Mental Helse | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Mental helse er en viktig del av vår helse og velvære. Det er viktig å være klar over hvordan du har det, og hvordan du håndterer de daglige stressene som livet kan bringe. Det kan være lett å glemme, men mental helse betyr å ta vare på dine følelser, tanker og handlinger.

Kjennetegn på god mental helse inkluderer å føle seg komfortabel med deg selv og omgivelsene dine, kunne håndtere livets utfordringer, ha et positivt syn på deg selv og bevare gode relasjoner til andre. Hvis du har problemer med din psykiske helse, skal vi se hvilke løsninger du kan finne i Norge, med nummer å ringe og ulike måter å kontakte for å få hjelp.

Mental Helse Telefon

Nedenfor finner du de forskjellige kontakt-og støttenumrene for å motta telefonhjelp. Med sine utvidelser avhengig av om du er forelder, student eller arbeidsliv. Bare ved å klikke på nummeret kan du ringe direkte til nummeret du kan se.

Hjelpetelefonen: 116 123

Foreldresupport: 116 123 (tast 2)

Studenttelefonen: 116 123 (tast 3)

Arbeidslivstelefonen: 225 66 700

Dersom du ønsker å kontakte av pressehensyn eller et annet kontaktnummer med institusjonen bak psykisk helsehjelp, må du ringe nummeret som du nå finner.

Telefon: 975 23 111

Andre kontaktmidler Mental Helse

Selv om vi anbefaler at du så langt det er mulig ringer etter hjelp, finnes det også andre måter å kontakte psykisk helse på dersom du ikke kan komme på telefon eller ønsker en annen måte å kontakte deg på. La oss nå dekke hva disse formatene er.

E-post

E-post er en av de andre måtene å kontakte Mental Helse på. Det er viktig å angi emnet for e-posten din riktig slik at den blir besvart av riktig person. Enten for hjelp, informasjon eller presse. Avhengig av hva spørsmålet ditt er, må du angi emnet riktig for å få riktig svar.

E-post: post@mentalhelse.no

Nettside

En av de beste måtene hvis du fortsatt har spørsmål eller ønsker mer informasjon om denne institusjonen, er å besøke nettsiden. Her finner du all relevant informasjon, som kurs, opplæring og dokumentasjon for å hjelpe deg.

Nettside: https://mentalhelse.no/

Selv om hjelpenumrene er tilgjengelige lenger, er det andre typer numre som trykk eller e-post som du kanskje ikke får svar utenom åpningstidene. For dette er det viktig å vite det, og du finner det like nedenfor.

Kundeservice åpningstider:

Man – tors: 09.00-15.00
Fre: 09.00-14.00

Sosiale nettverk

Til slutt, med veksten av sosiale nettverk de siste årene, har de også blitt et svært hyppig kontaktpunkt som du kan bruke hvis du trenger det. Så du kan prøve å kontakte med en direktemelding på deres Facebook eller Instagram, som du finner rett nedenfor.

Facebook: https://www.facebook.com/mentalhelse/

Instagram: https://www.instagram.com/mental_helse/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *