Buss Kongsberg Geilo Linje 420

Busslinje 420 forbinder punktene fra Kongsberg til Geilo og tilbake, med en rute som har mer enn 100 stoppesteder underveis. Ruten opereres av Brakar, og reisetiden mellom start og slutt på ruten er 3 timer og 20 minutter. Så hvis du stiger på ved et annet stoppested, kan du se omtrent hvor lang tid det vil ta deg til destinasjonen.

Nedenfor finner du mer detaljert informasjon som du kan trenge før du setter deg på bussen. Hvis du vil se noe direkte, kan du klikke på det du er interessert i og gå direkte til den delen av guiden.

Tidsplaner

Du finner rutetabellene for begge adressene nedenfor. Vi starter først med rutetabellene i retning Geilo, med avgang fra Kongsberg. Og deretter rutetabellene med avgang fra Kongsberg, retning Geilo. Vær oppmerksom på at rutetabellene er svært lange på grunn av det store antallet stopp. Derfor kan du se at de er delt opp i 3 forskjellige bilder for hver avgang, som er fra mandag til fredag, lørdag og søndag. 

Du kan se at det vanligvis er 7 daglige avganger i løpet av uken, og i helgen er det en stor reduksjon, med bare 2 avganger på lørdag og 3 avganger på søndag. Vær derfor oppmerksom på at det i helgen vil være svært få avganger mellom disse punktene. Du vil også kunne finne avgangspunktet fra hvert stoppested, slik at du kan finne ut hvilken tid du må være på et hvilket som helst punkt langs ruten på over 100 stoppesteder.

Kongsberg – Geilo:

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Geilo – Kongsberg:

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Prise

Du kan se pristabellen rett under for priser fra Kongsberg til Geilo, men for å være mer direkte er prisen 100 kr. Og nedenfor kan du se prisen på ulike kort og rabatter hvis du er barn, honnør eller student. Ellers er dette prisen for 5 soner, som er det maksimale antallet soner som dekkes av denne ruten.

Hvis du vil vite prisen mellom to andre stoppesteder på denne ruten enn start- og endestoppestedet eller omvendt, kan du bruke lenken nedenfor, eller hvis du vet hvilke soner det er, kan du se tabellen under prisen for hver sone. Så hvis du vet at det er tre soner mellom stoppestedene dine, ser vi på prisen for sone 3, og du vil se at prisen for en enkeltbillett i dette tilfellet er 60 kr for en voksen.

Beregn prisen fra avreise- og ankomststedet ditt ved å klikke her.

Ved kjøp om bord eller på et av våre billettutsalg må du betale ombordtillegg på 20 kroner. For periodebillett på linje 200 er dette tillegget 100 kroner. Det er ikke tillegg for barn, ungdom og honnør.

Kongsberg Knutepunkt

Addresse: 3611 Kongsberg

Geilo Stasjon

Addresse: 3580 Geilo

Rutetider

Se hele ruten til denne bussen med alle stoppestedene på bildet nedenfor, slik at du kan se ruten den kjører.

Kontaktinformasjon

Selskapet som har ansvaret for denne ruten er Brakar, og her er alle måtene vi har klart å finne for å kontakte dem. For å løse enhver tvil eller problem du måtte ha om denne busslinje 420, og du kan løse det på en enkel måte ved å kontakte dem.

Telefon: 177 / 32 20 30 90

E-post:kundesenter@brakar.no

Chat: Du kan chatte med oss ved å trykke på chatteboblen nederst i høyre hjørnet på siden vår.

Kontaktskjema: https://www.brakar.no/informasjon-og-kontakt/

Kontaktinformasjon administrasjon:

Telefon: 32 82 66 66

Skoleskyss: skoleskyss@brakar.no 

Besøksadresse: Drammen busstasjon, Jernbanegata 10, 3044 Dramm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *