Klarna | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Klarna er en global ledende betalingsløsning og finansieringsselskap som tilbyr sine kunder enkel og sikker betaling og finansiering. I dag bruker over 85 millioner kunder fra over 100 land verden over Klarna til å betale for sine varer og tjenester.

Med Klarna kan du betale for varer og tjenester direkte fra din bankkonto, kredittkort eller betalingskort. Det er også mulig å betale via mobiltelefon eller nettbank, som gjør det enkelt å betale for varer og tjenester på nettet.

Har også laget noen innovative løsninger for å gjøre det enklere for kundene å betale for varer. Dette inkluderer Klarna Checkout og Klarna Payments, som lar deg betale for varer og tjenester med et par klikk.

Men nå skal vi fokusere på det du leter etter, deres informasjon og former for kundeservice som de har tilgjengelig. Enten du har hatt et problem eller er i tvil om hvordan det fungerer, med det vi vil se nå vil du kunne kontakte Klarna uten problemer og løse tvilen din.

Klarna Telefon

Har du problemer med Klarna? Hvis dette er ditt tilfelle, er det best å bruke deres kundeservicenummer for å ringe og få svar på problemene dine.

Er du i tvil ser vi hva du kan gjøre senere, men du kan også bruke telefonnummeret som du nå finner for å kontakte selskapet.

Kundeservice: 21 01 89 91 (Man – Fre 08:00 – 18:00 – Stengt på helligdager)

Vi har angitt åpningstidene fordi ringer du utenom åpningstidene får du ikke svar. Klarna har dessverre ikke 24-timers telefonkundeservice.

Andre kontaktmidler Klarna

Har du ikke klart å løse problemet ditt? Kan du ikke snakke med noen? Vel, ikke bekymre deg. Det finnes andre løsninger og måter å kontakte Klarna på, som vi nå skal se. Selv om telefonnummeret for noen er det mest behagelige og praktiske, er det også andre måter du ikke bør vente på å bli møtt på eller du kan få bedre kundeservice.

E-post

E-post og SMS kan være svindel. Hvis du har mottatt uønskede meldinger fra Klarna, vær oppmerksom på at det kan være noen som prøver å lure deg. Så husk falske meldinger, som er en risiko for at vi ser mer og mer for å vite hvordan vi kan identifisere dem og ikke falle for dem eller gi dem informasjon som de kan bruke for å skade deg.

Angående e-post så har ikke Klarna kontakt-e-post for generelle henvendelser.

Kontakt skjema

I den siste delen av lenken som du finner nedenfor, vil du kunne bruke chatboten til å snakke med supporten. Det fungerer veldig likt et kontaktskjema, men uten å måtte vente på e-postsvar, og det er mye mer smidig og nyttig ved mange anledninger.

Hvis du ikke har en konto hos Klarna, må du først registrere deg eller logge på for å bruke denne støttefunksjonen. Husk at du kan bruke BankID for å logge inn enkelt og greit.

Kontakt skjema: https://www.klarna.com/no/kundeservice/

Nettside

På nettsiden deres kan du finne mer informasjon om tjenestene de tilbyr, spørsmål og mye mer. En del av Klarna som jeg vil trekke frem er kundeservicedelen, hvor de har de aller fleste spørsmål og tvil fra brukere med stor detaljrikdom og en god forklaring på svaret. Du kan bruke lenken ovenfor for å gå til denne delen, og se hva du har spørsmål eller problemer.

I motsetning til andre selskaper, hvor denne delen har enkle spørsmål og i noen tilfeller forvirrende forklaringer, har Klarna detaljerte forklaringer og mange vanlige spørsmål som du som bruker kan ha. Så uten tvil anbefaler jeg at du konsulterer den.

Nettside: https://www.klarna.com/

Dessverre er mye kundestøtte for kunder, som vi allerede har sett med chatboten. Derfor anbefaler jeg deg å registrere deg eller logge inn for å se alle kundeservicefunksjonene som Klarna har. En måte å få god kundeservice på er også med mobilappen din. Du kan laste den ned med lenkene som jeg legger igjen nedenfor.

Apple App: https://apps.apple.com/no/app/klarna-shop-now-pay-later/id1115120118

Android App: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myklarnamobile&gl=NO

Sosiale nettverk

Endelig kan du alltid prøve å kontakte gjennom deres sosiale nettverk. Jeg anbefaler deg å bruke Facebook, siden det er det sosiale nettverket mest fokusert på kundeservice og det er flere selskaper i Norge som tilbyr støtte gjennom dette sosiale nettverket. Selv om dette ikke betyr at Klarna også gjør det. Det er som et siste alternativ hvis du ikke får svar på dine problemer.

Når det gjelder de andre, er de mer fokusert på å innhente informasjon eller for et mer arbeidsaspekt, i Linkedins tilfelle. Likevel kan du være interessert i å vite hvilke sosiale nettverk Klarna har, og her er de.

Facebook: https://www.facebook.com/Klarna

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/klarna

Twitter: https://twitter.com/Klarna

Instagram: https://www.instagram.com/klarna/

Klarna Kontor

Endelig har Klarna kontor i Oslo. Selv om du ikke får kundeservice i den, kan du være interessert i å ha mer informasjon om selskapet og hvilke kontorer det har i landet.

Foreløpig har de kun hovedkontor i Oslo, og du kan se nedenfor hvor det ligger og adressen.

Adresse: Schweigaards gate 14, 0191 Oslo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *