Fredrikstad Blad: All informasjon | Pris og mye mer

Fredrikstad Blad er et lokalt dagsavis, som dekker området rundt Fredrikstad. Avisen ble opprettet i 1889 og har siden vært en av de viktigste kildene til lokale nyheter og informasjon. Avisen dekker også nyheter fra nærliggende områder og landsdeler, og har også en bred dekning av nyheter fra inn- og utland.

Fredrikstad Blad har et stort fokus på det lokale samfunnet, og dekker en rekke lokale hendelser som konserter, kulturarrangementer, sport og politikk. Avisen har også et sterkt fokus på lokal økonomi og næringsliv. Dekker også debatter og kommentarer om samfunnsrelaterte temaer og nyheter.

Publisherer også oppdateringer og nyheter om vært, samt gode tips for reisemål og aktiviteter i området. Fredrikstad Blad er også kjent for å publisere kryssord, annonser og konkurranser.

Avisen har flere abonnenter og lesere som følger den for å holde seg oppdatert om lokale nyheter og arrangører. Avisen er også tilgjengelig på nett og kan leses på nett og mobil.

Avisen har forskjellige seksjoner, og det er verdt å fremheve sin direktesendte sportsseksjon for å finne ut alle resultatene og nyhetene fra sportens verden i sanntid. Bortsett fra denne delen har de en svært viktig del av meninger og debatter om aktuelle politiske spørsmål og til og med fotografiske rapporter. Hvor man kan sette pris på forskjellige mennesker og øyeblikk. I sport finner vi følgende kategorier:

  • Fotball
  • Håndball
  • Trav
  • Friidrett
  • Ishockey
  • Langrenn

Pris

Ønsker du å benytte deg av innholdet som finnes i en avis, har du mulighet til å få tilgang til disse artiklene. Som tilfellet er med de fleste aktuelle aviser, fungerer disse med et abonnementssystem som gir tilgang til den digitale versjonen av avisen mot betaling.

Prisene som avisen har og abonnementssystemet kan se nedenfor i det tilhørende bildet. Det er enkelt å opprette en konto og velge de modellene som passer best til dine interesser. Når betalingen er gjort, får du tilgang til avisen i løpet av de neste 30 dagene. Det er en gjentakende betaling for å fornye abonnementet og fortsette å ha tilgang.

Gjennom dette kan avisene finansiere seg selv gjennom sine lesere, og bli mindre avhengig av annonsører og deres innflytelse på nyhetene. Dette skaper en mer etisk presse, med mindre påvirkning og interesser.

Benytt deg alltid av de første månedstilbudene hvor abonnementet kun koster 1 kr, og kunne se om du virkelig er interessert i innholdet som er inne i avisen eller ikke.

Som du kan se, er det forskjellige pakker, som lar deg få forskjellige tjenester. Enten det er en papiravis, et abonnement for én eller flere, eller andre alternativer som du kan avtale med denne avisen.

Få ditt abonnement i dag via følgende lenke ved å klikke her.

Tips

For å rapportere nyheter eller informasjon til Fredrikstad Blad er det først og fremst viktig å forstå hva slags innhold som publiseres. Avisen dekker generelt områder som politikk, kultur, samfunn, næringsliv, idrett, helse og utdanning. Derfor er det viktig at informasjonen som rapporteres er relevant for disse områdene og i forhold til avisens tilnærming til disse sakene.

Når du sender inn nyheter eller informasjon til, må du også huske på hva publikum er interessert i. Dette inkluderer lokale nyheter, nyheter fra nærliggende byer og regioner, og nyheter som omhandler lokale og nasjonale spørsmål. Det er også viktig å sikre at informasjonen er oppdatert og nøyaktig, og at alle kilder som brukes er troverdige, ellers vil de ikke kunne bruke informasjonen som gis.

Husk at det er godt mulig at du får en mer direkte kontakt for å kunne verifisere historien/nyhetene, enten gjennom en samtale, videosamtale eller personlig for å svare på spørsmål om historien din til redaktøren. Du kan se under kontaktinformasjonen til avisen for tips:

Tipstelefon02303

Tipsmailtips@f-b.no

Du kan også tipse oss på Facebookhttps://www.facebook.com/fredrikstadblad/

Kjøp annonse: https://www.vise.no/vis/annonsekjop?meny=click

Ta kontakt med

La oss se all kontaktinformasjon med avisen. Enten det er for å gi informasjon om et arrangement, kontakt support dersom du har problemer med ditt abonnement eller andre aspekter knyttet til avisen. Uansett problem, vil du nedenfor kunne finne en måte å komme i kontakt med rett person i avisen.

Du vil se at det er forskjellige måter å kontakte support på, enten via telefon eller med kontaktskjemaet for et kontaktskjema via e-post.

Addresse: Stortorvet 3, 1601 Fredrikstad

Telefon: 46 80 77 77

Telefon Kundeservice: 69 20 41 30

Kontakt kundesenteret: https://www.f-b.no/vis/info/kontakt-kundesenteret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *