Vy | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Vygruppen, eller Vy som det er kjent som, er et statseid jernbaneselskap som driver de fleste tog- og busspassasjertjenester i Norge. Selskapet eies av det norske samferdselsdepartementet. Dets undermerker inkluderer Vy Buss busser, CargoNet gods tog og det svenske togtransportselskapet Tågkompaniet. I 2009 fraktet NSB 52 millioner togpassasjerer og 104 millioner busspassasjerer.

Den 24. april 2019 ble passasjer tog- og buss tjenester omdøpt til Vy. Som et resultat har Vygruppen utvidet sin virksomhet og styrket sin posisjon som et av de ledende selskapene innen transport i Norge. Det har også utvidet sin tilstedeværelse i Sverige gjennom Tågkompaniet, noe som har økt det samlede antallet passasjerer som blir transportert av Vygruppen.

Hvis du har spørsmål om Vy, vil du i denne guiden se hvordan du løser hovedspørsmålene, og kontakte deres kundeservice dersom du ikke kan løse tvilen eller problemene dine. Med forskjellige måter å kontakte dem på.

Vy Telefon

Vy har forskjellige tjenester, og selv om det hovedsakelig er kjent for sine togtjenester, har det også busser eller til og med drosjer. Av denne grunn gir vi deg både det generelle nummeret og de spesifikke numrene for hver tjeneste de tilbyr, hvor du vil få bedre oppmerksomhet.

Spesielt når det gjelder drosjer, kan du finne en lenke med telefonnumrene til taxier i ulike områder i hele Norge for å bestille din taxi. Vi har også tatt med timeplanen slik at du vet når du kan ringe og motta kundeservice.

Kundeservice: +47 23 62 00 00 (Hverdager kl. 9-15)

Kundeservice Tog: 61 05 19 10 (Mandag–fredag: kl. 07:00–23:00 – Lørdag: kl. 08:00–21:00 – Søndag: kl. 09:00–23:00)

Kundeservice Buss: 407 05 070 (Mandag–fredag: kl. 08:30–15:30 – Helg og Helligdager: Stengt)

Kundeservice Taxi: Trykk her

Andre kontaktmidler Vy

Nå skal vi dekke andre måter å kontakte Vy på og få svar på spørsmålene dine. Siden det tilbyr forskjellige tjenester, kan det være forvirrende å vite hvor du skal kontakte Vy, og det er derfor vi vil prøve å forklare det på best mulig måte.

For generelle spørsmål kan du alltid bruke chatboten deres. Denne chatten er plassert på dens offisielle nettside, som vi legger igjen nedenfor i nedre høyre del. Her vil du kunne snakke med noen fra supporten og i tilfelle det er noe mer spesifikt, motta kontaktinformasjon om hvor du bør kontakte. Men husk at du ikke får svar utenom åpningstidene.

Chatbot: https://www.vy.no/

E-post

En annen veldig praktisk måte å kontakte på er via e-post. Heldigvis har Vy dette alternativet, både for generelle og mer spesifikke spørsmål. Vi legger igjen under e-postene, både generell og kontakt for buss og tog.

Det er viktig å merke seg at dette er kontakt-e-postene for kundeservice. Dersom du ønsker å reservere en buss eller en bestemt tjeneste, må du skrive til en annen e-post. Lenger ned i denne artikkelen finner du en lenke med all kontaktinformasjon til Vy. Men i dette tilfellet har vi fokusert på formene for kundeservicekontakt, som er det som interesserer de fleste brukere.

E-post: post@vy.no (for generelle henvendelser til konsernet)

E-post Tog: tog@vy.no

E-post Buss: buss@vy.no

Kontakt om leie av bussturbuss@vy.no

Nettside

Hvis du fortsatt ikke kan løse problemene dine, legger vi deg rett under støttesiden deres med all informasjon. Ser du etter en bestemt tjeneste, eller ønsker mer informasjon om rabattene som Vy tilbyr, finner du den rett nedenfor.

Også en lenke til løsningen i tilfelle problemer med billetten din hvis du trenger en endring eller refusjon. Så ikke nøl med å besøke disse lenkene for å få all informasjonen.

Nettside: https://www.vy.no/kundeservice/hjelp-og-kontakt

Avbestilling og endring: https://www.vy.no/kundeservice/avbestilling-og-endring?item=12305

Erstatning og prisavslag: https://www.vy.no/kundeservice/prisavslag-og-erstatning

Den beste måten å holde seg informert på er å bruke mobilappen. Så ikke nøl med å laste den ned, rett nedenfor gir vi deg lenkene. I den finner du mye informasjon om billettene dine, du kan reservere, og også ha kundeservice fra mobilappen din. En applikasjon som ikke kan mangle hvis du skal bruke Vy, eller ofte bruke dens tjenester.

Apple App: https://apps.apple.com/no/app/vy-nsb/id439655098

Android App: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intele.nsbmob.app

Til slutt, fordi det er så mye forskjellig kontaktinformasjon, og vi ikke ønsker å forvirre deg, gir vi deg en lenke der det er all den forskjellige kontaktinformasjonen for Vy. I denne artikkelen har vi fokusert på de mest generelle kontaktformene for kundeservice, men for helt spesifikke aspekter kan du her finne hvordan og hvor du kan kontakte Vy.

All kontaktinformasjon: https://www.vy.no/kundeservice/hjelp-og-kontakt?item=2699

Sosiale nettverk

Dessuten har vi tenkt at det kan være nyttig å kjenne til deres sosiale nettverk. Enten for å bli informert om de siste nyhetene eller problemer som kan eksistere med noen av tjenestene deres. Selv om det ikke er en veldig god måte å motta kundeservice på, siden du vanligvis ikke får svar på sosiale nettverk eller de er for veldig generiske spørsmål.

Facebook: https://www.facebook.com/vygruppen/

Instagram: https://www.instagram.com/vygruppen/

Twitter: https://twitter.com/vygruppen

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCTWtHe-S5mb_DJeKupdUnNw

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/Fvygruppen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *