Ruter | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Ruter er et offentlig transportsystem som betjener det meste av Oslo og Akershus. Ruter er tildelt som en egen kommune som administrerer tjenestene, og det finnes en rekke ulike reisealternativer på Ruter, inkludert buss, trikk, t-bane og fergetjeneste.

Ble opprettet i 2002 og har nå over 170 bussruter som kobler sammen byer og bydeler i hele Oslo-området. Det er også et stort nettverk av trikker som kjører gjennom byen. For å komme seg rundt i Akershus er det en rekke ferger som seiler mellom ulike havner.

Tilbyr flere forskjellige billettalternativer, som dagspass, ukespass, månedspass eller årspass. Det er også en rekke andre tjenester som Ruter tilbyr, som Ruter-appen, som hjelper deg med å planlegge og kjøpe billetter, og Ruter Kundeservice, som hjelper deg med å få hjelp med spørsmål og problemer.

Hvis du har hatt et problem med Ruter-tjenesten eller ønsker mer informasjon, skal vi se hvordan du kan kontakte deres kundeservice og løse tvilen din. Vi vil se alle måter slik at du ikke har noen unnskyldning for ikke å kunne kontakte dem.

Ruter Telefon

Den mest brukte og tradisjonelle måten å kontakte Ruter på er gjennom telefonnummeret. Og du finner kontaktnummeret nedenfor. Du vil kunne se to telefonnumre, og du vil kunne bruke hvilket som helst av de to, selv om det andre er laget hvis du har en egen takst hos telefonselskapet ditt. Hvis ikke, anbefaler jeg å bruke det første tallet.

Under tallene kan du også finne kundeservicens åpningstider du kan ringe på tidspunkter du får svar.

Kundeservice: 22 05 70 70 (vanlig takst)

Kundeservice: 177 (egne takster hos din telefonoperatør)

Åpningstider

Mandag–fredag: 07:00–20:00

Lørdag: 09:00–18:00

Søndager, offentlige høytidsdager, helligdager og påskeaften: 10:00–16:00

Andre kontaktmidler Ruter

Dersom du ikke liker å ringe på telefon, eller du ikke får svar, vil vi se hvilke alternativer som finnes for å kunne kontakte Ruter. Det finnes andre måter vi kan bruke for å kontakte Ruter og få svar på våre henvendelser.

I motsetning til andre selskaper har den i dette tilfellet ikke en chatbot for å snakke direkte med noen fra nettstedet. Likevel har den en lignende form for kontakt, som vi vil se senere.

E-post

Når det gjelder e-post, fant vi heller ikke en generisk e-post for å sende våre forespørsler. Likevel kan vi bruke denne kontaktformen som vi vil se senere.

Vi gir deg informasjonen til den tradisjonelle posten hvis du ønsker eller trenger å sende et brev.

Postadresse: Ruter As, Postboks 1030 Sentrum, 0104 Oslo

Kontakt skjema

Måten å kontakte Ruter på e-post er ved å fylle ut kontaktskjemaet som vi legger igjen rett nedenfor. Her må du først velge ett av de 5 alternativene, slik at det sendes til riktig avdeling og du kan få riktig svar på din henvendelse. Når du har valgt alternativet knyttet til spørsmålet eller problemet ditt, velger du bare alternativet og fyller ut skjemaet med spørsmålet eller problemet.

Du vil også kunne finne lenken for å følge statusen til saken din, og til og med legge til tilleggsinformasjon i tilfelle du glemte å inkludere den første gang du sendte inn skjemaet.

Kontakt skjema: https://kontakt.ruter.no/no/billettkontroll-og-gebyr

Oppdatere sak: https://kontakt.ruter.no/oppdatere-sak

Nettside

Hvis det du ser etter er å løse de mest vanlige tvilene som kan løses på kort tid, anbefaler jeg deg å se på følgende lenke. Her kan du finne alle de vanligste spørsmålene fra brukere, og jeg er sikker på at det kan hjelpe deg med å løse noen av tvilene dine.

Denne delen er utformet i tilfelle det er spørsmål du er i tvil om og kundeservice ikke er nødvendig. Vi gir deg også lenken til den offisielle nettsiden hvor du kan sjekke bussrutene og rutene i sanntid.

Nettside: https://ruter.no/fa-hjelp/

Ruter tidsplaner: https://ruter.no/

Sosiale nettverk

En annen, mindre vanlig måte å snakke med noen i kundeservice er gjennom sosiale medier. I motsetning til andre selskaper som vanligvis ikke svarer eller har kundeservice på sosiale nettverk, skiller Ruter seg ut for å bistå raske henvendelser gjennom twitter og facebook. For mer vanlige spørsmål eller tidsplaner kan du kontakte dem via disse to sosiale nettverkene for å få svar.

Selv om husk at for mer kompliserte aspekter, kan de kanskje ikke hjelpe deg. Vi gir deg lenkene til deres sosiale nettverk nedenfor.

Facebook: https://www.facebook.com/ruter.no

Twitter: https://twitter.com/ruter

Instagram: https://www.instagram.com/ruter_no/

Personlig kundeservicesenter

En av de beste måtene å motta kundeservice på er personlig. Og heldigvis stiller Ruter til din disposisjon flere punkter for å kontakte noen fra Ruter og løse problemet ditt. Nedenfor finner du kundeservicepunktene som er tilgjengelige i Oslo og du kan gå for ethvert problem eller spørsmål du har, i normal åpningstid. Så ikke nøl med å besøke noen av deres kundeservicepunkter hvis du ikke kan løse problemet ditt.

Kundesenteret Ruter S på Jernbanetorget

Adresse: Jernbanetorget 1, nedre plan, 0154 Oslo

Servicepunktet på Jernbanetorget T-banestasjon

Adresse: Jernbanetorget T-banestasjon

Servicepunktet på Nationaltheatret T-banestasjon

Adresse: Nationaltheatret T-banestasjon, Johanne Dybwads plass

Servicepunktet på Majorstuen T-banestasjon

Adresse: Majorstuen T-banestasjon, Valkyriegata 8

Ruters hovedkontor

Sentralbord40 00 67 00

Postadresse: Ruters kundesenter, Postboks 1030 Sentrum, 0104 OSLO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *