Flybuss Ålesund: Alt om Timer og Priser

Flybuss Ålesund tilbyr en pålitelig og praktisk transporttjeneste for reisende som ønsker å komme seg til og fra Ålesund lufthavn. Flybussen har faste ruter og hyppige avganger som gjør det enkelt å planlegge reisen. Reisende kan velge mellom flere stoppesteder i Ålesund sentrum og omkringliggende områder, og prisene er rimelige og konkurransedyktige.

Flybuss Ålesund tilbyr også enkel online bestilling av billetter, slik at reisende kan planlegge og betale for reisen på forhånd. Dette gjør det enkelt å unngå køer og ventetid på flyplassen, og gir reisende mer tid til å nyte oppholdet i Ålesund. Flybussen tilbyr også spesielle priser for barn og studenter, og har til og med gratis transport for barn under 4 år.

For de som ønsker å reise til og fra Ålesund lufthavn på en rask, enkel og pålitelig måte, er Flybuss Ålesund et utmerket valg. Med faste ruter, hyppige avganger og rimelige priser, er det enkelt å planlegge reisen, og reisende kan være trygge på at de vil komme til destinasjonen sin i tide og på en komfortabel måte.

Hvis du vil vite all informasjon om Vigra flybuss til Ålesund lufthavn, kan du finne alt her.

Flybuss Ålesund Tidtabell

Flybuss Ålesund Tidtabell for hverdager

17, 18 og 29 mai 2023 er det søndagsrute.

Flybuss Ålesund tilbyr transport til og fra Ålesund lufthavn, og har faste ruter som går hver dag, også på hverdager. Flybussen kjører fra Ålesund sentrum til flyplassen, og vice versa. Finn ut mer om alle tidsplanene her.

Det er viktig å merke seg at tidene kan endre seg fra tid til annen, og det kan være lurt å sjekke tidtabellen på forhånd for å være sikker på at man reiser til riktig tid.

Flybuss Ålesund Tidtabell for helger

Flybuss Ålesund har også faste ruter som går i helgene, både til og fra Ålesund lufthavn. Tidene varierer noe fra hverdagene, men det er fortsatt flere avganger i løpet av dagen.

På lørdager kan man ta Flybussen fra Ålesund sentrum til flyplassen klokken 07:30, 10:30, 13:30, 16:30 og 19:30. Fra flyplassen til sentrum går bussene klokken 08:15, 11:15, 14:15, 17:15 og 20:15.

På søndager går det færre avganger, men det er fortsatt mulig å ta Flybussen til og fra flyplassen. Fra Ålesund sentrum til flyplassen går bussene klokken 15:30 og 18:30, mens fra flyplassen til sentrum går bussene klokken 16:15 og 19:15.

Det er viktig å merke seg at tidene kan endre seg fra tid til annen, og det kan være lurt å sjekke tidtabellen på forhånd for å være sikker på at man reiser til riktig tid.

Flybuss Ålesund Priser

Flybuss Ålesund Priser for voksne

Flybuss Ålesund tilbyr en rekke billettalternativer for voksne passasjerer. Enkeltbilletter kan kjøpes om bord, og prisen varierer avhengig av destinasjonen. Prisene starter fra 70 kr for en enkeltbillett til Ålesund sentrum og går opp til 150 kr for en enkeltbillett til Vigra flyplass. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd på nettet eller på billettautomater på flyplassen.

For de som reiser ofte, kan det være mer økonomisk å kjøpe et periodekort. Periodekortet gir passasjerene ubegrenset tilgang til Flybuss Ålesund i en bestemt periode. Det er to typer periodekort tilgjengelig: 7-dagers kort og 30-dagers kort. Prisene starter fra 345 kr for 7-dagers kort og går opp til 1395 kr for 30-dagers kort.

Flybuss Ålesund Priser for barn

Barn under 4 år reiser gratis med Flybuss Ålesund når de reiser sammen med en voksen. For barn mellom 4 og 15 år er det en rabattert pris på enkeltbilletter. Prisen starter fra 35 kr for en enkeltbillett til Ålesund sentrum og går opp til 75 kr for en enkeltbillett til Vigra flyplass. Barn mellom 4 og 15 år kan også kjøpe periodekort til rabatterte priser. Prisene starter fra 175 kr for 7-dagers kort og går opp til 705 kr for 30-dagers kort.

Flybuss Ålesund Rute

Flybuss Ålesund er en bussrute som går mellom Ålesund Lufthavn Vigra og Ålesund sentrum. Bussen har flere stopp langs veien, inkludert ved kjøpesenteret Moa og ved Ålesund bussterminal. Her er all informasjon om Flybuss Ålesund Rute.

Flybuss Ålesund Ruteinformasjon

Flybuss Ålesund har flere avganger hver dag, og rutetidene varierer avhengig av ukedag og tidspunkt på dagen. Passasjerer kan sjekke rutetider og kjøpe billetter på nettsiden til Flybussen eller på appen deres.

Prisene for Flybuss Ålesund varierer også avhengig av alder og reisemål. Passasjerer kan kjøpe billetter på forhånd eller på bussen med kontanter eller kort. Det er også mulig å kjøpe en gruppebillett for opptil fem personer, som gir en rabatt på totalprisen.

Passasjerer bør være oppmerksomme på at rutetidene kan endres på helligdager og andre spesielle dager, og at det kan være begrensninger på bagasjestørrelse og antall stykker bagasje som tillates på bussen. Det er også viktig å være klar over at bussen kan bli forsinket på grunn av trafikk eller værforhold.

Flybuss Ålesund Billett

Flybuss Ålesund tilbyr billetter til sine passasjerer. Det er viktig å merke seg at billettprisene kan variere avhengig av flere faktorer, som avgangstidspunkt, reisemål og tidspunkt for bestilling.

Flybuss Ålesund Billettinformasjon

Det er flere måter å kjøpe billetter på for Flybuss Ålesund. Passasjerene kan kjøpe billetter på nettet, på billettautomater på flyplassen eller direkte fra sjåføren. Billetter som kjøpes på nettet, kan skrives ut eller vises på en smarttelefon. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd fra billettautomater på flyplassen.

For passasjerer som kjøper billetter fra sjåføren, er det viktig å merke seg at det kun er mulig å betale med kort eller mobilbetaling. Det er ikke mulig å betale med kontanter på bussen.

Det er også viktig å merke seg at billettprisene kan variere avhengig av passasjerens alder og reisemål. Barn under to år reiser gratis på Flybuss Ålesund, mens barn mellom to og tolv år betaler redusert pris. Det er også mulig å kjøpe billetter til grupper på ti personer eller flere.

Passasjerene kan finne mer informasjon om billettpriser og betalingsalternativer på Flybuss Ålesunds nettside eller ved å kontakte kundeservice.

Kontaktinformasjon

Flybuss Ålesund er en del av Nettbuss konsernet og tilbyr en pålitelig og komfortabel transporttjeneste til og fra Ålesund Lufthavn Vigra. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen din, kan du kontakte kundeservice på følgende måter:

Kundeservice er tilgjengelig fra mandag til fredag fra kl. 08:00 til 16:00. Utenfor åpningstidene kan du sende en e-post eller fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden, og de vil svare deg så snart som mulig.

Hvis du har mistet eller glemt noe på bussen, kan du kontakte Flybuss Ålesund på telefon eller e-post for å spørre om de har funnet det.

For mer informasjon om Flybuss Ålesund og deres tjenester, kan du besøke nettsiden eller følge dem på sosiale medier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *