Flybuss Evenes: Alt du trenger å vite om timer og priser

Flybuss Evenes er en bussrute som forbinder Evenes lufthavn med Narvik. Ruten drives av Boreal og går flere ganger om dagen. Flybussen er en praktisk måte å komme seg fra flyplassen til Narvik og tilbake, spesielt for de som ikke ønsker å kjøre bil eller ta taxi.

For de som ønsker å bruke Flybuss Evenes er det viktig å kjenne til rutetider og priser. På nettstedet vårt finner du all relevant informasjon om denne flybussen. Det er også mulig å kjøpe billetter på nettet eller på selve flyplassen. Det er viktig å merke seg at rutetidene kan variere, spesielt i helger og på helligdager, så det er alltid lurt å sjekke rutetabellen på forhånd.

Vi har dekket alt om Flybuss Evenes i denne artikkelen som du kan lese her.

Flybuss Evenes Rutetider

Mer informasjon finner du her.

Flybuss Evenes er en bussrute som går fra Evenes Lufthavn til Narvik, og er en viktig transportløsning for reisende som ankommer Evenes fra andre deler av Norge eller Europa. Rutetidene for Flybuss Evenes varierer avhengig av tid på døgnet og ukedag, og det er viktig å sjekke rutetidene på forhånd for å unngå forsinkelser eller manglende tilkoblinger.

For å finne de siste rutetidene for Flybuss Evenes, kan man besøke nettsiden til busselskapet eller sjekke reiseplanleggere som Entur eller Google Maps. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd på nettsiden til busselskapet eller ved ankomst på Evenes Lufthavn eller Narvik Bussterminal.

Reisende bør merke seg at rutetidene for Flybuss Evenes kan endres fra tid til annen, spesielt i forbindelse med høytider eller ferier. Det er derfor lurt å sjekke rutetidene jevnlig og være oppmerksom på eventuelle endringer eller avvik.

TidspunktEvenes LufthavnNarvik Bussterminal
08:0008:4509:15
10:0010:4511:15
12:0012:4513:15
14:0014:4515:15
16:0016:4517:15
18:0018:4519:15
20:0020:4521:15

Flybuss Evenes Priser

Flybuss Evenes er en praktisk og rimelig transporttjeneste som tilbyr transport mellom Evenes lufthavn og Harstad, Narvik og Sortland. Prisene for Flybuss Evenes varierer avhengig av reisemålet ditt, og det er forskjellige priser for voksne, barn og studenter.

PriserVoksenBarn (4-15 år)Student
Evenes – Harstadkr 150,-kr 75,-kr 120,-
Evenes – Narvikkr 250,-kr 125,-kr 200,-
Evenes – Sortlandkr 350,-kr 175,-kr 280,-

Det er viktig å merke seg at prisene kan endres, og det kan være rabatter tilgjengelig for grupper eller ved bestilling av tur-retur billetter. Det anbefales å sjekke Flybuss Evenes’ offisielle nettside for oppdatert informasjon om priser og tilgjengelige rabatter.

Det er også verdt å merke seg at betaling kun kan gjøres med kort, og det er ikke mulig å betale kontant om bord på bussen.

Billettinformasjon

Flybuss Evenes tilbyr flere alternativer for kjøp av billetter. Her er en oversikt over de forskjellige alternativene:

Kjøpe billett på nett

Det er mulig å kjøpe billetter på nett på Flybuss Evenes sin hjemmeside. Billetten kan betales med kredittkort eller Vipps. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd og skrive dem ut selv.

Kjøpe billett på bussen

Det er også mulig å kjøpe billetter direkte på bussen. Betaling kan gjøres med kredittkort eller kontanter. Merk at det ikke er mulig å betale med Vipps på bussen.

Barn og studentrabatter

Barn under 16 år reiser gratis sammen med en voksen. Studenter får 25% rabatt på billettprisen ved fremvisning av gyldig studentbevis. Merk at det ikke er mulig å kombinere studentrabatt med andre rabatter eller tilbud.

All informasjon

Flybuss Evenes tilbyr pålitelige og komfortable transporttjenester for reisende som ønsker å komme seg til og fra Evenes flyplass. Her er all informasjonen du trenger for å planlegge din neste reise med Flybuss Evenes.

Reiseinformasjon

Flybuss Evenes har faste ruter og avganger til og fra Evenes flyplass. Reisetiden avhenger av trafikkforholdene, men vanligvis tar turen mellom Evenes og Narvik ca. 45 minutter. Det er også mulig å reise videre fra Narvik til andre destinasjoner i Nord-Norge.

Det er viktig å merke seg at billetter må kjøpes på forhånd, enten online eller på et av salgsstedene som er oppført på nettsiden til Flybuss Evenes. Det er også mulig å kjøpe billetter om bord på bussen, men det kan være en høyere pris og det er ikke garantert at det vil være ledige plasser.

Bagasjeinformasjon

Reisende kan ta med seg en koffert og en håndbagasje på bussen. Kofferten kan ikke veie mer enn 30 kg og må være merket med navn og adresse. Håndbagasjen kan ikke være større enn en vanlig ryggsekk eller veske og må plasseres under setet eller i hattehyllen.

Hvis du har spesielle bagasjekrav, som for eksempel sportsutstyr eller større gjenstander, må du kontakte Flybuss Evenes på forhånd for å avtale spesiell transport.

Tilgjengelighetsinformasjon

Flybuss Evenes er tilgjengelig for personer med nedsatt bevegelighet. Bussene er utstyrt med ramper og seter for rullestolbrukere. Hvis du har spesielle behov, som for eksempel assistanse under ombordstigning eller underveis på reisen, må du kontakte Flybuss Evenes på forhånd for å avtale spesiell assistanse.

Det er også mulig å ta med servicehunder på bussen, men du må kontakte Flybuss Evenes på forhånd for å avtale spesiell transport.

Kontaktinformasjon

Flybuss Evenes er en pålitelig transporttjeneste som er tilgjengelig for passasjerer som ønsker å reise fra Evenes lufthavn til Narvik og andre destinasjoner i Nord-Norge. Hvis du har spørsmål om tjenesten eller ønsker å kontakte Flybuss Evenes av andre grunner, finner du kontaktinformasjonen nedenfor.

Telefonnummer

Du kan kontakte Flybuss Evenes på telefonnummeret +47 76 98 12 00. De er tilgjengelige fra mandag til fredag mellom klokken 09:00 og 15:00.

E-post

Hvis du foretrekker å sende en e-post, kan du sende den til e-postadressen post@flybuss.no. De vil svare på e-posten din så snart som mulig.

Nettsted

Hvis du ønsker mer informasjon om Flybuss Evenes eller ønsker å bestille billetter online, kan du besøke nettstedet deres på www.flybuss.no. På nettstedet finner du informasjon om priser, ruter og tjenester, samt kontaktinformasjonen til Flybuss Evenes.

Uansett hvilken metode du velger å kontakte Flybuss Evenes på, kan du være trygg på at du vil motta god service og hjelp med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha.

Hvis du fortsatt har spørsmål om denne flybussen, kan du finne mer informasjon i mye mer detalj og alle aspekter dekket på Flybuss Harstad her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *