider

Ruten er en direkterute som forbinder Danmark og Norge på en enkel og rask måte. Med en reisetid på 3 timer og 45 minutter. Du kan se ruten på følgende bilde.

Pris

Prisene for Larvik – Hirtshals ruten kan stige, som avgangen nærmer seg. Tips: Vent ikke til det er for sent! Book nå for å sikre den beste prisen

Prisene varierer sterkt avhengig av når du kjøper billetten. De kan variere fra 1500 kr til mye mer i perioder med stor etterspørsel.

Det er også stor forskjell på om du reiser som passasjer eller med eget kjøretøy, der prisen vanligvis er mye høyere. For å gi deg en idé kan du se et eksempel på en passasjerpris nedenfor. Og deretter prisen med bil.

Passasjer

La oss nå se hvor mye det koster med en bil. For dette formålet har vi angitt et kjøretøy med normal og standard høyde. Så enhver bil vil ha denne prisen. Husk at lastebiler, eller større kjøretøy, har en høyere kostnad for reisen. Så bruk dette eksemplet som referanse for en vanlig bil. Ikke for en lastebil eller varebil.

Med bil

Larvik Ferjekai

Larvik er en av de viktigste fergeavgangshavnene i Norge på grunn av nærheten til Oslo. I dette tilfellet er det forbindelse med Danmark på denne ruten, og i fergehavnen finner du fasiliteter med alle slags tjenester. Her kan du vente på at neste ferge skal ankomme, og det er toaletter og informasjon der du kan kjøpe billetter eller stille spørsmål om de ulike fergerutene og avgangene.

Hvis du skal reise med bil, kan du parkere i nærheten av stasjonen for å kjøpe billetter eller spørre om neste avgang. Du får altså ingen problemer med å parkere.

Telefon: +4781000811

Hirtshals Larvik

Vi går nå over til fergeavganger og informasjon om Hirtshals til Larvik. Selv om mye av informasjonen ligner på det vi allerede har sett, skal vi ta en titt på hva du bør være oppmerksom på og hva som er annerledes. Så ikke gå glipp av noe.

Vi nevner også at det finnes en annen svært populær rute som et alternativ, i tilfelle rutetabellene ikke passer for deg, nemlig Kristiansand-Hirtshals-fergen.

Tidsplaner

Rutetabellene er de samme som for avganger fra Larvik. Siden det ikke er noen faste rutetider, kan du bruke lenken nedenfor for å se de neste fergeavgangene fra Hirtshals til Larvik.

Husk at det vanligvis er 2 fergeavganger hver dag, eller tilsvarende 14 avganger per uke på denne ruten. Så ha dette i bakhodet for å få en idé om hvor mange forskjellige ferger og rutetider du kan finne hver dag.

Lenker som kan være av interesse for deg:

Pris

Prisene er de samme med avgang fra Hirtshals som fra Larvik. Hvis du ikke har sett det, kan du bruke eksemplet ovenfor som referanse.

Hvis du vil kjøpe billetten din, kan du med den blå knappen gå til den offisielle nettsiden til Color Line, som er det eneste selskapet som driver denne ruten, og som vi bør kjøpe billetten vår gjennom. Så ikke vent lenger, og kjøp billetten din så snart som mulig, før prisen stiger.

Passasjer

La oss nå se hvor mye det koster med en bil. For dette formålet har vi angitt et kjøretøy med normal og standard høyde. Så enhver bil vil ha denne prisen. Husk at lastebiler, eller større kjøretøy, har en høyere kostnad for reisen. Så bruk dette eksemplet som referanse for en vanlig bil. Ikke for en lastebil eller varebil.

Med bil

Hirtshals Ferjekai

Ombordstigningsfasilitetene for fergen fra Hirtshals er svært store og kan sees på lang avstand. Siden det er forskjellige havner, kan det til tider være forvirrende. Derfor gir vi deg kartet slik at du vet hvordan du kommer deg til fergen uten problemer.

Når du kommer frem, kan du gå inn for å få mer informasjon eller til og med kjøpe billett hvis du ikke allerede har gjort det på nettet. Selv om vi anbefaler at du kjøper billetten på forhånd. Deretter følger du informasjonen for å gå om bord, enten som passasjer eller med kjøretøyet ditt inne på fergen.

Kontaktinformasjon

Selskapet som driver denne fergeruten er Color Line. Det er for øyeblikket ingen andre fergeselskaper som trafikkerer denne ruten. Så hvis du har problemer eller spørsmål, la oss se hvordan du kan kontakte dem ved hjelp av informasjonen nedenfor.

Tlf: 22 94 42 00

Min Side: https://www.colorline.no/praktisk-informasjon/min-side

For mer informasjon: https://www.colorline.no/praktisk-informasjon

Hvor lang tid tar fergeturen Larvik Hirtshals?

Varigheten på denne ruten som betjenes av Color Line er 2 timer og 45 minutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *