Buss Oslo – Trondheim Linje F6/VY710

Hvis du ønsker å reise mellom Oslo og Trondheim, må du belage deg på en lang reise, og på grunn av den lange avstanden mellom disse to stedene er det ikke særlig gode forbindelser. La oss likevel ta en titt på hvilke alternativer du har for å reise mellom disse stedene, og hvilke som er mest brukt. Med all informasjon som rutetider, priser, avgangs- og ankomststeder og mye mer. Så hvis du ønsker å reise mellom disse punktene, er jeg sikker på at denne guiden vil hjelpe deg.

I dette tilfellet vil vi fokusere på to busser, ettersom det finnes mange ruter med kombinasjoner av buss og tog, men vi vil bare fokusere på direkteforbindelser, som vanligvis er de mest komfortable og praktiske å bruke. I dette tilfellet finner vi F6-bussen, som for øyeblikket erstatter toget. Og på den andre siden bussen VY710. Begge bussene går direkte mellom Trondheim og Oslo. Med en reisetid på 9 timer med F6-bussen og 7 timer og 45 minutter med VY710-bussen. Som vi skal se nedenfor, har VY710-bussen dessverre bare én daglig avgang, i motsetning til F6, som erstatter toget.

Selv om du kanskje også er interessert i kombinasjoner av tog og buss, kan du finne lenker til disse kombinasjonene og finne ut hvilke andre ruter som finnes, i tilfelle bussene vi nå skal se på ikke passer med timeplanen din, og du ønsker å bruke et annet reisealternativ.

HTML y CSS Combinados

Finn ut det beste alternativet til buss Trondheim – Oslo i denne guiden, med Tog Trondheim – Oslo ved å klikke her.

Tidsplaner

Nedenfor kan du se rutetabellene, som vi har delt inn etter buss og retning, med avgang fra Oslo og deretter med avgang fra Trondheim. Det er viktig å huske på at F6-bussen ikke har avgang fra Oslo bussterminal, slik det er vanlig for denne typen busser. I stedet går den fra Oslo S Trelastgata jernbanestasjon. Det er 10 minutters gange fra Oslo bussterminal. Så husk dette slik at du ikke går til feil sted for å gå på bussen.

Disse rutetabellene kan endres, og sjekk alltid denne informasjonen med lenken nedenfor for sanntidstidtabeller og eventuelle endringer eller modifikasjoner som vi ikke har klart å registrere. Bruk disse rutetabellene som referanse for å finne ut når du kan reise mellom disse punktene og hvilke alternativer og rutetider som er tilgjengelige. Det er også mulig at F6-bussen forsvinner på et tidspunkt og at toget blir tilgjengelig igjen.

Så som direktebuss vil vi bare ha VY710, med en daglig avgang på kvelden. Selv om det egentlig er den beste rutetabellen med tanke på reisens lengde, der du kan sove på bussen og ankomme den andre destinasjonen om morgenen.

Oslo – Trondheim:

F6:

Stopp Mandag til fredag og Søndag Lørdag
Oslo S Trelastgata 05:40, 11:54, 13:55 05:40, 11:54
Trondheim S 14:39, 20:53, 22:54 14:39, 20:53

VY710:

Stopp Mandag til Søndag
Oslo Bussterminal 22:40
Trondheim S 06:24

Trondheim - Oslo:

F6:

Stopp Mandag til fredag og Søndag Lørdag
Trondheim S 06:03, 08:03, 13:03 06:03, 13:03
Oslo S Trelastgata 15:02, 17:02, 22:02 15:02, 22:02

VY710:

Stopp Mandag til Søndag
Trondheim S 22:45
Oslo Bussterminal 06:32

Priser

Prisene varierer ganske mye, så vi kan dessverre ikke si hva en enkeltbillett mellom disse destinasjonene koster. Ifølge våre analyser ligger prisen vanligvis mellom 700 kr og 1100 kr. I helgene er prisen vanligvis høyere for reiser til disse destinasjonene. Avhengig av dag og hvor lang tid i forveien kan prisen variere ganske mye fra 700 kr til 900 kr for samme buss, så prøv å bestille på forhånd.

For å se prisen for den dagen du ønsker å reise, kan du under knappen se en lenke der du også kan kjøpe billetten. Hvis du er student, har barn eller eldre med deg, får du også rabatt, som vanligvis er 20-30 % av prisen.

HTML y CSS Combinados

Finn ut det beste alternativet til buss Trondheim - Oslo i denne guiden, med Tog Trondheim - Oslo ved å klikke her.

Oslo Bussterminal

Addresse: 0185 Oslo

Oslo S Trelastgata

Addresse: 0191 Oslo

Trondheim S

Addresse: 7010 Trondheim

Rutetider

Se på ruten denne bussen tar og hvor den passerer, i dette tilfellet F6-bussen, men det er en veldig lik rute for VY710.

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt har spørsmål om denne bussruten, finner du nedenfor kontaktinformasjonen til selskapet som driver denne bussruten, Vy Buss. Med en enkel telefonsamtale eller e-post kan du når som helst få svar på dine spørsmål og få den informasjonen du trenger. På denne måten vet du alt om disse busstjenestene og kan løse problemene dine. I tillegg til tilleggsinformasjon og ofte stilte spørsmål som passasjerer ofte har. Nedenfor finner du all informasjon om kundeservice.

Telefon407 05 070

E-postbuss@vy.no

Åpningstider:

  • Mandag–fredag: kl. 08:30–15:30
  • Helg: stengt
  • Helligdager: stengt

Lurer du på noe angående våre lokalruter? Se kontaktinformasjon for de ulike lokalbussene.

Kontakt oss om leie av buss: turbuss@vy.no

Har du spørsmål om reiser med Vys busser i Sverige? Finn kontaktinformasjon på vy.se.

Ofte stilte spørsmål: https://www.vy.no/kundes

HTML y CSS Combinados

Finn ut det beste alternativet til buss Trondheim - Oslo i denne guiden, med Tog Trondheim - Oslo ved å klikke her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *