Buss Lierbyen Oslo Linje 169

Finn ut all informasjon om busslinje 169 som forbinder Lierbyen og Oslo, med flere stopp underveis. Vi dekker alt du trenger å vite før du setter deg på bussen, med alle detaljer og oppdatert informasjon.

Lierbyen-Oslo-bussen kjøres av Brakar og forbinder disse to stedene på en reisetid på 1 time og 5 minutter. Avhengig av hvor du går på og hvor du går av, kan du beregne reisetiden din. Du kan også se kontaktinformasjonen i tilfelle du har spørsmål når du har sett denne guiden. Så la oss komme i gang.

Tidsplaner

Denne ruten har vanligvis totalt 35 stoppesteder, og nedenfor kan du se rutetider og avganger fra alle disse stoppestedene. Det er bare én ting du må huske på, nemlig retningen. Ellers kan du ende opp med å se på feil rutetabeller. For å gjøre det lettere å forstå har vi delt dem opp, først med retning Oslo og avgang fra Lierbyen, som du kan se. Og deretter fra Oslo, retning Lierbyen. Det er ikke så mye mer.

Et veldig viktig aspekt som du kanskje ikke forstår når du ser det, er at det ikke er noen avganger fra linje 169 på søndag. Så når du ser på rutetabellene nedenfor, vil du se mandag til fredag og lørdag, men ingen søndagstidtabeller vises på noe tidspunkt. Det er ingen søndagsavganger på denne bussen. Du kan se alternative reisemuligheter ved å bruke knappen nedenfor etter rutetabellene hvis du må reise den dagen.

Ellers anbefaler vi også at du leser merknadene for mer utfyllende informasjon, for eksempel om enkelte helligdager der bussen ikke kjører, eller om forbindelser med andre ruter. Med denne informasjonen bør det ikke være noe problem å forstå følgende rutetabeller.

Lierbyen – Oslo:

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Oslo – Lierbyen:

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Priser

Prisen for hele ruten er 100 kr for en enkeltbillett. Men dette er faktisk prisen fra det første punktet på ruten til det andre, som i dette tilfellet representerer 5 soner. Hvis du kjører færre soner, varierer prisen. For ikke å gjøre det komplisert og lage en endeløs pristabell, har vi lagt inn den fullstendige prisen, med en lenke som gjør det mulig å beregne prisen for din rute ved å angi start- og endestasjon.

I tillegg har vi lagt inn en pristabell for de ulike sonene etter totalprisen. Så hvis du vet hvor mange soner det er mellom stoppestedene dine, kan du finne ut prisen på billetten. Vi har bare tatt med 1 til 5 soner, fordi det er det maksimale antallet soner som er laget på disse stoppestedene. På denne måten får du vite prisen du må betale for hver rute du tar med denne bussen.   

Beregn prisen fra avreise- og ankomststedet ditt ved å klikke her.

Ved kjøp om bord eller på et av våre billettutsalg må du betale ombordtillegg på 20 kroner. For periodebillett på linje 200 er dette tillegget 100 kroner. Det er ikke tillegg for barn, ungdom og honnør.

Lierbyen Bussterminal

Addresse: 3403 Lier

Oslo Bussterminal

Addresse: 0185 Oslo

Rutetider

Du kan se hele ruten med alle holdeplassene som linje 169 stopper ved, for å se hele ruten den tar, og hvilken holdeplass som ligger nærmest deg.

Kontaktinformasjon

Selskapet som har ansvaret for denne ruten er Brakar, og her er alle måtene vi har klart å finne for å kontakte dem. For å løse enhver tvil eller problem du måtte ha om denne busslinje 169, og du kan løse det på en enkel måte ved å kontakte dem.

Telefon: 177 / 32 20 30 90

E-post:kundesenter@brakar.no

Chat: Du kan chatte med oss ved å trykke på chatteboblen nederst i høyre hjørnet på siden vår.

Kontaktskjema: https://www.brakar.no/informasjon-og-kontakt/

Kontaktinformasjon administrasjon:

Telefon: 32 82 66 66

Skoleskyss: skoleskyss@brakar.no 

Besøksadresse: Drammen busstasjon, Jern

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *