Fjordkraft | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Fjordkraft er et norsk energiselskap som leverer strøm og gass til nordmenn over hele landet. Selskapet ble stiftet i 2004 og har siden da vokst til å bli en av de største leverandørene av energi i Norge. Fjordkraft har fokus på å levere konkurransedyktige produkter og tjenester til sine kunder, og de tilbyr kundene sine rimelige priser og fleksible avtaler.

Fjordkraft har fokus på å levere ren energi. De jobber med å møte kundenes krav til miljøvennlige løsninger. Derfor har de satset sterkt på fornybar energi, og de har investert i flere fornybare kraftverk som produserer strøm fra vannkraft, solenergi, vindkraft og bioenergi.

Fjordkraft har også fokus på å tilby sine kunder personlig service. De har et dedikert team av kundeservice-representanter som er klare til å hjelpe kundene med å løse ethvert problem de måtte ha. De tilbyr også en rekke online verktøy, som hjelper kundene med å holde seg oppdatert på sine strøm- og gassregninger.

Fjordkraft Telefon

Trenger du hjelp og støtte fra Fjordkraft kan du kontakte dem ved å ringe kundeservicenummeret for privatpersoner eller bedrifter. Dette avhenger av hva du trenger hjelp til og hvilken type kunde du er. Vi anbefaler at du tar hensyn til åpningstidene som senere fungerer, slik at du ikke ringer på tidspunkter hvor kundeservice ikke er tilgjengelig. Vær oppmerksom på at åpningstidene kan variere avhengig av hva du trenger hjelp til, så husk å ringe i de anbefalte tidene for hva du trenger hjelp til.

Kundeservice Privat: 23 00 61 00 (Hverdager 8 til 18)

Kundeservice Bedrift: 02024 (Man-Fredag: 09-15.30)

Andre kontaktmidler Fjordkraft

Det finnes også andre skjemaer som vi kan bruke for å kontakte Fjordkraft. Og dette er hva vi vil se i denne delen. Siden telefonen ikke alltid er den beste kontaktformen eller noen ganger kan den svikte som kontaktform, og du vil ikke få svar.

I motsetning til andre lignende selskaper har vi ikke sett noen chatbot for å snakke med noen direkte på nettsiden deres, men du har andre kontaktalternativer.

E-post

Vi har heller ikke funnet noen direkte kontaktmail med Fjordkraft. Likevel kan vi bruke e-posten vår til å kontakte selskapet, som vi nå skal se.

Kontakt skjema

For å gjøre dette skal vi bruke kontaktskjemaet, som du finner rett under. Kontaktskjemaet er annerledes hvis du kontakter som enkeltperson eller bedrift. I begge tilfeller må du gå ned på siden vi har igjen for å finne alternativet for send e-post og fylle ut skjemaet med all kontaktinformasjon, problemet ditt og hva skjemaet ber om.

Vær oppmerksom på at denne metoden ikke er den raskeste for å motta et svar, og det kan ta noen dager før du får et svar.

Kontakt skjema Privat: https://www.fjordkraft.no/strom/kundeservice/

Kontakt skjema Bedrift: https://www.fjordkraft.no/bedrift/kundeservice-bedrift/

Nettside

Til slutt, på deres kontakt- og brukerhjelp-nettside vil du også kunne finne svært nyttig informasjon for å løse dine tvil, for å kunne konsultere dine fakturaer og tjenester som du har avtalt med dem.

Nettside: https://www.fjordkraft.no/strom/kundeservice/

Sosiale nettverk

Fjordkraft har også sosiale nettverk, som du kan bruke til å prøve å kontakte dem. Etter vår erfaring er dette den verste måten å få kundestøtte på. Likevel kan du være interessert i å vite hvilke sosiale nettverk de har og hvor du kan finne dem. Og her overlater vi det til deg.

Twitter: https://twitter.com/fjordkraft

Facebook: https://www.facebook.com/Fjordkraft/

Instagram: https://www.instagram.com/fjordkraft.no/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/fjordkraft/

Youtube: https://www.youtube.com/@fjordkraftas/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *