Skatteetaten | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Skatteetaten er det statlige organet som har ansvaret for å innkreve skatter og avgifter i Norge. Det fungerer som en mellommann mellom skattebetalerne og de statlige myndighetene, og det er ansvarlig for korrekt skattebetaling. Skatteetaten tilbyr en rekke tjenester, fra å veilede skattebetalere til å hjelpe dem å fylle ut skatteskjemaer.

Skatteetaten har også ansvaret for å følge opp skatetteregler og lover, og sikre at skattebetalere det de skylder. Skatteetaten hjelper også bedrifter og organisasjoner med å administrere skatter og avgifter. De kan gi råd og veiledning om hvordan man skal håndtere skatter og avgifter, og de hjelper skattebetalere med å håndtere skatterelaterte spørsmål. La oss se hvilke forskjellige former for kontakt med denne enheten som finnes for å løse alle problemene dine.

Skatteetaten Telefon

Den enkleste måten er å ringe. For å gjøre dette kan du nå finne nummeret, og et nummer hvis du ringer fra utlandet. Når du ringer, vil du kunne høre en stemme og trykke på 3 alternativer. Tast 1 for privatperson, Tast 2 for næringsdrivende og Tast 3 for revisor, regnskapsfører, advokat eller oppgavegiver. Så husk riktig utvidelse for å trykke og gå direkte til kundeservicen du trenger.

Kundeservice: 800 80 000

Hvis du ringer fra utlandet: +47 22 07 70 00

Det er gratis å ringe 800 80 000 fra fastlinje. Fra mobiltelefon gjelder prisene i ditt mobilabonnement. Du kan også ringe 22 07 70 00 til lokaltakst fra mobil i Norge.

Andre kontaktmidler Skatteetaten

I tillegg til telefonnummeralternativet har vi andre måter å kontakte skateteetaten på. Og det er dette vi får se neste gang. Selv om det tidligere er et alternativ vi ønsker å fremheve, er chatboten eller kundeservice fra nettstedet. For å gjøre dette får du tilgang med lenken rett under, men først må du logge inn.

Chatbot: https://www.skatteetaten.no/kontakt/chat-med-oss/

E-post

Selv om det finnes ulike skatteetatens e-poster, kunne vi ikke finne en generisk e-post for henvendelser. For å gjøre dette anbefaler jeg å bruke andre måter for å motta svar og få e-posten til hver avdeling, der de kan ivareta spørsmålene dine på best mulig måte.

Kontakt skjema

På samme måte som chatboten kan du også fylle ut kontaktskjemaet og få svar på e-posten din. Den største fordelen med skjemaet er å angi årsaken til spørringen, hvor problemet ditt er adressert til den aktuelle avdelingen og du vanligvis får bedre svar. Det kan hende du må logge på for å fylle ut skjemaet og svare på spørsmålene dine.

Kontakt skjema: https://www.skatteetaten.no/kontakt/

Logg inn for å kontakte her: https://www.skatteetaten.no/kontakt/skriv/

Nettside

For å få svar på spørsmålene dine, anbefaler vi at du besøker nettsiden deres og navigerer til support- eller kundeserviceseksjonen. I de fleste tilfeller trenger du ikke å kontakte Skatteetaten for å løse tvilen – gå bare inn på portalen og søk i “Ofte stilte spørsmål” der de fleste problemer brukere har hatt svar.

Nettside: https://www.skatteetaten.no/

Den beste formen for kundeservice er personlig, og derfor kan du gå til nærmeste kontor. For å gjøre dette legger vi igjen en lenke nedenfor der du enkelt og greit kan finne kontoret nærmest deg og gå eller avtale.

Avdelingskontorer: https://www.skatteetaten.no/kontakt/kontor/skattekontor/

Sosiale nettverk

Selv om vi ikke anbefaler denne kontaktformen, kan det være lurt å vite hvilke sosiale nettverk skatetaten har. Og derfor gir vi deg dem rett nedenfor. Men husk alltid at hvis du skriver en direktemelding er det meget mulig at du ikke får svar. Siden det brukes mer på en informativ måte, og ikke så mye som kundeservice. For dette er det allerede andre måter som vi har sett tidligere.

Facebook Person: https://www.facebook.com/skattenmin/

Facebook Bedrift: https://www.facebook.com/skattenminbedrift/

Twitter: https://twitter.com/skattenmin

Skatetatens kontorer

Selv om vi allerede har angitt den offisielle siden hvor du kan finne alle tilgjengelige kontorer, ønsket vi også å vise hovedkontorene og at de helt sikkert er i nærheten av deg. Slik at du slipper å se på den andre siden. Men husk at vi kommer til å se de viktigste og mest sentrale, så hvis du er langt unna dem, er det mulig at det er skateteetaten-kontorer nærmere deg.

Skatteetaten Oslo

Adresse: Schweigaards gate 17, 0191 Oslo

Skatteetaten

Adresse: Fredrik Selmers vei 4, 0663 Oslo

Skatteetaten Ålesund

Adresse: Røysegata 10, 6003 Ålesund

Skatteetaten Skien

Adresse: Myren 12, 3718 Skien

Skatteetaten Haugesund

Adresse: Karmsundgata 192, 5527 Haugesund

Skatteetaten Sandvika

Adresse: Elias Smiths vei 22-24, 1337 Sandvika

Skatteetaten Lillestrøm

Adresse: Tærudgata 16, 2004 Lillestrøm

Skatteetaten Drammen

Adresse: Gamle Kirkeplass 7, 3019 Drammen

Skatteetaten Grålum

Adresse: Rådmann Siras vei 4, 1712 Sarpsborg

Skatteetaten Tønsberg

Adresse: Anton Jenssens gate 8, 3125 Tønsberg

Skatteetaten Hønefoss

Adresse: Stabells gate 7, 3510 Hønefoss

Skatteetaten Hamar

Adresse: Torggata 44, 2317 Hamar

Skatteetaten Stavanger

Adresse: Lagårdsveien 46, 4010 Stavanger

Skatteetaten Sandefjord

Adresse: Nordre Fokserød 14, 3241 0710

Skatteetaten Moss

Adresse: Bernt Ankers gate 17, 1534 Moss

Skatteetaten Gjøvik

Adresse: Nedre Torvgate 4, 2815 Gjøvik

Skatteetaten Bergen

Adresse: Nonnesetergaten 4, 5015 Bergen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *