Buss Hønefoss Oslo Linje 200

I denne guiden vil vi dekke all viktig informasjon om busslinje 200 mellom Hønefoss og Oslo. Her finner du rutetabeller for denne ruten, billettpriser og annen tilleggsinformasjon som kan være til stor hjelp hvis du får problemer med bussen.

Busslinje 200 forbinder Hønefoss og Oslo på en reisetid på 1 time og 15 minutter. Bussen har mer enn 30 stoppesteder underveis, der du også kan gå av eller på hvis de ligger nærmere destinasjonen eller avreisestedet ditt. Denne busslinjen drives av Brakar. Du kan klikke deg direkte til den delen av denne bussen som du er mest interessert i å vite mer om i de følgende knappene for å se informasjonen.

Tidsplaner

Nedenfor finner du de siste rutetabellene for busslinje 200, først med forbindelse og avgang fra Hønefoss, og nedenfor finner du avgangen fra Oslo. Så ta en god titt på adressen slik at du ikke blir forvirret. Du kan se 4 bilder, der de 2 første tilhører rutetabellene fra mandag til fredag, men på grunn av plassproblemer kunne de ikke plasseres sammen. Og så rutetabellene for lørdag og søndag.

Du kan se at det er avganger fra tidlig morgen, rundt 04:30 til sent på kvelden, 22:00 på hverdager. Med færre avganger enn vanlig i helgene. Hvis du er i tvil om rutetabellene, kan du alltid bruke ruteplanleggeren ved å klikke på knappen under rutetabellene for å få oppdatert informasjon og eventuelle endringer i sanntid.

Hønefoss – Oslo:

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Oslo – Hønefoss

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Priser

Vi vet at det ofte kan være vanskelig å vite prisen på ruten. I dette tilfellet har vi tatt med prisen for hele ruten og prisen for alle sonene. Men det ville være umulig å angi prisen for hvert enkelt stopp på grunn av det høye antallet stopp. Ved bruk av maksimalt antall soner og hele ruten er prisen 184 kr for en voksen. Men nedenfor kan du se prisen i hvert enkelt tilfelle og med de rabattene som vanligvis er tilgjengelige på offentlig transport.

Du kan også finne en lenke for å se prisen fra en holdeplass til en annen direkte, i tilfelle du ikke kjenner sonene mellom holdeplassene, og tabellen under prisen for hver sone derfor ikke hjelper deg. Den beste og enkleste måten er å bruke lenken etter tabellen, og se prisen for avgangs- og ankomststedet ditt der, hvis det ikke er det vi har sett.

Beregn prisen fra avreise- og ankomststedet ditt ved å klikke her.

Ved kjøp om bord eller på et av våre billettutsalg må du betale ombordtillegg på 20 kroner. For periodebillett på linje 200 er dette tillegget 100 kroner. Det er ikke tillegg for barn, ungdom og honnør.

Hønefoss Sentrum

Addresse: 3510 Hønefoss

Oslo Bussterminal

Addresse: 0185 Oslo

Rutetider

Nedenfor kan du se hele ruten som busslinje 200 kjører på et kart under alle stoppestedene, slik at du vet hvor langt den kjører.

Kontaktinformasjon

Selskapet som har ansvaret for denne ruten er Brakar, og her er alle måtene vi har klart å finne for å kontakte dem. For å løse enhver tvil eller problem du måtte ha om denne busslinje 200, og du kan løse det på en enkel måte ved å kontakte dem.

Telefon: 177 / 32 20 30 90

E-post:kundesenter@brakar.no

Chat: Du kan chatte med oss ved å trykke på chatteboblen nederst i høyre hjørnet på siden vår.

Kontaktskjema: https://www.brakar.no/informasjon-og-kontakt/

Kontaktinformasjon administrasjon:

Telefon: 32 82 66 66

Skoleskyss: skoleskyss@brakar.no 

Besøksadresse: Drammen busstasjon, Jernbanegata 10, 3044 Drammen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *