Telia | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Telia er et ledende telekommunikasjonsselskap som tilbyr bredbånd, mobiltelefoni, TV og Internett-tjenester. Det er et av de største selskapene i Norden, og er en av de største aktørene innen telekommunikasjon. Telia har tilstedeværelse i flere land, og tilbyr tjenester som mobiltelefoni, bredbånd, TV og Internett-tjenester. Telia er også involvert i flere samarbeid med andre selskaper, som for eksempel Telenor.

Telia tilbyr et bredt utvalg av forskjellige produkter og tjenester, som dekker de fleste behov. De har også et stort utvalg av mobiltelefoner og andre produkter, som dekker de fleste behov.

Telia Telefon

Du kan kontakte Telia via følgende numre, avhengig av hva du trenger. Du kan bruke det ene eller det andre nummeret. Ta hensyn til åpningstidene som senere fungerer for ikke å ringe på timer det ikke er kundeservice.

Kundeservice Privat: +47 924 05 050

Kundeservice Bedrift: https://www.telia.no/bedrift/kundeservice/

I tilfelle av å være et selskap er det ikke noe direkte telefonnummer. Du kan besøke siden vi har angitt ovenfor.

Våre åpningstider

 MobilTV/Internett
Hverdager08 – 2008 – 19
Lørdag09 – 1709 – 16
Søndag10 – 1510 – 15

Andre kontaktmidler Telia

Hvis du ikke har klart å få kontakt via telefon, ikke bekymre deg – Telia har deg dekket. Vi har sett på forskjellige muligheter for å komme i kontakt med oss, og i noen tilfeller kan det være enklere og raskere å bruke disse alternativene enn å ringe. La oss ta en titt på de forskjellige måtene du kan kontakte Telia på.

E-post

For øyeblikket har vi ikke funnet en kontakt-e-postadresse. Det betyr likevel ikke at vi ikke kan kontakte Telia per post. Til dette kan vi bruke nettsiden deres som vi vil se nå i kontanter og motta svar per post på spørsmålene våre.

Kontakt skjema

Måten å motta svar på e-post er gjennom kontaktskjemaet ditt. Du kan også kontakte Telia med sin chatbot, på nettsiden og ved å bruke lenkene nedenfor.

Kontakt skjema: https://www.telia.no/kundeservice/kontakt-oss/kontaktskjema/

Kundeservice nettsted: https://www.telia.no/kundeservice/

Nettside

Til slutt kan du besøke nettsiden deres og gå til support- eller kundeserviceseksjonen for å svare på spørsmålene dine. Du kan løse det meste av tvilen uten å måtte kontakte Telia, og ganske enkelt ved å søke på portalen i ofte stilte spørsmål, der det er mest av tvilen og problemene som brukere har hatt før.

Nettside: https://www.telia.no/

Nettside filialsalg: Klikk her

En av de beste måtene å kontakte og motta den beste kundeservicen er å gå til en Telia-butikk. Til dette har vi lagt igjen en lenke ovenfor hvor du kan finne alle dens grener, og hvilken som er nærmest deg. Den er veldig enkel å bruke og du kan gå til nærmeste Telia for å få oppmerksomhet uten å måtte ringe og skrive med skjemaer eller chatbots uten å få svaret du ønsker. Så nå vet du hvordan du får best mulig kundeservice.

Ikke glem å ta kontakt i kundeservicetiden for å motta svaret ditt raskere og ikke akkumulere med andre forespørsler utenom kundeservicetiden. Her er timeplanene i tilfelle du ikke kjenner dem.

Hverdager: 08 – 20*

Lørdag: 09 – 17*

Søndag/helligdag: 10 – 15

Sosiale nettverk

Til slutt er det selvfølgelig mulig å prøve å kontakte selskapet via deres sosiale medier, som du finner oppgitt nedenfor. Denne metoden er imidlertid mindre vanlig og vi anbefaler den ikke hvis du ikke har prøvd de andre kontaktmetodene tidligere, og ikke har fått svar på spørsmålene dine.

Facebook: https://www.facebook.com/TeliaNorge/

Twitter: https://twitter.com/telianorge

Youtube: https://www.youtube.com/telianorge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *