Hurtigbåt Harstad Tromsø: Timer og priser | All informasjon

En av de beste måtene å krysse Norge fra Harstad til Tromsø på er med hurtigbåt. Takket være denne transportformen vil vi kunne nå lenger nord i Norge på 3 timer. I motsetning til andre alternative transportformer som buss, hvor det krever to overføringer, og en omtrentlig 5:40 timers kjøretur.

I denne artikkelen skal vi dekke alt om denne ruten, for eksempel rutetider, hvor du kan sjekke dem, prisen på ruten og mye mer. Så la oss komme til det. Du kan også se rutetabeller for andre stoppesteder på denne ruten, og ikke bare for de planlagte avgangene i Harstad og Tromsø. Hvor du også kan bruke denne ruten til følgende destinasjoner og stoppesteder:

  • Finnsnes
  • Brøstadbotn
  • Engenes

Hurtigbåt fra Harstad til Tromsø

Tidsplaner

Nedenfor ser du rutetabellene med avganger fra Harstad og andre avganger fra andre stoppesteder i retning Tromsø. Nedenfor kan du se rutetabellene tur/retur, eller klikk her for å se fra Tromsø til Harstad.

Descripción de la imagen

Du kan se timeplanene nedenfor i følgende PDF, eller bildet som vi har lagt igjen ovenfor. Du finner også returtidene, fra Tromsø til Harstad. Sjekk alltid for å se på linje 2, som er hurtigbåtlinjen som kjører denne ruten.

Hvis du fortsatt ikke forstår timeplanen, la oss se den på en mer forenklet måte. Husk at timeplanen kan endres. Derfor vil vi se senere hvordan du sjekker de riktige timeplanene.

  • Mandag: 07:00 AM – 16:15 PM
  • Tirsdag: 07:00 AM – 16:15 PM
  • Onsdag: 07:00 AM – 16:15 PM
  • Torsdag: 07:00 AM – 13:45 PM – 16:15 PM – 20:30 PM
  • Fredag: 07:00 AM – 13:45 PM – 16:15 PM – 20:30 PM
  • Lørdag: 08:00 AM – 15:00 PM
  • Søndag: 15:45 PM – 20:00 PM

Se PDF-en nedenfor. Linje 2 Tromsø-Finnsnes-Harstad

For å sjekke informasjonen anbefaler vi at du bruker lenken vi gir deg i den blå knappen for å se rutetabellene i sanntid og for å få vite eventuelle endringer som denne hurtigbåtruten kan ha. Alt du trenger å gjøre er å angi ankomst- og avreisested.

Rutetider

Du kan se hele ruten til denne hurtigbåten med de fem stoppene den gjør på sin 3-timers reise.

Priser

Hurtigbåtprisene med denne ruten er 616 NOK som standard. Men det er rabatter, i visse tilfeller avhengig av alder, hvis du er militær eller andre fordeler som det vanligvis er rabatt på offentlig transport. Du kan se et eksempel på prisene nedenfor.

Som de angir på siden sin, må billetten kjøpes gjennom Troms Billett-appen, som du kan laste ned her, hvor du finner lenkene for både Android og iOS. Troms Billett-app.

Harstad hurtigbåtkai

Nedenfor finner du adresse og kart over hvor Harstad hurtigbåtstasjon ligger. I tilfelle du har spørsmål, gir vi deg supportnumrene til selskapet som driver med denne tjenesten.

Addresse: 9405 Harstad

Telefon: +47 777 88 777 (Troms fylkestrafikk)

Telefon: +47 815 00163 (Public transport hotline for Troms)

Hurtigbåt Tromsø Harstad

Det er på tide å se på ruten i den andre retningen, fra Tromsø til Harstad, og de aspektene vi ikke har dekket ennå, som rutetabeller i denne retningen, hvor du kommer om bord og mye mer.

Tidsplaner

Descripción de la imagen

Se PDF-en nedenfor. Linje 2 Tromsø-Finnsnes-Harstad

Den beste måten å sjekke og verifisere tidsplanen på er å besøke den offisielle siden for båtturer. Her kan vi angi de to destinasjonene, angi klokkeslett og dato og se de tilgjengelige reisealternativene. Du kommer til denne siden ved å klikke her.

Som du kan se på bildet under går det hurtigbåter fra Harstad til Tromsø på samme tider som vi har sett. Likevel anbefaler jeg alltid at du bruker denne siden til å sjekke timeplanen i tilfelle det er noen endring i tidsplanen eller modifikasjoner.

Her kan du også finne mer informasjon, for eksempel destinasjonsstedet, eller om det er endringer i ombordstignings- eller ankomststedet. Så sjekk det alltid ut. I tillegg til prisene, som vi nå skal se nærmere på.

Priser

Prisene er de samme som vi har sett ovenfor, men du kan fortsatt se de detaljerte prisene med all informasjon.

Som de angir på siden sin, må billetten kjøpes gjennom Troms Billett-appen, som du kan laste ned her, hvor du finner lenkene for både Android og iOS. Troms Billett-app.

For å se prisen i tilfelle det er noen endring, kan du gjøre samme prosess som i forrige tilfelle for å sjekke tidsplanene. Bruk den offisielle Fylkestrafikk-siden herfra, og angi hvilken tur du ønsker å gjøre. I tillegg til å se timeplanene, vil du kunne se prisen på hver tur. Eller du kan også bruke appen til å kjøpe billetten og se prisen før du betaler.

Du kan regne med å betale 616 kroner for hver tur fra Harstad til Tromsø.

Vær oppmerksom på at denne hurtigbåtprisen kun gjelder denne ruten. Ved andre ruter kan prisen variere, enten det er en lengre eller kortere reise.

Det er viktig å vite om endringer, modifikasjoner eller mulige problemer som ruten kan ha. For å gjøre dette, kan du gå til neste side ved å klikke her. Hvor endringer i ruter, stasjoner og annen informasjon som kan påvirke brukere av de ulike rutene Fylkestrafikk har varslet.

Tromsø Prostneset hurtigbåtkai

Det kan være litt forvirrende å vite hvor du skal gå for å komme om bord i denne hurtigbåten hvis det er første gang. Derfor har vi forsøkt å gjøre det så enkelt som mulig med følgende kart, ettersom Tromsø havn er stor og det finnes mange forskjellige fortøyningspunkter. Så du kan også se hvor hurtigbåten ligger og gå dit. Det beste du kan gjøre er å se på kartet nedenfor for å være sikker.

Addresse: 9008 Tromsø

Kontaktinformasjon

Hvis du har problemer med din billett, eller reise, kan du kontakte selskapet med følgende informasjon. I tillegg til telefonnumrene som vi har sett tidligere ovenfor.

Vi anbefaler at du først ringer numrene du ser ovenfor, som tilhører båtene som trafikkerer ruten, slik at du kan få mer presis og konkret informasjon om denne hurtigbåtruten 2. Og hvis du ikke har hell med disse numrene, kan du prøve den andre mer generiske kontaktinformasjonen til selskapet bak denne ruten. Så du har ingen unnskyldning for ikke å få svar på spørsmålene dine.

MS Fjorddronningen Telefon: +47 916 81 257

MS Fjordprinsen Telefon: +47 916 81 258

MS Fjordjarl (Reserve) Telefon: +47 916 81 259

Troms fylkestrafikk kundesenter: +47 777 88 777
Ruteopplysningen for Troms Telefon: 177 / +47 815 00163

Kontakt oss: https://fylkestrafikk.no/meny/hjelp-og-kontakt/kontakt-oss/

Facebook: https://www.facebook.com/tromsfylkestrafikk/

Instagram: https://www.instagram.com/troms_fylkestrafikk/

Hvor lang er hele hurtigbåtoverfarten Harstad Tromsø?

Denne hurtigbåtturen varer i 3 timer.

Finn alle ruter og informasjon om hurtigbåter i Norge her. Se all informasjon for de ulike rutene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *