Ferge Levanger Hokstad (Ytterøy) 950

Hvis du leter etter informasjon om fergeruten 950 Levanger til Hokstad (Ytterøy), trenger du ikke lete lenger. Her kan du finne all den informasjonen du trenger, uten å måtte søke på forskjellige nettsteder og kaste bort tiden din. Alt er ryddig og organisert for å unngå det som skjedde med oss før denne guiden, der vi måtte lete etter hvert aspekt av ruten separat og på en uorganisert måte.  

Rute 950 er den beste måten å komme seg til Ytterøy på, og derfor er det den ruten som brukes mest av passasjerene. Med en reisetid på bare 35 minutter kan vi reise til eller fra øya med denne fergen, som har mange avganger hver dag. Ruten betjenes av Torghatten Midt med fergen MF Ytterøy og reservefergen MF Levanger ved behov. For all annen informasjon om denne ruten, la oss ta en titt på den nå.

Ferge Levanger Ytterøy

Tidsplaner

Når det gjelder tidsplanen nedenfor, er det bare noen få ting du må huske på. For avganger fra Levanger ser vi på venstre side, og vi ser på den dagen vi ønsker å reise. Det er forskjellige rutetider på hverdager, lørdager og søndager. I tillegg finnes det også ekstra avganger, der du under hoved tabellen kan se avgangene med tider, og hvordan du kan bestille plass på den ruten hvis det passer deg bedre.

Rutetabellen dekker det meste av dagen, med avganger hver 1. time, og med bare 4 timers pause tidlig om morgenen, med første avgang så tidlig som kl. 04.20 og siste så sent som kl. 23.10 (hverdager). I helgene er rutetabellene redusert, og det går ikke ferger like tidlig eller sent, men det er fortsatt god frekvens.

Du kan finne mer informasjon i følgende PDF-fil her.

Hvis du fortsatt er i tvil om rutetabellene, eller hvis du som oss liker å være sikker på alt, kan du bruke planleggeren nedenfor for å se rutetabellene i sanntid og eventuelle endringer eller aspekter som kan påvirke ruten eller avgangen din.

Rutetider

Hvis du er nysgjerrig og ønsker å se ruten fergen tar og hele ruten mellom to punkter, kan du se følgende bilde med hele ruten.

Priser

Ruten er for øyeblikket gratis. Enten som passasjer eller med bil eller andre kjøretøy. På grunn av subsidier og tilskudd til ferger er denne ruten gratis i år, og det vil den høyst sannsynlig fortsette å være inntil det skjer nye endringer i subsidier eller fergeregler. Så det er bare en ting å si, nyt fergen før du må betale for å bruke den.

Levanger Ferjekai

Du finner påstigningsstedet, også kalt Levanger Ferjekai, på kartet nedenfor, med alle detaljer om hvor det ligger og mer informasjon. I tillegg er det rikelig med parkeringsplasser rett ved siden av, og mange bygninger og butikker i nærheten hvis du må vente lenge til neste fergeavgang.

Addresse: 7600 Levanger

Ferge Ytterøy Levanger

Et øyeblikk om hvordan du kan returnere fra Ytterøy til Levanger, og hvilke deler av ruten vi ikke har sett ennå.

Tidsplaner

Fra Ytterøy, eller Hokstad som avgangshavnen heter, går den første fergen allerede kl. 04.55 og den siste kl. 23.45. I dette tidsrommet går det vanligvis en ferge hver 1. time, med unntak av i helgene da rutetabellen er redusert.

Ellers er rutetabellen enkel å forstå, med få komplikasjoner, ettersom det er en direkterute med bare to stopp. Nedenfor finner du også tidene for de ekstra avgangene som går enkelte dager, i tilfelle de passer bedre for deg og du er interessert i å ta en av disse avgangene. 

Du kan finne mer informasjon i følgende PDF-fil her.

Hvis du fortsatt er i tvil om rutetabellene, eller hvis du som oss liker å være sikker på alt, kan du bruke planleggeren nedenfor for å se rutetabellene i sanntid og eventuelle endringer eller aspekter som kan påvirke ruten eller avgangen din.

Priser

Det er ingen prisforskjell, noe som betyr at uansett hvor du kommer på denne ruten, trenger du for øyeblikket ikke å betale noe, det er gratis.

Hokstad ferjekai

Hokstad ferjekai ligger i enden av Fv135, og er hovedadkomsten til Ytterøy, via denne fergen eller andre transportmidler som også går i land her. Så hvis du allerede er på øya, er det ikke nødvendig for oss å fortelle deg hvor havnen ligger. Men hvis det er første gang du skal bruke denne fergen, kan det være lurt å vite hvor den setter deg av, slik at du kan beregne avstanden til stedet du skal til. Så det er bare å ta en titt på kartet nedenfor.

Addresse: 7629 Ytterøy

Kontaktinformasjon

På denne ruten er det Torghatten Midt som har ansvaret og selskapet som utfører den, i samarbeid med Atb, som et informasjonspunkt. Av denne grunn har vi nedenfor lagt igjen all kontaktinformasjon til dette selskapet, samt Atb, som også vil kunne hjelpe deg i tilfelle du er i tvil eller har problemer med denne ruten 950. Bruk følgende informasjon for å kontakte dem.

Ruteopplysning Telefon: 177

E-post: firmapost@torghatten-midt.no

Telefon73 89 07 00 (Tast 2 for Region Nord)

Atb kontaktskjemahttps://www.atb.no/kontaktskjema/

Hvor lang tid tar fergeturen Levanger Hokstad (Ytterøy)?

Kjøretiden mellom disse to punktene er 35 minutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *