Flybussen Stavanger: Timer og priser | All informasjon om bussruten

Flybussen Stavanger er en populær transporttjeneste for reisende som ønsker å komme seg til og fra Stavanger Lufthavn, Sola. Flybussen Stavanger tilbyr en pålitelig og effektiv transporttjeneste som opererer med faste ruter og avganger til og fra flyplassen. Reisende kan enkelt bestille billetter på nettet eller kjøpe dem direkte fra sjåføren. Vi vil se på alle aspekter som stoppesteder, priser, ruter, parkering og mye mer, så bli med videre for å finne ut alt om denne flybussen.

Timer og priser for Flybussen Stavanger varierer avhengig av reisetidspunkt og destinasjon. Flybussen Stavanger har flere avganger hver dag og tilbyr en rekke billettalternativer som passer for ulike behov og reisende. Det er også mulig å kjøpe billetter til flere reiser samtidig, noe som kan være en praktisk og kostnadseffektiv løsning for hyppige reisende.

For reisende som ønsker å unngå trafikk og parkeringsproblemer, kan Flybussen Stavanger være et godt alternativ. Med en pålitelig og effektiv transporttjeneste til og fra flyplassen, kan reisende spare tid og unngå stress. Med all informasjon lett tilgjengelig på nettet, kan reisende enkelt planlegge og bestille sin Flybussen Stavanger-reise på forhånd.

Flybussen Stavanger ruter og tidtabeller

Rutekart

Flybussen Stavanger har flere ruter som dekker ulike deler av byen. Nedenfor viser vi deg alle tilgjengelige holdeplasser med et kart, slik at du enkelt kan få tilgang til dem og vite hvor du kan ta bussen. Med adresse og kart slik at du kan se hvor langt unna du er.

Hvis du ikke vil gjøre det komplisert, anbefaler vi at du går direkte til hovedbusstasjonen i Stavanger, da dette er hovedholdeplassen for bussen til flyplassen.

“NB! Grunnet varierende veiarbeid fra 6.januar og frem til høsten vil deler av Kristine Bonnevies vei være stengt. Fra flyplassen kjører bussen derfor opp Grannesveien, inn på Olav Hanssens Vei før vi kjører ut på Kristine Bonnevies Vei for normal rute igjen. Til flyplassen gjelder vanlig rute frem til bussen må svinge av og inn på Olav Hanssens Vei før den kjører ned Grannesveien.

Fiskepiren vil være eneste aktive stoppested i Stavanger sentrum 17.mai, grunnet store veistenginger. Normal rute kjøres fra og med Tjensvollkrysset. Grunnet at Madlaveien er stengt mellom 10:00 og 11:00 vil avgangene fra Fiskepiren 10:00, 10:30 og 11:00 og avgangene fra Stavanger lufthavn 09:45, 10:15 og 10:45 gå om SUS – UiS i stedet for Madlaveien. Forsinkelser må påregnes denne dagen.” Mer informasjon på flybussen.no når du velger rute til Stavanger lufthavn.

Fiskepiren

4013 Stavanger

Klubbgata

4013 Stavanger

Stavanger Bussterminal

4005 Stavanger

Olav Vs Gate

4005 Stavanger

Kannik A

4008 Stavanger

St. Svithuns Plass

4009 Stavanger

Holbergs gate

4009 Stavanger

Mosvannsparken

4009 Stavanger

Gamle Madlaveien

4009 Stavanger

Tjensvollkrysset

4022 Stavanger

Stavanger Turnhall

4021 Stavanger

Morgedalsveien

4042 Hafrsfjord

Madlakrossen

4042 Hafrsfjord

AMFI Madla

4042 Hafrsfjord

Madlastokken

4042 Hafrsfjord

Gunhilds gate

4041 Hafrsfjord

Madlaleiren

4044 Hafrsfjord

Granneskrossen Sør

4044 Hafrsfjord

Grannessletta

4052 Røyneberg

Grannes

4052 Røyneberg

Marknesringen

4052 Røyneberg

Sørnes kirke

4052 Røyneberg

Ytraberget

4052 Røyneberg

Røyneberg

4052 Røyneberg

Joabakken

4055 Sola

Quality Airport Hotel Stavanger

4055 Sola

Clarion Hotel Air

4055 Sola

Helikopter Service

4055 Sola

Stavanger Lufthavn

4055 Sola

Rutekart med alle stoppesteder til Stavanger lufthavn (FB40 Linje):

Priser

Prisene for å reise med Flybussen Stavanger varierer avhengig av hvilken rute man tar og hvor langt man skal.

Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd på nettsiden til Flybussen Stavanger. Det er også mulig å kjøpe billetter direkte fra sjåføren når man går ombord på bussen.

Reisetid ca 20-30 minutter.

Billett kan betales med Visa, Mastercard eller forhåndkjøpes på nett.

Type billettBetalingsmåteStavangerGrannesFlyplassområdet
Voksen (inkl. 4 barn*)* familiebillett – gjelder ikke idrettslag/klasser/ større grupperFlybussen.no149,-115,-50,-
Ombordpris180,-140,-50,-
Tur-retur(gyldig i 75 dager ved kjøp via nettsiden eller Vipps) Flybussen.no224,-173,- 
Ombordpris270,-210,- 
Barn/student*/vernepliktig/ honnør(*Studentrabatt bare ved gyldig semersterkvittering fra høgskole, universitet eller videregående skole)Flybussen.no115,-90,-50,-
Ombordpris140,-110,-50,-

Slik fungerer billettsamarbeidet mellom Flybussen Stavanger og Kolumbus:

Du sparer penger TIL flyplassen:

  • Alle bussreisende med Kolumbus enkeltbillett eller Kolumbuskort får fratrekk i billettprisen (kr 41,- eller kr 21,-) når de kjøper billett om bord på Flybussen Stavanger.

Du sparer penger FRA flyplassen:

  • Alle som kjøper billett med Flybussen Stavanger får 1,5 times gratis overgang til Kolumbus sine busser mot fremvisning av flybussbilletten.

Vilkår:

  • Rabatten gjelder buss med Kolumbus i Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Rennesøy og Ålgård. Overgangsreisen må foretas innen 1,5 time.
  • Reisen fra flyplassen kan kjøpes om bord eller på flybussen.no (gjelder ikke tur-/retur­billett)

Hvordan kjøpe billetter

Online

Det er enkelt og praktisk å kjøpe billetter online. For å kjøpe billetter online, besøk Flybussen Stavanger sin hjemmeside. Der kan du velge avgangstid og antall billetter du ønsker å kjøpe. Du kan betale med kredittkort eller Vipps. Når du har fullført kjøpet, vil billetten bli sendt til din e-postadresse. Det er viktig å merke seg at billetten må skrives ut og tas med på reisen.

På bussen

Du kan også kjøpe billetter på bussen. Det er viktig å merke seg at det kun er mulig å betale med kredittkort eller Vipps på bussen. Det er ikke mulig å betale med kontanter. Prisen for billetter på bussen er den samme som prisen for billetter kjøpt online.

Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd på en av Flybussen Stavanger sine salgssteder. For en fullstendig liste over salgssteder, besøk Flybussen Stavanger sin hjemmeside.

Hvor skal du parkere bilen for å ta Flybussen Stavanger?

La oss se hvordan du kan parkere bilen for å komme deg til flyplassen med flybussen. For å gjøre dette vil vi fokusere på de første busstasjonene som ligger i sentrum av Stavanger og der hovedbusstasjonen ligger. Siden det er den mest brukte stasjonen og den med flest ombordstigninger. I tillegg har de andre bussholdeplassene, mange av dem har åpne felt i nærheten eller ligger på veien, hvor det kan være mye lettere å parkere.

Så la oss se hvor du kan parkere i Stavanger sentrum uten problemer.

St. Olav P-hus U6 | APCOA PARKING

Gangavstand: 3 minutt

Olav V s gate U6, 4005 Stavanger

EuroPark AS

Olav V s gate 3, 4005 Stavanger

+4722057500

Nytorget 15 Parking

Gangavstand: 11 minutt

Nytorget 15, 4013 Stavanger

P-Kyrre Parkeringshus

Gangavstand: 9 minutt

Olav Kyrres Gate, 4008 Stavanger

Olav Kyrres Gate 23 Parking

Gangavstand: 8 minutt

+4751507672

Tilgjengelighet og fasiliteter

Tilgjengelighet

Flybussen Stavanger er tilgjengelig for alle passasjerer, uavhengig av eventuelle funksjonshemminger eller behov for assistanse. Bussene er utstyrt med ramper for rullestolbrukere og har plass til en eller to rullestoler per buss, avhengig av størrelsen på rullestolen.

Passasjerer som trenger assistanse kan kontakte Flybussens kundeservice på forhånd for å avtale assistanse på bussholdeplassen eller om bord på bussen.

Fasiliteter

Flybussen Stavanger tilbyr en rekke fasiliteter for å gjøre reisen så behagelig som mulig for passasjerene:

  • Gratis Wi-Fi om bord
  • USB-porter for lading av elektroniske enheter
  • Klimaanlegg for å sikre en behagelig temperatur om bord
  • Bagasjehyller for oppbevaring av håndbagasje
  • Setebelter for ekstra sikkerhet under reisen

Passasjerene kan også kjøpe drikke og snacks om bord på bussen.

Ofte stilte spørsmål

Flybussen Stavanger er en populær transporttjeneste for reisende til og fra Stavanger lufthavn. Her er noen av de vanligste spørsmålene som reisende stiller om Flybussen Stavanger:

Hvor ofte går Flybussen Stavanger?

Flybussen Stavanger går i gjennomsnitt hvert 20. minutt fra Stavanger lufthavn til Stavanger sentrum og tilbake igjen. Det er imidlertid viktig å sjekke rutetabellen på forhånd for å sikre at du kommer til flyplassen i tide for flyet ditt.

Hvor mye koster en billett for Flybussen Stavanger?

Prisen på en billett for Flybussen Stavanger varierer avhengig av alder og reisemål. For eksempel koster en enkeltbillett for en voksen fra Stavanger lufthavn til Stavanger sentrum 120 kroner, mens en billett for en student koster 90 kroner. Det er også mulig å kjøpe en returbillett for en rabattert pris.

Kan jeg kjøpe billett på forhånd?

Ja, det er mulig å kjøpe billetter for Flybussen Stavanger på forhånd på deres nettside eller via deres mobilapp. Dette kan være en god idé for å sikre at du har en plass på bussen og for å unngå køer og ventetid på flyplassen.

Hvor lang tid tar det å reise med Flybussen Stavanger?

Tiden det tar å reise med Flybussen Stavanger avhenger av trafikkforholdene og reisemålet ditt. Vanligvis tar det omtrent 30-40 minutter å reise fra Stavanger lufthavn til Stavanger sentrum.

Kan jeg ta med meg bagasje på Flybussen Stavanger?

Ja, det er tillatt å ta med seg bagasje på Flybussen Stavanger, så lenge det ikke er mer enn to kolli per person. Hvis du har større eller tyngre bagasje, kan du kontakte Flybussen Stavanger på forhånd for å avtale spesialtransport.

Kontaktinformasjon

Flybussen Stavanger er tilgjengelig for spørsmål og henvendelser fra kunder. De har en dedikert kundeservice som kan hjelpe deg med spørsmål om ruter, priser og billetter. For å komme i kontakt med Flybussen Stavanger, kan du bruke følgende kontaktinformasjon:

Telefonnummer51 59 90 60
E-poststavanger@flybussen.no
AdressePostboks 2013, 5504 Haugesund

Du kan også kontakte Flybussen Stavanger gjennom deres sosiale medie-kanaler. De er tilgjengelige på Facebook, Twitter og Instagram.

Hvis du har spørsmål om billetter eller priser, kan du også sjekke ut Flybussen Stavangers hjemmeside for mer informasjon. De har en egen side om billetter og priser som gir deg all den informasjonen du trenger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *