Vipps | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Vipps er en innovativ måte å overføre penger fra person til person, bank til bank og selskaper til personer. Utviklet av DNB, er Vipps et brukervennlig og effektivt system som gir deg muligheten til å sende penger til andre personer raskt og trygt. Det kan brukes på tvers av nettbanker, og gjør det mulig å overføre penger med bare et tastetrykk. Det er spesielt nyttig når du trenger å overføre penger til andre som ikke har en bankkonto.

Er også et veldig sikkert system. Alle transaksjoner er kryptert og krever tofaktorautentisering for å beskytte personvernet ditt. Det er lett å komme i gang med å bruke Vipps, og det er gratis å bruke. Alt du trenger er en mobiltelefon, nettbankkonto og e-postadresse.

Hvis du har problemer med å bruke Vipps, skal vi se hvilke løsninger som finnes for å kontakte support og hva du kan gjøre med det. Her finner du all støtteinformasjon og kommunikasjonskanaler med Vipps. Så la oss komme til det.

Vipps Telefon

Den enkleste måten å kontakte Vipps på er med deres telefonnummer. Heldigvis er det veldig enkelt å finne den, og vi lar den ligge rett under.

Det eneste aspektet å vurdere er kundeservicetidene for å motta støtte. Ellers vil vi ikke motta noe svar. Vi har lagt til timene ved siden av telefonnummeret slik at du vet når du skal ringe og når du ikke skal.

Kundeservice: +47 22482800 (Mandag–fredag kl. 08–23 – Lørdag kl. 10–18 og søndag kl. 11–19)

Andre kontaktmidler Vipps

Kanskje for noen mennesker er telefonnummeret allerede nok. Mens andre kanskje ser etter en annen form for kontakt. Og det er dette vi vil se nå. Enten du ikke liker å ringe, eller du ikke får besvart anropet, la oss gå med kontaktalternativene med Vipps.

Den første vi skal se er chatboten. Denne chatten kan bli funnet på alle sidene på den offisielle nettsiden. Og den lar oss snakke med noen fra supporten ved å klikke på den og skrive forespørselen vår. Du finner den nederst til høyre på den offisielle nettsiden. Vi legger igjen lenken nedenfor.

Chatbot: https://vipps.no/kontakt-oss/

E-post

I tilfelle du ønsker å kontakte via e-post, vil vi se hvordan du kan gjøre det. Vi har klart å finne en kontakt-e-post, men den er ikke for kundeservice. Denne e-posten handler om dine data og personvern i samsvar med det europeiske GDPR-regelverket. I tilfelle du ønsker at dataene dine skal slettes, kan du kontakte følgende e-post.

E-post: personvern@vipps.no

Kontakt skjema

Selv om vi ikke har klart å finne en kontakt-e-post, er det en måte å bruke vår e-post til å kontakte selskapet. Og det er gjennom kontaktskjemaet. Denne finner du rett under, og vi må ta med så mye informasjon som mulig for å få et godt svar. I tillegg til å velge årsak til at vi kontakter Vipps slik at det går til riktig avdeling.

Kontakt skjema: https://www.vipps.no/vilkar/vipps-klageskjema/

På den annen side finner vi meldeskjemaet. Dette skjemaet er laget for juridiske problemer og advarsler om mulig svindel eller svindel. Dette skjemaet går direkte til Vipps juridiske team og er derfor ikke kundeservice. Den vil heller gå til PWC, advokatfirmaet som har ansvaret for å håndtere all svindel eller mulig svindel i forhold til Vipps. Så hvis du har vært utsatt for eller sett mulig svindel eller svindel, ikke nøl med å kontakte dette skjemaet og inkludere så mye informasjon som mulig med bevis hvis mulig.

Send inn nytt varsel: https://trustcom.pwc.no/vipps/whistle

Nettside

En annen måte som ofte ikke vurderes og løser mer enn 80 % av tvilen, er å konsultere nettstedet. Og når vi sier konsultere, sikter vi ikke til å holde oss på hovedsiden, men å surfe og bruke søkemotoren for å finne det vi er i tvil om. I dag har sidene til slike store selskaper god kundeservice, og seksjoner for å svare på de vanligste spørsmålene og all informasjon om deres tjenester, priser og drift. Så ikke nøl med å besøke den. Vi legger igjen lenken rett nedenfor.

Nettside: https://vipps.no/

Vipps kontorer

Hvis du fortsatt ikke kan løse problemene dine, kan du alltid gå personlig til kontoret deres, som de selv fremhever i sin kontaktdel. Så ikke nøl med å gå for å løse alvorlige problemer, siden det ikke er noe bedre enn kundeservice personlig. Vi gir deg et kart over hvordan du kommer deg dit og adressen.

Addresse: Robert Levins gate 5, 0154 Oslo

Postadresse:

Vipps AS

Postboks 9236 Grønland

0134 Oslo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *