Aftenposten | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Aftenposten er en av Norges største og mest anerkjente aviser. Den ble grunnlagt i 1860 og har siden da vært en viktig kilde til nyheter og informasjon om det som skjer i Norge og resten av verden.

Aftenposten har hatt et sterkt fokus på nyheter og dekning av politikk, kultur, næringsliv, teknologi og andre viktige temaer. De har også et stort utvalg av kommentarer og analyser, samt oppdateringer om nye trender, samfunnsutvikling og mer. I tillegg tilbyr de også forskjellige typer magasiner som fokuserer på kunst, kultur og reise.

Aftenposten har vært en av Norges ledende publikasjoner gjennom de siste 150 årene. De står for kvalitet og integritet, og deres journalistikk har fått flere priser. Deres journalistikk er også sterkt preget av deres sterke fokus på troverdighet og pålitelighet.

Ønsker du å komme i kontakt med noen fra Aftenposten, har du kommet til rett sted. Enten du trenger kundeservice angående ditt abonnement, eller du ønsker å kontakte redaksjonen i avisen for å snakke med en journalist, finner du informasjonen her.

Aftenposten Telefon

Aftenposten har ulike telefonnummer for å kontakte dem. Siden det er folk som er interessert i kundeservice for spørsmål eller problemer med registreringen eller tjenester knyttet til denne avisen. Og på den annen side, telefonnumrene for å rapportere nyheter eller annen informasjon knyttet til avisen og som kan være til nytte for en artikkel. Av den grunn har vi skilt telefonnumrene slik at du raskt og enkelt vet hvilken du skal ringe.

Nevn at kundeservicetidene finner du under telefonnummeret. Når det gjelder nyhetsrommet, er det ingen fastsatt tidsplan, men du kan ha faste arbeidstider for å ringe og motta svar. Siden det er når journalistene jobber og vil kunne svare på anropene dine.

Redaksjon

Kundeservice Sentralbord22 86 30 00

Tipstelefonen: 02 286

Kundesenter

Kundeservice Aftenposten: 21 95 14 00

Kundeservice Magasin: 21 95 14 01

Åpningstider:

Mandag – fredag: 07:00-17:00

Lørdag: 08:00-13:00

Søndag: 09:00-12:00 

Diverse

Annonser22 86 30 10

Andre kontaktmidler Aftenposten

Det finnes også andre måter å kontakte avisen på. Enten du ønsker å sende en skriftlig artikkel, mer informasjon i detalj, eller du ikke kan komme i kontakt med telefonnummeret. Så la oss se disse alternativene som kan være veldig nyttige.

Den første vi fant og vi ønsker å fremheve er chatboten. Selv om det er fokusert på kundeservice, er det mulig at de kan henvise deg eller gi en e-post for å snakke med noen fra redaksjonen. Chatboten finner du i lenken nedenfor, nederst til høyre. Du vil kunne se i blått en knapp der det står chat med oss. Klikk der og skriv spørsmålet ditt for å snakke med noen fra kundeservice.

Chatbot: https://kundeportal.aftenposten.no/kundeservice/

E-post

En av de mest klassiske måtene og en som fungerer veldig bra er e-post. Spesielt for redaksjonelle aspekter er informasjon den beste måten å komme i kontakt med noen fra redaksjonen på. Her er det viktig å inkludere relevant informasjon og om mulig med bevis eller bevis for å lette arbeidet og verifiseringen av journalisten.

Følgende e-poster er ikke ment for kundeservice, men for å informere eller rapportere nyheter, eller delta i en diskusjon. Likevel, hvis du bruker chatboten som vi har sett ovenfor og du ikke er i stand til å løse problemene dine, er det mulig at du vil motta en e-post for å kontakte support via denne formen for kommunikasjon.

E-post Nyhetstips: 2286@aftenposten.no

E-post Debattinnlegg: debatt@aftenposten.no

E-post Kronikker: kronikk@aftenposten.no

Nettside

Til slutt finner du kundeservicesiden deres rett nedenfor. Hvor du kan svare på mange spørsmål om deres tjenester, og de vanligste problemene i abonnementer og kontoer. Så hvis du har problemer med noen av disse aspektene, anbefaler jeg at du først leser neste side fordi det er svært sannsynlig at du kan løse problemet uten å kontakte support.

Likevel vil du også finne chatboten for å snakke med noen hvis du ikke finner svaret på dine spørsmål eller problemer.

Nettside: https://kundeportal.aftenposten.no/kundeservice/

Dessuten gir vi deg informasjonen i tilfelle du ønsker å besøke avisen for å snakke med noen fra redaksjonen, eller faktureringsinformasjon og tradisjonell postlevering til denne avisen.

Besøksadresse: Akersgata 55, 0180 Oslo

Postadresse: Postboks 1178 Sentrum, 0107 Oslo

Fakturaadresse: Postboks 1502, 7435 Trondheim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *