Talkmore | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Talkmore er et av de største norske mobilselskapene. De tilbyr konkurransedyktige priser og god kundeservice.

Talkmore tilbyr mange forskjellige abonnementer og kontantkort, som passer for alle typer brukere. De har både billige abonnementer for deg som trenger noen få minutter å snakke, og de har også bedre abonnementer for de som trenger flere minutter, data og andre tjenester.

Tilbyr også et bredt utvalg av produkter, som for eksempel mobiler, nettbrett, abonnementer, kontantkort og mer. De har også tjenester som roaming og interne jonale samtaler, samt kundeservice som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Og denne siste delen er det vi vil se her, hva er kvaliteten på kundeservicen deres og hvilke måter er det å kontakte Talkmore på.

Talkmore Telefon

Finn Talkmore-kontakttelefonnummeret nedenfor. Med dette nummeret kan du få hjelp i tilfelle problemer med selskapet eller tvil om dets tjenester. Husk også klokkeslett for å ringe til tider hvor du kan være til stede.

Kundeservice: 915 09 915

Åpningstider:

Man-fre: 08-17

Lørdag: 10-14

Søndag: stengt

Andre kontaktmidler Talkmore

Telefonnummeret er ikke alltid den beste måten å kontakte selskapet på. Og nå skal vi se hvilke alternativer du har, om du ikke vil ringe eller har tatt kontakt på telefon og ikke har fått kontakt med support eller svaret du ønsket. Det er forskjellige måter Talkmore tilbyr sine kunder å kontakte selskapet på.

Den første vi vil nevne er chatboten. Et veldig populært valg de siste årene. Her kan du chatte med en person fra selskapet, og det er veldig nyttig for problemer eller tvil som er lettere å løse og har rask respons. Likevel, for større problemer, er det også mulig å bruke chatboten og om nødvendig vil du få en kontakt-e-post for å legge ved dokumentasjon eller ha en annen måte å kontakte på.

Du finner chatboten rett nedenfor, men vær oppmerksom på kundestøttetidene slik at du kan snakke med noen fra Talkmore.

Chatbot: https://talkmore.no/kontakt/kontakt_chat (Man-fre: 08-16.00 – Lørdag: 10-13.30)

E-post

I e-postdelen er det ingen kontakt-e-postadresse. Likevel kan vi bruke e-post til å kontakte Talkmore, men vi vil se dette nedenfor i neste avsnitt. Så ikke bekymre deg, du kan bruke e-posten din til å kontakte selskapet.

Kontakt skjema

Siden Talkmore ikke gir oss en e-post for klager eller generelle spørsmål, må vi se etter et annet alternativ. Og dette er kontaktskjemaet. Du finner dette skjemaet rett under lenken for å fylle det ut med nødvendig informasjon og få svar på dine spørsmål eller problemer.

Mangler du fortsatt svar på ditt spørsmål, kan du sende oss i e-post. Forventet svartid er 3-5 virkedager.

Kontakt skjema: https://talkmore.no/kontakt/kontakt-oss-kontaktskjema

Nettside

En annen del hvor du kan finne mye informasjon er på nettsiden deres, i kundesenter-delen. Du finner akkurat nå lenken for å gå til denne delen. Her kan du i hovedsak løse dine tvil om de vanligste spørsmålene som alle brukere vanligvis har. Eller hvis du har et problem, hvordan du går frem for å løse det. Driften av visse aspekter av sine tjenester og mye mer. Uten tvil en seksjon som jeg anbefaler deg å besøke når du har spørsmål eller problemer.

Nettside: https://talkmore.no/kundesenter

Et annet veldig godt alternativ hvis du fortsatt ikke har det, er å installere appen på mobilen din. Det er stadig vanligere at mange bedrifter har informasjon utelukkende i mobilappen sin eller det er forskjellige former for støtte som er mye bedre i appen enn på nettsiden deres. Derfor anbefaler jeg at du installerer den hvis du ikke allerede har den. Du finner lenkene rett nedenfor.

Apple App: https://apps.apple.com/no/app/talkmore-faktura/id493244709?l=nb

Android App: https://play.google.com/store/apps/details?id=no.talkmore.faktura&hl=en

Sosiale nettverk

Til slutt forlater vi deg med deres sosiale nettverk. Selv om det ikke er en form for kundestøtte, kan de hjelpe deg med å holde deg informert eller merke kontoen din i tilfelle problemer for å prøve å få et raskt svar på problemene dine.

Vi anbefaler ikke at du tar kontakt på privat melding, fordi det er mulig du ikke får svar eller at de ikke vil kunne gi deg kundeservice som de andre måtene som er laget for det. Det ene sosiale nettverket som mest sannsynlig vil tilby kundestøtte er Facebook.

Facebook: https://www.facebook.com/talkmore.no/

Twitter: https://twitter.com/talkmore_presse

Instagram: https://www.instagram.com/talkmore_no/

Talkmore Kontorer

Talkmore har to kontorer over hele Norge. Hvis du vil vite hvor de er, så kan du se informasjonen med et kart for å vite hvordan du kommer dit. Men husk at de ikke er butikker for kunder, men kontorer for bedriftsarbeidere.

Talkmore

Addresse: Karvesvingen 5, 0579 Oslo

Talkmore Bedrift Bergen – Mobilkjeden AS

Addresse: Kanalveien 46, 5068 Bergen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *