Trumf | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Trumf er et kundeloyalitetsprogram som gir kunder gode fordeler og belønninger. Trumf har eksistert i Norge siden 1994 og er et av de mest populære kundeloyalitetsprogrammene i landet. Programmet gir kundene muligheten til å samle poeng ved å handle i deres butikker og på andre steder som er tilknyttet Trumf. Disse poengene kan deretter innløses for rabatter, eksklusive tilbud og andre premier.

Tilbyr også kunder fleksible betalingsalternativer, for eksempel en Trumf-kredittkort som gir kundene muligheten til å betale for kjøp over tid. Dette gjør det mulig for kundene å få rabatter og andre fordeler som de ellers ikke ville ha.

Norge har også et Trumf-app som gjør det enkelt for kunder å få tilgang til sine Trumf-tilbud på farten. Appen gir kundene muligheten til å sjekke saldo, oppdatere adresser, kontrollere kjøp og gå tilbakebetalinger, samt å få tilgang til å se hvilke tilbud som er tilgjengelige.

Trumf Telefon

Trumf har ulike telefonlinjer for å kontakte selskapet eller selskapene som samarbeider med Trumf. Deretter har vi utarbeidet en liste med alle telefonnumrene som kan være av interesse for deg, og deres kundeservicetider.

Det er veldig viktig å ringe til angitt tid, ellers får du ikke svar. Vær også oppmerksom på at hvis spørsmålene dine handler om Trumf, er telefonnummeret som interesserer deg det første. De andre er for selskaper som samarbeider med programmet, eller spesifikke aspekter som Trumf tilbyr til sine kunder. Så ikke vent lenger og kontakt deres support.

Kundeservice: 22 56 33 00 (Tastevalg 1) (Mandag-fredag: 08.00-18.00 – Lørdag: 08.00-16.00 – Søndag: stengt)

Visa Kundeservice: 22 56 33 00 (Tastevalg 2) (Mandag-fredag: 08.00-18.00 – Lørdag og søndag: Stengt)

Fjordkraft kundeservice: 23 00 61 00 (Mandag – fredag: 08.00 – 18.00 – Lørdag og søndag: Stengt)

Talkmore kundeservice: 91 50 99 15 (Mandag – fredag: 08.00-17.00 – Lørdag: 10.00-14.00 –Søndag: Stengt)

Mester Grønn kundeservice: 80 08 01 11 (Mandag – fredag: 08.00-20.00 – Lørdag: 08.00-17.00 –Søndag: stengt)

Apotek 1 kundeservice: 67 90 00 30 (Mandag – fredag: 09.00-16.00 – Lørdag og søndag: stengt)

Shell MasterCard kundeservice: 66 85 86 50 (Mandag-fredag: 8.00-18.00 – Lørdag og søndag: stengt)

Andre kontaktmidler Trumf

Vi fant forskjellige måter å kontakte Trumf på, hvis du har problemer med å prøve å kontakte ved å ringe, kanskje det vi ser nå interesserer deg.

Det første alternativet, og et som vanligvis fungerer veldig bra, er chatbot. Vi finner denne chatten på nettsiden deres, på høyre side nedenfor. Det er så enkelt som å klikke på chat, som kan sees på en veldig stor måte og skrive tvilen din. Herfra vil du kunne snakke med en kundeserviceperson, og i tilfelle det er nødvendig og de ikke kan løse tvilen din, vil du motta en e-post eller telefon for å kontakte en person som kan hjelpe deg.

Chatbot: https://www.trumf.no/

E-post

I e-poster er det ingen direkte kontakt-e-post. Den eneste kontakten vi kan finne er først å bruke chatboten, hvor vi om nødvendig vil motta en e-post for å kontakte den angitte personen eller avdelingen. Selv om vi nå vil se en annen måte vi kan kontakte og motta svaret på e-posten vår.

Kontakt skjema

Takket være kontaktskjemaet kan vi motta et mer omfattende svar på vår e-post. Her er det svært viktig å angi hva vår forespørsel går ut på slik at den henvises til oppgitt avdeling.

Du kan også legge ved dokumentasjon eller bilder for å bedre forklare saken din og finne en løsning. Selv om dette er en veldig god måte å kontakte på, er det ikke så raskt å få svar. I gjennomsnitt tar det vanligvis 1-3 dager å få svar, og det kan ta lengre tid. Denne kontaktformen er ment for viktigere forespørsler eller problemer som trenger medfølgende dokumentasjon eller bevis for bedre å forklare saken din.

Kontakt skjema: https://www.trumf.no/kundeservice/Kontaktskjema/

Nettside

Til slutt kan vi også finne mer informasjon om de vanligste problemene og eventuelle problemer knyttet til Trumf i lenken som vi legger igjen nedenfor.

Jeg er sikker på at hvis du ser på det, vil du være i stand til å løse de mest vanlige tvilene som klienter vanligvis har i begynnelsen eller i visse aspekter. Og dermed unngå å kaste bort tid på å kontakte support for å løse dine tvil. Så ikke glem å se den.

Nettside: https://www.trumf.no/kundeservice/#innlogging

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *