Trondheim Camping: Oppdag Norges naturlige skjønnhet på en unik måte

Trondheim Camping er et populært reisemål for de som ønsker en unik campingopplevelse i Norge. Campingplassen ligger i hjertet av Trondheim, og tilbyr en rekke aktiviteter og fasiliteter for besøkende i alle aldre.

Enten du leter etter en koselig hytte eller et sted å slå opp teltet ditt, har Trondheim Camping alt du trenger. Campingplassen er utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert rene toaletter og dusjer, vaskerom og en velassortert campingbutikk. I tillegg tilbyr stedet en rekke aktiviteter, inkludert innendørs minigolf, karaoke og en bar med diskokule.

Trondheim Camping ligger også i nærheten av mange av Trondheims største attraksjoner, inkludert Nidarosdomen, Ringve Museum og Vitenskapsmuseet. Enten du ønsker å utforske byen eller bare slappe av i naturen, er Trondheim Camping det perfekte reisemålet for din neste campingtur.

Beliggenhet

Trondheim ligger i Midt-Norge, og er omgitt av fjorder og fjell. Dette gjør at byen har en unik beliggenhet med flotte naturopplevelser rett utenfor døren. Det finnes flere campingplasser i og rundt Trondheim som tilbyr en fantastisk beliggenhet for å utforske regionen.

Bjølstad Camping ligger i Malmefjorden, ca. 1 times kjøring fra Trondheim. Campingplassen ligger ved sjøen og gir deg en flott utsikt over fjorden. Det er også muligheter for båtutleie og fiske i området.

Flakk Camping ligger ved sjøen, kun 11 km fra Trondheim sentrum. Campingplassen tilbyr plass for telt, campingvogner og bobiler, samt 4 hytter til utleie. Her kan du nyte solnedgangen over fjorden og ta en dukkert på den fine stranden.

 • Nidelv Camping ligger på Hisøy, kun 5 km fra Trondheim sentrum. Campingplassen har en flott beliggenhet ved sjøen og tilbyr hytter og oppstillingsplasser for camping.
 • Campingplassen Viggja ligger ca. 4 mil fra Trondheim sentrum, i nabokommunen Skaun. Her kan du nyte en flott beliggenhet ved sjøen og en fin strand. Det er også muligheter for hytteutleie og oppstillingsplasser for camping.

Uansett hvilken campingplass du velger i Trondheim-området, vil du ha en flott beliggenhet for å utforske regionen og oppleve naturen på sitt beste.

Fasiliteter

Trondheim Camping tilbyr en rekke fasiliteter for å gjøre ditt opphold så komfortabelt som mulig. Her er noen av de viktigste fasilitetene:

Overnattingsmuligheter

Campingplassen har 60 plasser for campingvogner og bobiler, samt 20 hytter for utleie. Hyttene har plass til 2-6 personer og er utstyrt med kjøkkenkrok, bad og toalett. Det er også mulighet for teltcamping på området.

Aktiviteter

For de som ønsker å være aktive, tilbyr Trondheim Camping en rekke aktiviteter. Det er mulig å leie kajakk, sykkel eller fiskeutstyr. Det er også en sandvolleyballbane og en lekeplass for barna.

Mat og drikke

På campingplassen finner du en kafé som serverer enkel mat og drikke. Det er også mulig å grille på området, og det er en matbutikk i nærheten av campingplassen for å kjøpe matvarer.

Priser

Trondheim camping er et flott alternativ for de som ønsker å tilbringe tid i naturen og oppleve alt det Trondheim har å tilby. Her er en oversikt over prisene for overnatting, aktiviteter, mat og drikke.

Overnatting

Prisene for overnatting på Trondheim camping varierer avhengig av sesongen og type campingplass. Her er en oversikt over prisene for 2023:

CampingplassPris per natt
Telt200 kr – 300 kr
Bobil300 kr – 400 kr
Campingvogn300 kr – 400 kr

Aktiviteter

Trondheim camping tilbyr en rekke aktiviteter for både voksne og barn. Her er prisene for noen av aktivitetene:

 • 15-hulls innendørs minigolf – 130 kr per person
 • Karaoke – 50 kr per person
 • Kanopadling – 200 kr per person
 • Fiske – 100 kr per person

Mat og drikke

På Trondheim camping finner du en kafé som serverer enkel mat og drikke. Prisene er rimelige og kaféen er åpen fra morgen til kveld.

 • Kaffe – 20 kr
 • Te – 20 kr
 • Brus – 25 kr
 • Pølse med brød – 30 kr
 • Pizza – 80 kr

Transport

Trondheim is a city that is easily accessible by public transport. The city has a well-developed public transport system that makes it easy to get around. The three letters you need to know to move about Trondheim are A, T and B. Established in 2009, AtB, which literally means “A to B”, oversees public transport in Trondheim, from issuing tenders for operators, to setting fares and promoting the services.

There are several ways to get around Trondheim using public transport. The most common mode of transport is the bus. Buses run frequently and cover most parts of the city. You can buy a bus ticket from the pay stations, in the app, or on board the bus. However, it is not possible to pay for the ticket inside the bus, so make sure you have your ticket before you board.

If you plan to use public transport frequently during your stay in Trondheim, it is recommended that you buy a 24-hour ticket or a 7-day ticket. These tickets are available in the app and are valid for unlimited travel within the specified time period.

For those who prefer to drive, renting a motorhome or campervan is a great option. There are several rental companies in Trondheim that offer motorhome and campervan rentals. McRent and CampingCar Online are two of the most popular rental companies in Trondheim. Renting a motorhome or campervan gives you the freedom to explore Trondheim and its surroundings at your own pace.

Tips og anbefalinger

Trondheim er et flott sted å campe, og det finnes mange flotte campingplasser i og rundt byen. Her er noen tips og anbefalinger for å gjøre ditt opphold så hyggelig som mulig:

 • Ta med rikelig med varme klær og sovepose, spesielt hvis du planlegger å campe om vinteren. Temperaturen kan falle til under null grader, så det er viktig å være godt forberedt.
 • Bruk myggmiddel om sommeren. Trondheim er kjent for mye mygg, spesielt i nærheten av vann og skog.
 • Utforsk naturen rundt Trondheim. Det er mange flotte turstier og sykkelruter i området. Noen campingplasser tilbyr også kajakkutleie.
 • Prøv å besøke noen av de lokale restaurantene og spisestedene i Trondheim. Byen er kjent for sin gode mat og drikke, så det er verdt å utforske.
 • Sjekk værmeldingen før du drar. Været kan være uforutsigbart i Trondheim, så det er lurt å være forberedt på alt fra solskinn til regn og snø.

Med disse tipsene og anbefalingene vil du være godt forberedt på ditt opphold på en campingplass i Trondheim. Nyt naturen og opplev alt byen har å tilby!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *