Skolerute Holmestrand

En et lite, idyllisk samfunn ved kysten av Norge ligger en by som kalles Holmestrand. Midt i den pulserende bykjernen, der den historiske kirken ruver, finner vi Holmestrand skole – hjertet av utdanningen i området. I denne historiske bygningen blir fremtidens generasjoner formet og inspirert til å utforske verden av kunnskap. Men for elevene og deres familier er det ikke bare den spennende læringen som fyller deres tanker. Nei, det er også Skolerute Holmestrand – et kart som guider dem gjennom et labyrintisk landskap av fridager, skolestart og ferieavbrekk.

Dette er historien om hvordan Skolerute Holmestrand påvirker livene til disse eventyrlystne barna, og hvordan de sammen navigerer gjennom et år fylt av utfordringer, opplevelser og uventede vendepunkter. Bli med oss mens vi dykker ned i historien om Skolerute Holmestrand og avslører hemmelighetene som ligger i dette turbulente kapitlet av Holmestrand’s utdanningssaga.

2023-2024

Dersom du fremdeles er usikker på årets planlegging, kan du ta en nærmere kikk på hver enkelt dag og hva den bringer med seg for å avklare eventuelle tvilstilfeller. Se nærmere på oversikten nedenfor for å få klarhet:

MånedInformasjon
AugustSkolestart: mandag 21. august
September
OktoberHøstferie: uke 41 (f.o.m. mandag 9. oktober t.o.m. fredag 13. oktober
November
DesemberSiste skoledag før jul: torsdag 21. desember
JanuarFørste skoledag etter nyttår: torsdag 4. januar
FebruarVinterferie: uke 8 (f.o.m. mandag 19. februar t.o.m. fredag 23. februar)
MarsPåskeferie: f.o.m. mandag 25.mars t.o.m. mandag 1. april
AprilFri 2. påskedag 1. april
MaiFri 1. mai Fri 9. mai og 10. mai Fri 17. mai Fri 20. mai
JuniSiste skoledag fredag 21. juni

For å utforske den offisielle kilden med et interaktivt kart over helligdagene, kan du ta en titt her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *