Flybuss Harstad/Narvik Evenes: Timer og priser | All informasjon om transporttjenesten

Flybuss Harstad er en transporttjeneste som tilbyr bussreiser mellom Harstad og nærmeste flyplass, Harstad/Narvik. Tjenesten er en del av kollektivtilbudet i Troms og Finnmark, og er en praktisk og rimelig måte å reise mellom de to byene på. Flybussen er et populært transporttilbud for lokalbefolkningen og turister. Den er også kjent som Narvik Evenes-bussen på grunn av sin rute og endestasjon.

Tjenesten tilbyr faste rutetider og priser som gjør det enkelt å planlegge reisen. Flybussen kjører flere ganger om dagen, og det er mulig å kjøpe billetter på forhånd eller på bussen. Prisene varierer avhengig av reisetidspunkt og hvor langt man skal reise.

For å sjekke tidsplanen og prisene for Flybuss Harstad, kan man besøke den offisielle siden for båtturer. Her kan man angi de to destinasjonene, angi klokkeslett og dato og se de tilgjengelige reisealternativene. Det er også mulig å kjøpe billetter på nettsiden, noe som gjør det enda enklere å planlegge reisen.

Flybuss Harstad / Narvik Evenes Tidtabell

Mer informasjon om rutetider nedenfor, da disse tidene kan være utdaterte eller gjenstand for endringer.

Flybuss Harstad tilbyr jevnlige avganger fra Harstad til Evenes flyplass. Bussen går fra Harstad bussterminal og stopper ved flere holdeplasser underveis til flyplassen. Det er viktig å merke seg at tidene kan variere avhengig av tidspunkt på dagen og ukedag. Derfor er det alltid lurt å sjekke tidtabellen før du reiser.

Nedenfor finner du et eksempel på de vanligste avgangstidene for Flybuss Harstad, samt en knapp for å bestille og se rutetidene mer nøyaktig.

Det er også mulig å sjekke tidtabellen på nettstedet til Flybuss Harstad eller ved å kontakte kundeservice.

Det er viktig å merke seg at tidene kan variere avhengig av trafikkforhold, og det kan være lurt å være ute i god tid for å unngå forsinkelser.

Flybuss Harstad bussholdeplasser

FB80 Harstad – Kanebogen – Tjelsund – Evenes

Hovedholdeplassen er hovedbusstasjonen i Harstad. Hvis du ikke vet hvor det er, finner du informasjonen nedenfor. I tillegg til andre bussholdeplasser hvor du også kan ta bussen fra Harstad uten problemer. Vi anbefaler at du alltid går til hovedbusstasjonen hvis det er mulig for å unngå problemer eller at bussen ikke stopper i tilfelle det er endringer i flybussruten.

Harstad Byterminal

9405 Harstad

Clarion Hotel Arcticus

Havnegata 3, 9403 Harstad

Thon Hotel Harstad

Sjøgata 11, 9405 Harstad

Equinor Harstad (Seljestad)

Margrethe Jørgensens vei 13, 9406 Harstad

Borggata

Kanebogen rv. 83

9411 Harstad

Medkila rv. 83

9414 Harstad

Breivika rv. 83

9415 Harstad

Ruggevikneset

9415 Harstad

Sørvika rv. 83

9419 Sørvik

Fauskevåg rv. 83

9419 Sørvik

Tjeldsund Kro

Tjeldsundbrua 214, 9440 Evenskjer

Elvemo E10

9440 Evenskjer

Flybuss Harstad Narvik Priser

Flybuss Harstad er en praktisk og pålitelig måte å reise mellom Harstad og Evenes flyplass. Her er informasjon om priser for reiser med Flybuss Harstad:

RutePris
Harstad – Eveneskr 220,-
Evenes – Harstadkr 220,-
Harstad – Tjeldsundbruakr 150,-
Tjeldsundbrua – Harstadkr 150,-

Det er også mulig å kjøpe en tur/retur billett for Harstad – Evenes ruten til kr 400,-. Billetter kan kjøpes på nett eller om bord på bussen. Det er også mulig å kjøpe billetter på flyplassen eller på busstasjonen i Harstad.

Det er viktig å merke seg at priser kan endre seg, og det er alltid lurt å sjekke den offisielle nettsiden for Flybuss Harstad for oppdatert informasjon om priser og tilgjengelighet.

Hvor kan man kjøpe billetter for Flybuss Harstad?

Det er flere måter å kjøpe billetter for Flybuss Harstad på. Den enkleste måten å kjøpe billetter på er å kjøpe dem online. Dette kan gjøres på Flybuss Harstads nettside. Der kan du velge dato, tidspunkt og antall passasjerer, og betale med kredittkort eller Vipps. Billetten sendes til deg på e-post, og du kan skrive den ut eller vise den på mobilen når du går på bussen.

Du kan også kjøpe billetter på bussen. Det er imidlertid viktig å merke seg at det ikke alltid er mulig å betale med kontanter på bussen. Derfor anbefales det å ha med seg et betalingskort eller Vipps for å være sikker på å kunne kjøpe billett på bussen.

Dersom du trenger hjelp til å kjøpe billetter eller har spørsmål om billetter, kan du ta kontakt med Flybuss Harstads kundeservice. Kundeservice kan nås per telefon eller e-post, og de vil hjelpe deg med alt du trenger å vite om billetter og reiser med Flybuss Harstad.

Hva er Flybuss Harstad?

Flybuss Harstad er en transporttjeneste som tilbyr rask og pålitelig transport mellom Harstad og Tromsø. Tjenesten drives av Boreal Transport Nord AS og er en del av det offentlige kollektivtransporttilbudet i Troms og Finnmark fylke.

Denne bussen er spesielt designet for å betjene passasjerer som reiser til og fra Harstad lufthavn, Evenes. Flybussen har faste avganger fra Harstad og Tromsø, og tilbyr en rekke fordeler for passasjerer som reiser til og fra flyplassen.

Med Flybuss Harstad kan passasjerer unngå stresset med å finne parkering på flyplassen og betale høye parkeringsavgifter. I stedet kan de sitte tilbake og slappe av mens de blir transportert direkte til flyplassen i god tid før avreise.

Fordeler med Flybuss Harstad
Rask og pålitelig transport mellom Harstad og Tromsø
Faste avganger til og fra Harstad lufthavn, Evenes
Unngå stresset med å finne parkering på flyplassen
Slapp av og spar tid på reisen til og fra flyplassen

Hvor du kan parkere for å ta Flybuss Harstad?

På de fleste bussholdeplasser kan du enkelt parkere ved siden av holdeplassen. I dette tilfellet skal vi se på hvor du kan parkere ved hovedholdeplassen på Harstad busstasjon, siden det er her de fleste sannsynligvis parkerer og hvor det kan være litt vanskeligere å parkere. Siden det ikke er en holdeplass midt i veien eller med en brakkmark ved siden av. Du finner de nærmeste parkeringsplassene nedenfor:

Parkering – Rikard Kaarbøs gate 3 | Kommunal Parkering

Gangavstand: 1 minutt

Rikard Kaarbøs gate 3, 9405 Harstad

Parkering – Hans Egedes gate 14 | Kommunal Parkering

Gangavstand: 6 minutt

Hans Egedes gate 14, 9405 Harstad

Parkering UiT Campus Harstad

Gangavstand: 6 minutt

Havnegata 7-11, 9405 Harstad

Hvordan komme seg til og fra flyplassen i Harstad?

Flybuss Harstad er en pålitelig transporttjeneste som tilbyr transport til og fra Harstad/Narvik lufthavn Evenes til Harstad sentrum og andre steder i nærområdet. Det finnes også andre alternativer for å komme seg til og fra flyplassen.

For de som ønsker å kjøre selv, er det mulig å leie en bil på flyplassen. Flere bilutleieselskaper har avdelinger på flyplassen, og det er enkelt å bestille på forhånd eller ved ankomst. Det er også mulig å ta taxi fra flyplassen, og det er flere taxiselskaper som tilbyr denne tjenesten.

For de som ønsker å reise kollektivt, er det mulig å ta buss fra flyplassen til Harstad sentrum og andre steder i området. Rutebussene går jevnlig og tilbyr en rimeligere transportalternativ. Det er også mulig å ta toget fra Evenes stasjon, som ligger i nærheten av flyplassen, til Harstad og andre steder i Nord-Norge.

Uansett hvilket transportalternativ man velger, er det viktig å planlegge reisen godt på forhånd. Flybuss Harstad tilbyr enkel booking på nettet, og det er også mulig å kjøpe billetter på flyplassen. For de som velger å kjøre selv eller ta taxi, er det viktig å være klar over eventuelle bomavgifter og parkeringsavgifter på veien.

Vanlige spørsmål om Flybuss Harstad

Flybuss Harstad er en populær transporttjeneste i regionen. Her er noen vanlige spørsmål og svar om Flybuss Harstad:

Hvor kan jeg kjøpe billetter til Flybuss Harstad?

Billetter til Flybuss Harstad kan kjøpes på nettet, på bussen eller på billettautomater. Det anbefales å kjøpe billetter på nettet for å unngå køer og spare tid. På nettet kan du også finne informasjon om priser og avganger.

Hva er prisen for en billett til Flybuss Harstad?

Prisen for en billett til Flybuss Harstad avhenger av avstanden og tiden på dagen. Det er billigere å kjøpe billetter på nettet enn på bussen. Det er også mulig å kjøpe en periodebillett hvis du skal bruke Flybuss Harstad ofte.

Hvor ofte går Flybuss Harstad?

Flybuss Harstad går i gjennomsnitt hver time, men det kan være flere eller færre avganger avhengig av tidspunktet på dagen og ukedagen. Det anbefales å sjekke tidsplanen på nettet eller på bussen for å være sikker på når neste buss går.

Hvor stopper Flybuss Harstad?

Flybuss Harstad stopper på flere steder i Harstad, som flyplassen, bussterminalen og sentrum. Det er også mulig å be om å bli sluppet av på et bestemt sted langs ruten hvis det er trygt og praktisk.

Hva er reisetiden med Flybuss Harstad?

Reisetiden med Flybuss Harstad / Narvik Evenes avhenger av avstand og trafikk. Normalt er den estimerte tiden fra Harstad sentralstasjon til flyplassen 45-60 minutter.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om Flybuss Harstad, kan du kontakte kundeservice på følgende måter:

Har du spørsmål om rutetider eller billettpriser, kan du også besøke Flybuss Harstad sin offisielle nettside. Her finner du oppdatert informasjon om alle ruter og priser.

Dersom du ønsker å gi tilbakemeldinger eller klage på noe, kan du kontakte Flybuss Harstad på følgende måter:

Flybuss Harstad er opptatt av å gi god kundeservice og tar alle tilbakemeldinger på alvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *