Skolerute Sola

Velkommen til en omfattende oversikt over Skolerute Sola! Denne informative artikkelen tar sikte på å gi deg all nødvendig informasjon om skoleåret og kalenderen i Sola kommune. Skolerute Sola er ikke bare en samling av datoer og ferier, den er et verktøy som hjelper elever, foreldre og lærere med å planlegge og organisere skoleåret på en effektiv måte.

I denne artikkelen vil vi utforske hvert aspekt av Skolerute Sola. Vi skal se på de ulike periodene og feriene som er markert, samt viktige hendelser og helligdager som gir farge og mening til skoleåret. Vi vil også dele informasjon om viktige datoer, prøver og eksamener som er av betydning for elevenes akademiske fremgang.

Skolerute Sola gir en veiledning gjennom skoleåret og gir mulighet for planlegging av familieaktiviteter, ferier og andre arrangementer uten å kollidere med skolehverdagen. Ved å følge Skolerute Sola kan du sikre at du får den nødvendige tiden til å forberede deg på utfordringene og feire suksessene gjennom hele skoleåret.

Bli med oss når vi dykker inn i Skolerute Sola og utforsker hver eneste dato og begivenhet som venter oss. Med denne kunnskapen i hånden vil du være i stand til å skape et skoleår fylt med suksess, balanse og minner som varer livet ut. Så, la oss starte denne spennende reisen gjennom Skolerute Sola!

2023-2024

Hvis det er noe tvil rundt kalenderen vi nettopp har sett, kan du finne en detaljert beskrivelse av hver enkelt dag nedenfor. Denne beskrivelsen vil hjelpe deg med å løse eventuelle spørsmål eller usikkerheter du måtte ha om innholdet og betydningen av hver markert dag. Ta en titt nedenfor og la beskrivelsen gi deg den nødvendige klarheten for å forstå kalenderen i sin helhet:

MånedMerknad
AugustSkolestart etter sommerferien torsdag 17. august
OktoberHøstferie 9.–13. oktober (uke 41)
DesemberJuleferie 21. desember–2. januar
JanuarFørste skoledag etter nyttår 3. januar
FebruarVinterferie 26. februar–1. mars (uke 9)
MarsVinterferie 26. februar–1. mars (uke 9)
MarsPåskeferie 25. mars–2. april
AprilPåskeferie 25. mars–2. april
MaiArbeidernes dag onsdag 1. mai
MaiKristi himmelfartsdag torsdag 9. mai
MaiFridag fredag 10. mai
MaiGrunnlovsdag fredag 17. mai
Mai2. pinsedag mandag 20. mai
JuniSiste skoledag før sommerferien fredag 21. juni

For å få tilgang til ytterligere detaljert informasjon, anbefaler vi deg å klikke her. Der vil du finne mer omfattende informasjon om emnet vi har diskutert. Ta gjerne en titt for å få en dypere forståelse av Skolerute Sola og dens innhold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *