Stavanger Aftenblad: All informasjon | Pris og mye mer

Stavanger Aftenblad er en av Norges eldste og største aviser. Den ble grunnlagt i 1893 og har siden vært et viktig informasjonsmedium for folk i regionen Rogaland. Avisen har hovedfokus på lokale nyheter, men dekker også regionale og nasjonale nyheter. De har også en sterk internasjonal nyhetsoppdatering.

Avisen har en godt utviklet nettutgave som gir leserne mulighet til å med på nyhetene uansett hvor de befinner seg. Stavanger Aftenblad er kjent for sine dyptgående journalistiske artikler og har vunnet flere priser og anerkjennelser for sitt arbeid. Avisen er et viktig informasjonsmedium for folk i Rogaland-regionen og er et symbol på regionens historie og kultur.

Stavanger Aftenblad, eller kort og godt kalt Aftenbladet, er en daglig avis i Stavanger, Norge, som eies av Schibsted Media Group. 42 prosent av Schibsteds aksjer ble eid av norske investor ved slutten av 2015. Dermed er det utenlandske aksjonærer som utgjør majoriteten av eierne til Stavanger Aftenblad.

Avisen har forskjellige seksjoner, og selv om den fokuserer på lokale nyheter, har den også andre seksjoner som følgende:

  • Meninger
  • Sport
  • Kultur
  • Magasin

De har også en Tips-seksjon, hvor du kan melde fra om hendelser og motta inntil 10 000 kroner for å hjelpe til med å gi informasjon om en historie, eller gi en mening. Hvis dette er ditt tilfelle, kan du gjøre det gjennom nummeret 05150 eller på epost med fokus på denne typen informasjon: tips@aftenbladet.no. Ikke nøl med å benytte deg av denne muligheten hvis du har verdifull informasjon til dagboken og samtidig bli belønnet.

Pris

Hvis du prøver å få tilgang til noen av avisartiklene, finner du følgende. Siden som mange nåværende aviser, jobber de med et abonnementssystem for sin digitale avisversjon.

Prisene den har og abonnementssystemet kan ses nedenfor i følgende bilde. Det er så enkelt som å opprette en konto og velge abonnementsmodellen som interesserer deg. Og når betalingen er utført, vil du ha tilgang i de neste 30 dagene med en gjentakende betaling for å fornye abonnementet og fortsette å ha tilgang.

Dette er en måte som gjør at avisene kan finansiere seg med sine lesere, og å være mindre avhengig av annonsører og deres innflytelse på nyhetene. For en mer etisk presse med mindre innflytelse og interesser.

Ønsker du også å få papiravisen, har de abonnement som kombinerer distribusjonen av papiravisen med det digitale avisabonnementet. Enten får du den bare i helgen eller fra mandag til lørdag avisen, med et dyrere abonnement. Du kan se prisene nedenfor.

Du kan registrere deg og velge abonnementet som interesserer deg gjennom følgende lenke, ved å klikke her.

Kontakt

Aviser har forskjellige måter å bli kontaktet for nyheter, funksjoner og annen informasjon å rapportere. Vi skal se hva disse måtene er, og senere vil du kunne finne hvordan du kontakter support i tilfelle du har problemer med abonnementet ditt eller problemer knyttet til avisen.

Men denne delen er fokusert på å kontakte for saker relatert til nyheter.

Krypterte meldinger gir større sikkerhet for å unngå datamaskiner som kan bli funnet kompromittert. Derfor tilbyr denne avisen denne muligheten for å gi informasjon på en mest mulig anonym måte og ikke utsette deg selv for noen risiko. Selv om systemet kan være litt komplisert første gang, kan du på siden finne all informasjon om hvordan du sender en kryptert melding.

Dessuten, hvis du ønsker å kontakte noen fra avisteamet på en bestemt måte, kan du se hovedpersonene og e-postene nedenfor ved å klikke på navnet deres.

Journal hovedteam:

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du konsultere følgende:

Kundeservice

Vi skal se de forskjellige alternativene for å kontakte support. Disse kontaktformene er laget for problemer med din konto, du mottar ikke avisen på papir, eller andre problemer med din personlige konto hos avisen. De skal ikke kontaktes for nyheter, leieannonser eller annet. Bruk disse kontaktformene på riktig måte og for det de er. Så la oss se hva det er.

Telefon: 52 90 08 10 (Mandag – fredag: 07:00-17:00 – Lørdag: 08:00-13:00)

Sentralbord: 51 19 51 50 (Mandag – fredag: kl. 08.00 – 15.30. Lørdag stengt)

Debattinnleggdebatt@aftenbladet.no

I støttedelen har de en chatbot, som du finner på neste side under til høyre. Her klikker du på linken og du vil kunne se chatten rett under skjermen, nederst til høyre. Bare skriv spørsmålet ditt, og vent på at noen fra kundeservice hjelper deg med å løse tvilen din. Det er en veldig rask måte å kontakte support på.

Kundestøtteside: https://kundeportal.aftenbladet.no/kundeservice/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *