Rånåsfoss Familiebad: Nyt en dag med moro og avslapning ved elva

Rånåsfoss Familiebad er en flott destinasjon for familier som ønsker å tilbringe en dag med moro og avslapning. Dette familiebadet ligger i Rånåsfoss, Nittedal, og tilbyr en rekke aktiviteter for både barn og voksne.

Badet har et stort innendørsbasseng med vannsklier og bølgebasseng, samt et utendørsbasseng som er åpent om sommeren. Det er også et eget barnebasseng for de minste besøkende. I tillegg til bading, kan gjestene nyte badstue, boblebad og treningsstudio.

Rånåsfoss Familiebad er også et flott sted for bursdagsfeiringer og arrangementer. Det er tilgjengelige rom for private fester og arrangementer, og gjestene kan bestille mat og drikke fra badets kafé. Dette er en flott destinasjon for familier som ønsker å tilbringe en dag sammen og ha det gøy i vannet.

Beliggenhet

Rånåsfoss familiebad ligger i Rånåsfoss i Skedsmo kommune i Viken fylke. Det er en kort kjøretur fra Lillestrøm og Oslo, og det er enkelt å komme seg dit med bil eller offentlig transport. Badet ligger ved siden av Nitelva, en elv som renner gjennom Lillestrøm og er kjent for å være en flott fiskeelv.

Badet er omgitt av vakker natur og er et flott sted å besøke for familier som ønsker å tilbringe en dag i solen. Det er også mange turmuligheter i området, og det er en flott base for å utforske Skedsmo og områdene rundt.

Rånåsfoss familiebad har også en flott beliggenhet for de som ønsker å besøke andre attraksjoner i området. Det er en kort kjøretur til Lillestrøm og Oslo, og det er mange andre flotte steder å besøke i nærheten, inkludert Akershus festning, Norges Varemesse og Tusenfryd fornøyelsespark.

Fasiliteter

Rånåsfoss familiebad har et bredt utvalg av fasiliteter som passer for hele familien. Nedenfor er noen av de mest populære fasilitetene som tilbys på badet.

Bassenger

Badet har både et innendørs og utendørs basseng som er åpent hele året. Det innendørs bassenget er oppvarmet til en behagelig temperatur, mens det utendørs bassenget er perfekt for å kjøle seg ned på varme dager. Begge bassengene har en gradvis økning i dybden, slik at både små og store kan nyte vannet.

Vannsklier

Rånåsfoss familiebad har flere vannsklier som passer for både barn og voksne. Det er en lang, sakte vannsklie som går utendørs, og en kortere, raskere vannsklie som går innendørs. Begge skliene er godt vedlikeholdt og gir en morsom opplevelse for hele familien.

Kafé/restaurant

Badet har en kafé/restaurant som serverer en rekke forskjellige retter og drikkevarer. Her kan du nyte en kopp kaffe eller et måltid etter en lang dag med bading. Kaféen har et bredt utvalg av mat og drikke til rimelige priser.

Omklædningsrom og dusj

Rånåsfoss familiebad har flere omklædningsrom og dusjer tilgjengelig for gjestene. Omklædningsrommene er rene og ryddige, og dusjene har varmt vann og god trykk. Det er også tilgjengelig familierom for de som trenger det.

Aktiviteter

Svømmekurs

Rånåsfoss familiebad tilbyr svømmekurs for både barn og voksne. Kursene er tilpasset ulike nivåer og ferdigheter, slik at alle kan finne et passende kurs. Instruktørene er erfarne og dyktige, og legger til rette for en trygg og morsom læring.

Vannaerobic

For de som ønsker å trene på en morsom og effektiv måte, tilbyr Rånåsfoss familiebad vannaerobic. Dette er en treningsform som passer for alle, uavhengig av alder og ferdighetsnivå. Instruktørene sørger for en variert og energisk trening som gir god effekt.

Barnas dag

En gang i måneden arrangerer Rånåsfoss familiebad en spesiell dag for barna. På denne dagen er det ekstra mange aktiviteter og moro å delta i. Barna kan blant annet prøve seg på hinderløyper, vannsklier og leker i vannet. Dette er en dag som alltid er populær blant de yngste gjestene.

Familiedag

Hver søndag er det familiedag på Rånåsfoss familiebad. Da kan hele familien kose seg sammen med bading, lek og moro. Det er også mulig å grille og spise mat i det fine uteområdet. Dette er en fin anledning til å tilbringe kvalitetstid med familien.

Bursdagsfeiring

Rånåsfoss familiebad er et populært sted å feire bursdag. Her kan man leie eget lokale og få servert mat og drikke. Barna kan bade og leke i vannet, og det er også mulig å prøve seg på hinderløyper og andre aktiviteter. Dette er en bursdagsfeiring som garantert vil bli husket lenge.

Priser og åpningstider

Rånåsfoss familiebad er en rimelig og familievennlig destinasjon for en dag med moro og avslapning. Her er prisene og åpningstidene for sesongen:

TidspunktPris
Mandag-fredag (kl. 10:00-18:00)80 kr per person
Lørdag-søndag (kl. 10:00-18:00)100 kr per person
Barn under 3 årGratis
Grupper på over 10 personer10% rabatt

Rånåsfoss familiebad er åpent fra juni til august, fra kl. 10:00 til 18:00 hver dag. Det er viktig å merke seg at badet kan stenge midlertidig på grunn av dårlig vær eller andre uforutsette hendelser. Det anbefales å sjekke nettsiden eller ringe på forhånd for å bekrefte åpningstider og status.

Badet tilbyr også sesongkort for de som ønsker å besøke oftere. Sesongkortene gir ubegrenset tilgang til badet i hele sesongen til en rabattert pris. Det er også mulig å leie badet for private arrangementer utenom vanlig åpningstid.

Oppsummering

Rånåsfoss familiebad er en flott destinasjon for familier som ønsker å tilbringe en dag i vannet. Med en rekke fasiliteter, inkludert et stort basseng, sklie, barnebasseng og en badstue, er det noe for alle aldre og interesser.

Bassenget er godt vedlikeholdt og rent, og personalet er vennlig og hjelpsomt. Det er også tilgjengelig et område for å slappe av og nyte solen, samt en kiosk som serverer mat og drikke.

Prisene er rimelige, og det er også muligheter for å leie utstyr som badehåndklær og solsenger. Alt i alt er Rånåsfoss familiebad en flott destinasjon for en dag med moro og avslapning i vannet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *