Tog Stavanger – Sandnes Linje L5

I denne guiden finner du all informasjon om togforbindelsen Stavanger – Sandnes, den beste måten å komme seg billig, raskt og komfortabelt mellom disse to stedene. Så hvis du vil vite mer om rutetider, priser og annen viktig informasjon om denne ruten, kan du ikke gå glipp av denne guiden.

Toglinjen som forbinder disse to punktene er linje L5, som drives av Go-Ahead Norge, og denne linjen går til Egersund. I dette tilfellet fokuserer vi bare på denne forbindelsen, men hvis du vil se en komplett guide til de andre stoppestedene, kan du se Stavanger – Jåttåvågen – Ganddal – Bryne – Egersund-toget ved å klikke her. Når det gjelder forbindelsen Stavanger – Sandnes, er den bare 15 minutter lang, og med en svært høy frekvens med avganger med få minutters mellomrom, som vi skal se nedenfor.

Tidsplaner

Nedenfor kan du se rutetabellene, som er ganske lange ettersom det er mange avganger hver dag på denne toglinjen L5. Det er vanlig å se tog med 20-30 minutters mellomrom. Så selv uten å se på rutetabellene, hvis du ankommer stasjonen og bare venter noen minutter, er det mulig at et tog vil passere i den retningen du er interessert i. Likevel er det alltid best å se på rutetabellene, som du vil se nedenfor. Der ser du først avgangene fra Stavanger, sortert fra mandag til fredag, deretter lørdag og søndag. Og det samme, men da med avgang fra Sandnes. På denne måten kan du se rutetabellene for begge retninger.

Hvis du har spørsmål, kan du også bruke knappen nedenfor for å gå til planleggeren og se rutetabellene i sanntid. I ruteplanleggeren kan du se eventuelle oppdateringer i sanntid, spesielt i tilfelle forsinkelser eller endringer. Det anbefaler jeg at du gjør før du setter deg på toget.

Du kan se rutetabellene i PDF-format ved å klikke her.

Vi anbefaler at du bruker knappen nedenfor for å gå til reiseplanleggeren før du går til toget eller bussen, for å se eventuelle endringer og sanntidsinformasjon om rutetabellen. Du kan også se de ulike kombinasjonene mellom disse punktene, både for tog og buss.

Priser

Prisen for denne ruten er 42 kr for en enkeltbillett, og 21 kr hvis du har student-, barne-, senior- eller militærrabatt. Vi har også laget følgende tabell med prisene på passene du kan kjøpe, noe som vil spare deg for mye penger hvis du reiser ofte. For hvert enkelt tilfelle kan du finne en som passer til den tiden du ønsker å reise mellom disse punktene, eller nærliggende stoppesteder som ligger i samme område.

Prisliste Stavanger – Sandnes / Sandnes- Stavanger:

Priser Enkeltbillett 24 timer 7 dager 30 dager 365 dager
Voksen 42 kr 85 kr 300 kr 630 kr 6300 kr
Barn/Ungdom 21 kr 43 kr 150 kr 315 kr 3150 kr
Student 21 kr 43 kr 150 kr 315 kr 3150 kr
Honnør 21 kr 43 kr 150 kr 315 kr 3150 kr
Militær 21 kr 43 kr 150 kr 315 kr 3150 kr

I tillegg til sesongkort finnes det en annen svært interessant billettype som kan være det beste alternativet, nemlig Smartpris. Etter hvert som du bruker billetten flere og flere ganger, reduseres prisen og starter på samme pris som en enkeltbillett. Smartpris er utviklet for folk som bruker toget daglig, og er som regel det beste alternativet. Hvis du vil vite mer om dette er det beste alternativet for deg, kan du se mer informasjon her.

Hvis du ikke ser sesongbillettene når du søker etter reisen din ved hjelp av knappen nedenfor på Vy-siden, er det fordi du må bruke appen for å kjøpe og se prisene på disse alternativene. Så ikke nøl med å laste den ned hvis du ikke allerede har den (iOS- og Android-appen).

Stavanger Stasjon

Addresse: Jernbaneveien 3, 4005 Stavanger

Sandnes Sentrum Stasjon

Addresse: 4306 Sandnes

Rutetider

Du kan se ruten for L5-toglinjen mellom disse punktene nedenfor på kartet.

Kontaktinformasjon

Hvis du er i tvil om noe som helst i forbindelse med denne ruten, må du ikke nøle med å kontakte selskapet som har ansvaret for å gjennomføre eller hjelpe deg på reisen. Som i dette tilfellet er Vy. Derfor ønsket vi å avslutte med kontaktinformasjonen deres, der du vil motta et veldig raskt svar, og med forskjellige måter i tilfelle noen form for kontakt ikke fungerer for deg. Så ta en titt på all informasjonen nedenfor og bruk det beste alternativet du liker.

Telefon: 61 05 19 10

E-posttog@vy.no

Åpningstider:

  • Mandag–fredag: kl. 07:00–23:00
  • Lørdag: kl. 08:00–21:00
  • Søndag: kl. 09:00–23:00

For henvendelser om gruppereiser for 10 eller flere reisende:

  • Mandag–fredag: kl. 08:30–16:00
  • Lørdag og søndag: stengt
  • Helligdager: stengt

Har du spørsmål om togreiser til og i Europa? Finn ut hvordan du sjekker rutetider og bestiller billetter.

Har du spørsmål om reiser med Vys tog i Sverige? Finn kontaktinformasjon på vy.se.

Har du spørsmål om assistanse på stasjonen for personer med nedsatt funksjonsevne? Finn kontaktinformasjon om assistanse i Spørsmål og svar.

Ved uønskede hendelser på stasjoner eller spor, kontakt Bane NOR (finn kontaktinformasjon på banenor.no). Gjelder henvendelsen akutt fare for liv eller helse, kontakt nødetatene på 110 (brann), 112 (politi) eller 113 (ambulanse).

Har du spørsmål om reiser med Vys busser i Sverige? Finn kontaktinformasjon på vy.se.

Ofte stilte spørsmål: https://www.vy.no/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *