Norwegian | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Norwegian er et norsk selskap som ble grunnlagt i 1993. Det er et av de største flyselskapene i Norden, og det har over 500 ruter til over 150 destinasjoner over hele verden. Norwegian tilbyr komfortable flygninger til konkurransedyktige priser. Det har et stort utvalg av flygninger, inkludert billige flygninger, ekspressfly, charterfly og fleksible flygninger.

Har også et stort utvalg av komfortable sitteplasser, inkludert ekstra benplass, stoler med høy tilbake, og mange andre ekstrautstyr som gjør at passasjerene kan nyte sin flytur. De har også mange forskjellige salgsfremmende kampanjer og tilbud som gjør det lettere og billigere å fly med selskapet. Er et flott selskap som gjør det lettere å fly trygt, komfortabelt og pålitelig.

Vi skal se hvordan du kan kontakte norsk support for å løse ethvert problem eller spørsmål du måtte ha med selskapet. All informasjon i denne veiledningen.

Norwegian Telefon

Trenger du å kontakte Norwegian er en av de beste måtene å ringe. For å gjøre dette kan du bruke følgende telefonnummer hvis du er i Norge. Ellers må du ringe et annet nummer. Du kan finne listen over telefonnumre for hvert land du kan ringe nedenfor og rydde opp i tvil.
Det er også viktig å merke seg at kundeservice er både på norsk og engelsk, så hvis du foretrekker å bruke engelsk for å kommunisere, vil du ikke ha noen problemer.

Kundeservice: +47 21 49 00 15

Åpningstider (alle dager – service på engelsk)

Mandag-fredag: fra 08:00 til 20:00

Lør-søn: fra 09:00 til 18:00

Telefonnumre hvis du ringer fra et annet land.

Andre kontaktmidler Norwegian

Nå som du kjenner telefonnummeret deres, kan du være interessert i å vite andre måter du kan kontakte selskapet på. Enten for enkelhets skyld, eller fordi du ikke får svar på telefon. Så la oss se forskjellige måter det er.

Fra og med chatboten, et veldig godt alternativ for å svare raskt på spørsmål og komme i kontakt med noen fra supporten. I lenken under finner du den, og ved å klikke til høyre eller nederst til høyre på Gå til chatbot nå, åpnes chatten for å begynne å snakke. Her må du også ta hensyn til åpningstider, siden det er mulig at du i noen timer ikke vil få svar fra noen person i kundeservice og det vil kun være automatiske svar. Likevel anbefaler jeg deg å bruke chatboten hvis du har spørsmål eller problemer med selskapet.

Chatbot: https://www.norwegian.no/hjelp-og-kontakt/

E-post

En annen vanlig kontaktform er e-post. Her kan du kontakte dem med e-posten du finner nedenfor. Klikk på den for å åpne e-posten direkte. Men husk at selskaper vanligvis bruker mellom 1 til 3 dager på å svare på denne måten. Og i noen tilfeller kan forsinkelsen til og med være lengre.

E-post: post.reception@norwegian.com

Kontakt skjema

En veldig lik måte å sende e-post på er med kontaktskjemaet. Et veldig likt format, hvor vi må angi noen alternativer slik at e-posten når riktig avdeling og besvares raskere. Jeg etterlater deg nedenfor med det vanlige skjemaet, og deretter skjemaene ved problemer med billetten eller kofferten, som også kan interessere deg hvis du har hatt et problem med det.

Kontakt skjema: https://www.norwegian.no/resources/contact-us/

Utgiftskrav: https://www.norwegian.no/hjelp-og-kontakt/expense-claim/

Billettrefusjon: https://www.norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ticket-refund/

Nettside

Mye av informasjonen du kan finne i guiden vår, og andre svært vanlige spørsmål, er i kundeservicedelen. Hvis du ikke vet hvor den er eller ønsker å gå direkte til denne delen uten å måtte søke etter den, legger vi igjen lenken nedenfor for å gjøre det enda enklere. Det er veldig gode forklaringer på hvordan alt fungerer.

Nettside: https://www.norwegian.no/hjelp-og-kontakt/

En annen side som kan interessere deg er følgende. Hvor du kan se om det er flyforsinkelser og tidsplaner for fremtidige flyvninger. Veldig nyttig å bli oppdatert eller se om det er noen problemer med flyet ditt.

Er flyet i rute?: https://norwegian.no/ruteinformasjon/

Sosiale nettverk

Til slutt gir vi deg også sosiale nettverk. Det er ikke en måte å kontakte bedriften på, siden det er stor sannsynlighet for at du ikke får svar, men det kan være nyttig å innhente informasjon eller merke bedriften dersom det er et problem. Du finner alle de sosiale nettverkene hvor Norwegian er her nedenfor.

Facebook: https://www.facebook.com/flynorwegian/

Twitter: https://twitter.com/Fly_Norwegian

Instagram: https://www.instagram.com/flynorwegian/

Youtube: https://www.youtube.com/user/norwegian

Norwegian Air Shuttle ASA

Addresse: Oksenøyveien 3, 1366 Lysaker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *