SATS | Kontakt telefonnummer og kundeservice

SATS er en av Norges største helse- og treningskjeder. De tilbyr over 450 ulike aktiviteter, som trening, yoga, styrke, svømming, spinning, aerobic, dans og mye mer. De har over 150 sentre rundt om i Norge, som gjør det lett å finne et senter nær deg.

SATS har et bredt utvalg av kvalitetstjenester og treningsprogrammer. De tilbyr også personlig trening og kostholdsveiledning. Med deres ekspertise og kunnskap, kan SATS hjelpe deg med å nå dine mål.

De har også et stort utvalg av klasser som passer for alle nivåer, aldersgrupper og interesser. Enten du er ny til trening eller en erfaren mosjonist, kan du finne det du trenger hos SATS. Hvis du leter etter informasjon om hvordan du kontakter SATS, har du kommet til rett sted. Her dekker vi all relevant informasjon som du kan bruke for å kontakte SATS treningssentre og svare på eventuelle spørsmål.

SATS Telefon

SATS har et generelt kundeservicenummer som du finner nedenfor. Selv om timene er ganske korte for kundeservice, vil du kunne få oppmerksomhet og de svarer vanligvis i løpet av 2 minutter.

Likevel har vanligvis hvert SATS-treningssenter et bestemt nummer, som du kan spørre på treningssenteret ditt hvis du går til det, eller se etter det som vi vil se senere. For generelle SATS-henvendelser eller for å bli omdirigert til treningssenteret som interesserer deg, kan du ringe følgende nummer.

Kundeservice: +47 23 30 70 00 (Mandag – Fredag 09:00 – 12:00)

Andre kontaktmidler SATS

Er telefonnummeret nok? I mange tilfeller nei. Siden det er forskjellige problemer eller tvil, og ikke alle kan løses gjennom en samtale. I tillegg til den korte tiden har de aktiv kundeservice. Derfor skal vi se hvilke andre måter du kan bruke for å kontakte SATS, og løse dine problemer.

Med samme samtaleplan fant vi chatboten. Du kan se denne chatten i følgende aktive lenke i timeplanen, 09:00 – 12:00 på virkedager. Her vil du kunne snakke med noen fra supporten på en raskere og mer smidig måte uten å måtte ringe.

Chatbot: https://www.sats.no/medlemsservice

E-post

For øyeblikket gjør ikke SATS tilgjengelig en kontakt-e-post eller for å sende støtte-e-poster. Likevel kan vi bruke e-posten vår til å kontakte SATS, men vi får se dette senere.

Kontakt skjema

Med kontaktskjemaet kan vi bruke e-post for å kontakte SATS. Du finner rett under dette skjemaet. Det er svært viktig å angi emnet og riktig informasjon slik at den overføres til riktig avdeling og du ikke får generisk svar. Husk at responstiden er 5 virkedager. Så det er ikke en veldig rask metode for å få svar.

Kontakt skjema: https://www.sats.no/kontaktskjema

Nettside

Mange ganger når vi ønsker å kontakte kundestøtte, kan svaret på problemet vårt allerede finnes på deres støtteside. Spesielt i de ofte stilte spørsmålene, og av denne grunn gir vi deg lenken til denne delen. Jeg anbefaler på det sterkeste å lese, og jeg er sikker på at du kan løse enhver tvil ved å se på denne delen av nettstedet deres.

Nettside: https://www.sats.no/medlemsservice/betaling/betalingsmetoder

Senterinformasjon: https://www.sats.no/medlemsservice/tjenester/senterinformasjon

Hvis du har problemer med treningsmedlemskapet ditt, kan du fryse eller endre medlemskapet ditt når du er logget på via følgende lenke, hvor du kan finne mer informasjon.

Frys medlemskap: https://www.sats.no/medlemsservice/medlemskap/administrer-medlemskap/frys-medlemskap

Sosiale nettverk

Hvis du fremdeles ikke har fått svar på dine spørsmål, kan det være lurt å prøve å kontakte dem via deres sosiale nettverk. Dette er en mindre hyppig metode, og den anbefales ikke hvis du ikke tidligere har brukt disse kanalene for å kommunisere med dem. Vi anbefaler derfor at du forsøker å få svar på dine spørsmål ved å benytte andre kommunikasjonsmetoder før du prøver å kontakte dem via deres sosiale nettverk.

Det kan du finne nedenfor. Det er viktig å huske at disse nettverkene ofte er et supplement til andre kommunikasjonskanaler, og ikke erstatteren.

Facebook: https://www.facebook.com/SATSNorge

Instagram: https://www.instagram.com/satsnorge/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/2F9590

Youtube: https://www.youtube.com/user/SATSnordic

SATS treningssentre

Hvis det du virkelig ønsker er god kundeservice, er det best å gå til nærmeste treningsstudio du har. Eller gå til treningsstudioet du går for å løse problemene dine. Hvis du ikke vet hvilke SATS-treningssentre som er tilgjengelige i ditt område, ikke bekymre deg. Vi skal se hvordan du kan se alle treningssentrene på en enkel måte og med svært nyttig informasjon.

Med lenken nedenfor gir SATS oss informasjonen om hvert av treningssentrene deres. Du kan også prøve å bruke google maps, men noen treningssentre blir kanskje ikke funnet, siden de ikke er registrert. Så prøv alltid å bruke følgende offisielle SATS-side.

Alle treningssentre: https://www.sats.no/treningssenter

En av de beste funksjonene ved å bruke denne siden er at du kan finne timene til hvert treningsstudio og forventet antall personer det vil være i hver time. Veldig nyttig informasjon hvis du ikke ønsker å gå på et tidspunkt hvor treningsstudioet er fullt og du ikke kan trene godt. Så dra nytte av denne informasjonen som SATS deler åpent for sine kunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *