Tog Trondheim – Oslo Linje R60/F6

Hvis du vil reise mellom Trondheim og Oslo, bør du ikke gå glipp av denne guiden. Her får du all informasjon om den beste måten å reise mellom disse to viktige byene på, nemlig med tog. Det er nemlig den raskeste måten å reise mellom disse to viktige byene på, og som vi skal se senere, er det flere avganger daglig enn med buss. Så hvis du vil ha all informasjon om hvordan du reiser mellom disse byene, bør du bli hos oss.

I dette tilfellet har vi to toglinjer som vi kan bruke for å reise mellom disse to stoppestedene, R60-linjen og F6-linjen, som begge drives av SJ Nord, i samarbeid med Vy. Den vanlige reisetiden er 7 timer og 25 minutter til 8 timer, avhengig av hvilket tog du bruker. Det er det raskeste og mest komfortable alternativet for å reise mellom disse punktene.

På den annen side er det eneste alternativet direktebussen VY710. Fordi de andre bussene ikke går direkte, og vi må bruke kombinasjoner av buss og tog, to busser eller til og med flere busser, noe som gjør turen mindre komfortabel. Når det gjelder bussen Trondheim – Oslo, er reisetiden 7 timer og 50 minutter, noe som er svært likt togtiden. Så det er også et godt alternativ, det eneste problemet er de få avgangene. Hvis du vil ha mer informasjon om bussen, kan du se guiden vår ved å klikke her.

Tidsplaner

Nedenfor kan du se rutetabellene for både F6 og R60. Men først bør du være oppmerksom på at ikke alle avganger fra en retning ankommer det andre punktet, spesielt med R60. Sørg derfor for at du kan se avgangs- og ankomsttidene og se i riktig retning. I dette tilfellet vil du alltid se avgangene fra Trondheim først, og deretter avgangene fra Oslo. Heldigvis er det flere avganger om dagen på begge togene, slik at du kan ha 4-5 avganger om dagen. Et viktig aspekt er at F6-linjen har en del som er under bygging, og vi må bruke buss som erstatter toget mellom Dombås stasjon og Lillehammer skysstasjon. Så ha dette i bakhodet når du bruker F6-linjen.

Det er bare å gå av toget og sette seg på bussen, for så å gå på toget igjen. Det kan være litt upraktisk, men når arbeidene er ferdig, vil toget gå direkte mellom disse to byene igjen. Så når du leser dette, vil toget kanskje gå direkte, uten at du trenger å ta buss en del av strekningen.

Hvis du vil se rutetabellen for bussen, som har én avgang om dagen, kan du se rutetabellen for Trondheim Oslo ved å klikke her. Der kan du også se om du er interessert i å ta bussen, og om denne rutetabellen passer for deg.

F6:

Du kan se rutetabellene i PDF-format ved å klikke her.

R60:

Du kan se rutetabellene i PDF-format ved å klikke her.

Vi anbefaler at du bruker knappen nedenfor for å gå til reiseplanleggeren før du går til toget eller bussen, for å se eventuelle endringer og sanntidsinformasjon om rutetabellen. Du kan også se de ulike kombinasjonene mellom disse punktene, både for tog og buss.

Priser

Prisene for denne reisen er ikke alltid de samme for en enkeltbillett. Derfor vil du se en ganske merkbar prisforskjell med to priser. I dette tilfellet den høyeste prisen vi har kunnet observere, og den billigste prisen, slik at du kan ha en god referanse for hva billetten vanligvis koster. I tillegg har vi lagt til prisene på andre typer billetter som 7-dagers og 30-dagers pass. Med prisene for hver type passasjer, som blant annet har rabatt som barn eller studenter.

I tillegg ønsket vi å sammenligne prisene på tog og buss, for å se om det er stor forskjell, og om det derfor kan lønne seg å ta bussen. Nedenfor kan du selv se sammenligningstabellen for hver type passasjer med prisen på tog og buss. I begge tilfeller vises to priser, fordi det dessverre ikke finnes noen fast pris for langdistansereiser. Og de starter fra en minstepris, som vanligvis er den laveste, og fra den prisen stiger prisen avhengig av etterspørselen og hvem som ønsker å reise med toget eller bussen.

I tillegg har bussene et annet viktig aspekt, nemlig at prisen ofte stiger når du må bruke to busser, ettersom VY710 bare går én gang om dagen.  Derfor er det svært sannsynlig at hvis du bare bruker VY710, vil det være billigere enn toget. Men hvis du vil reise på et annet tidspunkt og må bruke to busser, går prisene opp.

Priser Enkeltbillett 7 dager 30 dager
Voksen 718/359 kr 4124 kr 10227 kr
Barn/Ungdom 583/359 kr 4124 kr 10227 kr
Student 669/309 kr 4124 kr 6136 kr
Honnør 583/309 kr 4124 kr 10227 kr
Militær 120 kr 4124 kr 10227 kr

Sammenligning av tog- og busspriser:

Priser Enkeltbillett Tog Enkeltbillett Buss
Voksen 718/359 kr 1394/525 kr
Barn/Ungdom 583/359 kr 1048/395 kr
Student 669/309 kr 1048/395 kr
Honnør 583/359 kr 1048/395 kr
Militær 120 kr 100 kr

Hvis du vil kjøpe sesongkort, kan du ikke gjøre det via nettsiden, men må registrere deg og bruke Vy-appen. Derfor kan det noen ganger være vanskelig å finne priser på 7-, 30- eller 365-dagersbilletter. Du kan laste ned appen avhengig av hvilken enhet du har (iOS- og Android-appen).

Selv om det i dette tilfellet ikke er veldig vanlig, finnes det også en annen seddel som kalles Smartpris. Her reduseres prisen på billetten jo flere turer du foretar i løpet av en måned, og fra og med den 20. turen er den gratis. Men det lønner seg bare hvis du reiser nesten hver dag og veldig ofte. Ellers kan 30-dagerspasset være det beste alternativet. Likevel kunne vi ikke forlate dette avsnittet uten å nevne det. Du finner mer informasjon her.

Trondheim S

Addresse: 7010 Trondheim

Oslo S

Addresse: Jernbanetorget 1, 0154 Oslo

Rutetider

Hvis du er en av de nysgjerrige menneskene som liker å se hvordan reisen ser ut, i dette tilfellet fra Trondheim til Oslo med tog, kan du ganske enkelt se nedenfor på kartet hvor toget passerer og ruten.

HTML y CSS Combinados

Du kan se guiden om bussen Trondheim - Oslo som et alternativ til toget ved å klikke her.

Kontaktinformasjon

Hvis du er i tvil om noe som helst i forbindelse med denne ruten, må du ikke nøle med å kontakte selskapet som har ansvaret for å gjennomføre eller hjelpe deg på reisen. Som i dette tilfellet er Vy. Derfor ønsket vi å avslutte med kontaktinformasjonen deres, der du vil motta et veldig raskt svar, og med forskjellige måter i tilfelle noen form for kontakt ikke fungerer for deg. Så ta en titt på all informasjonen nedenfor og bruk det beste alternativet du liker.

Telefon: 61 05 19 10

E-posttog@vy.no

Åpningstider:

  • Mandag–fredag: kl. 07:00–23:00
  • Lørdag: kl. 08:00–21:00
  • Søndag: kl. 09:00–23:00

For henvendelser om gruppereiser for 10 eller flere reisende:

  • Mandag–fredag: kl. 08:30–16:00
  • Lørdag og søndag: stengt
  • Helligdager: stengt

Har du spørsmål om togreiser til og i Europa? Finn ut hvordan du sjekker rutetider og bestiller billetter.

Har du spørsmål om reiser med Vys tog i Sverige? Finn kontaktinformasjon på vy.se.

Har du spørsmål om assistanse på stasjonen for personer med nedsatt funksjonsevne? Finn kontaktinformasjon om assistanse i Spørsmål og svar.

Ved uønskede hendelser på stasjoner eller spor, kontakt Bane NOR (finn kontaktinformasjon på banenor.no). Gjelder henvendelsen akutt fare for liv eller helse, kontakt nødetatene på 110 (brann), 112 (politi) eller 113 (ambulanse).

Har du spørsmål om reiser med Vys busser i Sverige? Finn kontaktinformasjon på vy.se.

Ofte stilte spørsmål: https://www.vy.no/

HTML y CSS Combinados

Du kan se guiden om bussen Trondheim - Oslo som et alternativ til toget ved å klikke her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *