Skolerute Skien

Lytt opp, alle elever, foreldre og lærere i Skien! Det er på tide å ta et dypt dykk inn i den fantastiske verden av Skolerute Skien. Denne kalenderen er ikke bare en liste over skoledager og ferier, den er nøkkelen til et velplanlagt og suksessfullt skoleår. La oss være ærlige, planlegging kan være en utfordring, men med Skolerute Skien i hånden, vil du ha en klar vei å følge gjennom labyrinten av skolehverdagen.

La oss tenke over det: med Skolerute Skien i dine hender vil du være i stand til å maksimere tiden din, planlegge familieferier uten å krasje med skoleaktiviteter og gi elevene de nødvendige pausene de fortjener. Denne kalenderen er nøkkelen til å skape balanse og struktur i hverdagen, slik at både elever og lærere kan oppnå suksess uten unødig stress.

2023-2024

For å få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha om hva hver markert dag refererer til, kan du ta en titt på helligdagene vi nettopp har sett i kalenderen. Disse er tydelig markert nedenfor, slik at du enkelt kan finne ut mer informasjon om hver enkelt dag og dens betydning. Utforsk listen nedenfor for å få en bedre forståelse av hva hver markering i kalenderen symboliserer:

MånedDatoerSkoledager
AugustSkolestart: mandag 21. august9
September 21
OktoberHøstferie uke 41
(f.o.m. mandag 9. oktober t.o.m. fredag 13.oktober)
17
NovemberFridag fredag 3. november21
DesemberSiste skoledag før jul: torsdag 21. desember.15
JanuarFørste skoledag etter nyttår: onsdag 3.januar.21
FebruarVinterferie uke 8
(f.o.m. mandag 19. februar t.o.m. fredag 23.februar).
16
MarsPåskeferie f.o.m. mandag 25. mars t.o.m. mandag 1. april16
AprilPåskeferie mandag 1. april (2. påskedag)21
MaiOffentlig fridag onsdag 1. mai.Offentlig fridag Kr. himmelfartsdag torsdag 9. maiFri fredag 10. mai.Offentlig fridag fredag 17. mai.Offentlig fridag 2. pinsedag mandag 20. mai18
JuniSiste skoledag fredag 21. juni15
 Totalt antall skoledager:190

For å få tilgang til informasjonen direkte fra den offisielle kilden, trenger du bare å klikke her. Der vil du finne all nødvendig informasjon du trenger. I tillegg, for de som er interessert i SFO-ruten for skoleåret 2023/2024, kan du klikke her for å få en detaljert oversikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *