Leos Lekeland Forus: En morsom og spennende lekeplass for barn

Leos Lekeland Forus er en del av Nordens største lekelandkjede og tilbyr en fantastisk lekeopplevelse for både store og små. Med et bredt utvalg av aktiviteter og attraksjoner, er det noe for enhver smak. Leos Lekeland Forus tilbyr en trygg og morsom lekeplass for barna, samtidig som foreldre kan slappe av i kaféen og nyte en kopp kaffe eller et måltid mens barna leker.

Med et stort utvalg av attraksjoner og aktiviteter, er Leos Lekeland Forus en perfekt destinasjon for familier som ønsker å tilbringe en morsom dag sammen. Fra klatrevegger og hinderløyper til ballbinger og trampoliner, er det noe for alle aldre. Leos Lekeland Forus er også et populært sted for bursdagsfeiringer og andre arrangementer.

Leos Lekeland Forus er lokalisert i Forusparken 24, og er enkelt å finne fra E39. Med åpningstider syv dager i uken, kan du besøke Leos Lekeland Forus når det passer best for deg og din familie. Kom og opplev en dag full av moro og lek på Leos Lekeland Forus!

Beliggenhet

Leos Lekeland Forus ligger i Forusparken 24 i Rogaland, Norge. Det er enkelt å finne frem til lekelandet, og det er flere måter å komme seg dit på.

Adressen

Adressen til Leos Lekeland Forus er Forusparken 24, 4033 Forus, Norge. Dette er en sentral beliggenhet som gjør det enkelt å komme seg dit fra de fleste steder i Rogaland.

Kart og veibeskrivelse

Du kan enkelt finne veibeskrivelse til Leos Lekeland Forus ved å bruke Google Maps eller en annen karttjeneste. Hvis du kommer fra E39, kan du ta av mot Statoil og kjøre forbi Forus travbane for å finne lekelandet.

Hvis du ikke har tilgang til bil, kan du også ta buss til Forus. Det er flere busser som stopper i nærheten av lekelandet, inkludert buss nummer 6, 7, 8, 10, 16, 17, 23, 24, 26, 28, 29, 43, 44, 47 og 49.

Uansett hvordan du velger å komme deg dit, vil du finne Leos Lekeland Forus enkelt og raskt.

Attraksjoner

Leos Lekeland på Forus tilbyr et bredt utvalg av attraksjoner for hele familien. Her er det noe for alle aldre og interesser. Under finner du en oversikt over de ulike områdene og aktivitetene som tilbys:

Lekeområder

I Leos Lekeland finner du en rekke lekeområder for barn i alle aldre. Her kan barna boltre seg på farts sklier, ball kanoner, fossefalls sklier, ball hav, megaballer, piratskip og edderkoppnett. Det er også en innendørs sportsarena hvor man kan spille fotball, innebandy eller basket.

Kafé og matservering

Leos Lekeland har en koselig kafé hvor man kan nyte en kopp kaffe eller en matbit mens barna leker. Kafeen tilbyr et variert utvalg av mat og drikke, inkludert sunne alternativer som frukt og grønnsaker.

Bursdagsfeiring

Leos Lekeland er en populær destinasjon for bursdagsfeiringer. Her kan man leie et eget bursdagsrom og få tilgang til en rekke aktiviteter og attraksjoner. Leos Lekeland tilbyr også ferdige bursdagspakker som inkluderer mat, drikke og en egen bursdagsvert.

Arrangementer

Leos Lekeland arrangerer jevnlig ulike events og aktiviteter for barn og familier. Blant annet kan man delta på skattejakt, ansiktsmaling eller andre morsomme aktiviteter. Følg med på nettsiden for å holde deg oppdatert på kommende arrangementer.

Priser og åpningstider

Inngangspriser

Leos Lekeland Forus har forskjellige priser avhengig av dag og tidspunkt. Billetter er gyldige i 3 timer og inkluderer tilgang til alle aktiviteter og fasiliteter. Her er en oversikt over inngangsprisene:

AlderHverdagerHelger, helligdager og skoleferier
Barn under 1 årGratisGratis
Barn (1-17 år)Kr 195Kr 215-245
VoksenGratisGratis

Åpningstider

Leos Lekeland Forus har følgende åpningstider:

  • Mandag – fredag: 10:00 – 20:00
  • Lørdag og søndag: 09:00 – 19:00

Avvikende åpningstider kan forekomme, så det er alltid lurt å sjekke aktivitetens bookingside for oppdatert informasjon.

Sesongkort

Leos Lekeland Forus tilbyr også klippekort og årskort. Klippekort gir deg rabattert inngang og kan brukes av flere personer samtidig. Årskort gir deg ubegrenset tilgang til alle Leos Lekeland i ett år fra kjøpsdatoen. Prisene for klippekort og årskort varierer avhengig av antall klipp eller lengden på årskortet. Sjekk aktivitetens bookingside for mer informasjon.

Sikkerhet og regler

Sikkerhetsregler

Leos Lekeland Forus tar sikkerheten til barna på alvor. Personalet har rett til å bortvise barn eller voksne som setter andres sikkerhet i fare eller ikke følger våre regler og instrukser. Alt utstyr hos Leo’s er spesialdesignet for barn og barns sikkerhet. Dette betyr at enkelte attraksjoner og lekeområder kan være trange eller lave og voksne bør derfor være ekstra forsiktige.

Det er viktig å følge sikkerhetsreglene for å unngå ulykker. Noen av reglene som gjelder på Leos Lekeland Forus er:

  • Barn under 10 år må ha følge av en voksen
  • Barn må ha sokker på
  • Det er ikke tillatt å ha med mat eller drikke inn i lekelandet
  • Det er ikke tillatt å klatre på eller hoppe fra lekeapparatene
  • Det er ikke tillatt å løpe eller leke med baller i trampolineområdet

Ansvar og tilsyn

Leos Lekeland Forus har et internkontrollsystem for å ivareta sikkerheten ved lekeplassutstyret. Dette følger av internkontrollforskriften. Det enkelte lekeland er pliktig til å ha et internkontrollsystem for å ivareta sikkerheten ved lekeplassutstyret. Internkontrollsystemet skal inneholde mål for helse, miljø og sikkerhet i virksomheten.

Foreldre og foresatte har ansvar for å følge med på barna sine og sørge for at de følger sikkerhetsreglene. Personalet på Leos Lekeland Forus fører tilsyn med lekeområdene, men det er ikke en erstatning for foreldrenes tilsyn. Det er viktig at foreldre og foresatte følger med på barna sine og hjelper til med å opprettholde ro og orden på lekelandet.

Kundeservice

Leos Lekeland Forus er opptatt av å gi god kundeservice og har flere alternativer for å hjelpe kundene sine.

Kontaktinformasjon

Du kan kontakte Leos Lekeland Forus på flere måter, inkludert:

  • Telefon: 51 81 08 00
  • E-post: stavanger@leoslekeland.no
  • Besøke kundeservice i person: Forusparken 24, 4033 Forus

Ofte stilte spørsmål

Leos Lekeland Forus har en FAQ-side på nettstedet sitt som svarer på mange vanlige spørsmål. Her er noen av de vanligste spørsmålene:

SpørsmålSvar
Hva er åpningstidene?Leos Lekeland Forus er åpent hver dag fra kl. 10:00 til kl. 20:00.
Kan jeg reservere et bursdagsselskap?Ja, du kan reservere et bursdagsselskap på Leos Lekeland Forus. Besøk nettstedet deres eller kontakt dem direkte for mer informasjon.
Kan jeg ta med min egen mat og drikke?Nei, det er ikke tillatt å ta med egen mat og drikke til Leos Lekeland Forus. De har en kafé som serverer mat og drikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *