Apple | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Apple Norge er en av de største aktørene innen teknologi i Norge. De tilbyr et bredt utvalg av produkter, tjenester og løsninger for å møte forskjellige behov. Fra Mac-datamaskiner og iPhone-telefoner til Apple TV og Apple Watch-klokker, er Apple Norge et komplett teknologiselskap som dekker det meste av nordmenns behov.

Eplehuset er et nettbasert selskap som spesialiserer seg på salg av Apple-produkter. De har et stort utvalg av Apple-produkter, fra iPhone og iPad til Mac-datamaskiner og Apple Watch. De tilbyr også et bredt utvalg av tilbehør som beskyttelsesdeksler, ladere og kabler. Eplehuset selger også Apple-tjenester som bildeopplasting, iCloud-lagring og AppleCare-garanti.

Eplehuset er en av de offisielle Apple-distributørene, og derfor kan vi finne support og Apple-produkter i deres butikker. Siden det knapt finnes noen offisielle Apple-butikker i Norge i disse dager. Av denne grunn er det svært vanlig å gå til Eplehuset-butikker for support, selv om Apple også har support for kunder i Norge, vil vi se alle muligheter for å få den beste kundeservicen og løse dine tvil eller problemer.

Apple Telefon

Nedenfor finner du telefonnummeret for å kontakte Apple direkte. Dette nummeret er offisielt og er beregnet på kunder i Norge. Taksten som belastes er standardprisen som du har avtalt med telefonleverandøren din.

Det er ingen åpningstider for kundeservice, men det anbefales å ringe i åpningstiden slik at det er større sannsynlighet for å få svar på anropet ditt.

Senere vil vi se andre måter å kontakte og hvor du kan finne støtte utenfor Official Apple, siden det for reparasjonsaspekter ofte er bedre, siden det nesten ikke finnes offisielle Apple-butikker i Norge.

Kundeservice: 240 55133

Andre kontaktmidler Apple

Apple er et så stort selskap, og er i så mange land, noen ganger er det veldig vanskelig å få god kundeservice. Spesielt i land hvor det ikke er noen offisielle butikker eller svært få. Likevel skal vi se hvilke andre måter som finnes for å kontakte Apple eller offisielle leverandører for å løse problemet vårt.

Det første vi vil gi deg er en app som Apple har utviklet for sin støtte, og du kan bruke den til å kontakte support, løse tvil og problemer med den. Det er en veldig nyttig applikasjon som kan hjelpe deg med å kontakte noen fra support.

Apple-kundestøtte: https://apps.apple.com/no/app/apple-support/id1130498044?l=no

Nettside

Når det gjelder andre måter å kontakte på, som vi finner i andre selskaper, er de ikke tilgjengelige for offisielle Apple. Enten e-post eller det klassiske kontaktskjemaet. Nå skal vi se hvor du kan kontakte og hvilke alternativer vi har.

Men først gir vi deg lenker som kan hjelpe deg med å løse tvilen din, hvor det er støtte og hjelp fra fellesskapet og apple support-siden hvor du kan avtale batteribytte eller reparasjoner.

Nettside: https://getsupport.apple.com/solutions

Apple Support Community: https://discussions.apple.com/welcome

Eplehuset butikker

Selv om det finnes forskjellige offisielle Apple-distributører i tilfelle du trenger reparasjon, er den viktigste og største i Norge Eplehuset. Og her skal vi dekke relevant informasjon for å se prisene deres, hvor du skal dra og mye mer. Så hvis du ønsker å reparere din iPhone, Mac eller Apple-enhet, er jeg sikker på at det vil være veldig nyttig for deg.

Det første vi vil trekke frem er butikkene de har over hele Norge. For å finne nærmeste butikk kan du gå inn på linken under og se om det er en butikk nær deg. Den beste støtten er ansikt-til-ansikt støtte. I tillegg kan du ringe disse butikkene for mer informasjon dersom det er langt unna og du vil vite prisene slik vi skal se nå.

Eplehuset butikker: https://eplehuset.no/butikker

Når butikken er lokalisert, er det så enkelt som å klikke på den. Og her kan du se adresse, åpningstider og telefonnummer. Det er så enkelt å se informasjonen til hver butikk du kan kontakte før du drar hvis du har spørsmål. Av denne grunn anbefaler jeg deg å bruke lenken som vi har lagt igjen til deg ovenfor og ikke google maps, hvor det i mange tilfeller ikke er all informasjon i hver butikk.

Har du spørsmål kan du også bruke chatbot-funksjonen som Eplehuset har på sin egen nettside. Vi legger igjen lenken rett nedenfor, klikk bare nedenfor til høyre og det er det.

Chatbot: https://eplehuset.no/

For å avslutte forlater vi deg med informasjons- og støttesiden, der du kan se prisene på de hyppigste reparasjonene og bestille en tid for å bli deltatt. I tillegg til deres sosiale nettverk hvis du ønsker å komme i kontakt med dem gjennom noen av disse.

Eplehuset Tjenester og support: https://eplehuset.no/eplehuset-hjelper-deg

Facebook: https://www.facebook.com/EplehusetNO

Twitter: https://twitter.com/EplehusetNO

Instagram: https://www.instagram.com/eplehusetno/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *