IKEA | Kontakt telefonnummer og kundeservice

IKEA er et verdenskjent varemerke som er kjent for å tilby billige, funksjonelle møbler og tilbehør til hjemmet. De har et bredt spekter av produkter, alt fra møbler, belysning, tekstiler, kjøkken og husholdningsartikler. IKEA har vært en ledende aktør innen møbelindustrien i over 70 år. De gir kundene tilgang til kvalitetsprodukter som er konstruert for å være funksjonelle, stilige og tilgjengelige. IKEA har også en sterk fokus på miljøvennlige produkter, som er produsert med materialer som er bærekraftige og miljøvennlige. Deres innovative design og fleksible løsninger gjør dem til en favoritt blant mange forbrukere.

Hvis du leter etter Ikea kundeservice, har du kommet til rett sted. Så la oss se hvilke alternativer du har for å kontakte support og løse tvilen din. Gå for det.

IKEA Telefon

IKEA har ikke et dedikert telefonnummer for å kontakte kundeservice. Men de har likevel gjort det mulig å komme i kontakt med dem gjennom hver IKEA-varebutikk og det tilhørende kontaktnummeret. Dette er noe som skiller seg fra mange andre selskaper som tilbyr en dedikert telefonkundeservice.

Heldigvis kan vi likevel motta støtte og assistanse fra IKEA-teamet ved å bruke kontaktinformasjonen de tilbyr. Dette betyr at vi enkelt kan komme i kontakt med dem for å få svar på alle spørsmålene eller bekymringene våre. IKEA jobber også hardt for å gi kundene den beste servicen og støtten de kan, og å tilby et bredt spekter av hjelpemidler som kan hjelpe deg med å få det du trenger.

Andre kontaktmidler IKEA

Hvis du ikke finner telefonveien for å kontakte oss, bør du prøve å bruke vår chatbot som du finner på vår nettside. Vi har lagt linken nedenfor, så du kan enkelt komme i gang. Men pass på å følge tidsplanen vår, da vi ikke vil at du skal sende ut meldinger uten å få et svar tilbake. Vi ønsker å sikre at du får et nøyaktig og raskt svar på det du lurer på. I tillegg vil du motta e-postsvaret ditt innen den angitte tiden for vår kundeservice. Vi anbefaler deg å bruke vår chatbot for å få det beste resultatet!

Chatbot: https://www.ikea.com/no/no/customer-service/support/a/SXcBtnv9MFGWNOntKjL3u/

E-post

Vi beklager at vi ikke kan tilby deg en generisk e-post for å håndtere dine tvil om IKEA. Derimot kan vi imøtekomme dine behov ved å bruke en chatbot eller andre former for kontakt. IKEA prøver sitt beste for å gi deg den beste servicen. Dersom du mottar en e-post fra oss kan du føle deg trygg på at vi jobber med å hjelpe deg med å løse tvilen din. Så ikke nøl med å sende din svar, slik at vi kan jobbe videre med å løse det du lurer på.

Kontakt skjema

Har du spørsmål eller trenger hjelp? Vi har det du trenger for å få svar! Besøk vår kundeserviceseksjon for å finne informasjon om alle våre produkter og tjenester. På nettsiden vår kan du finne lenken nederst på siden, som vil ta deg til seksjonen vår der du kan finne svar på de fleste spørsmål. Du kan også bruke vår chatbot som vil koble deg med et medlem i vårt teamsom vil hjelpe deg med å finne informasjonen du trenger. Vi står alltid klare til å hjelpe deg med å finne det du leter etter.

Kontakt skjema: https://www.ikea.com/no/no/customer-service/

Nettside

IKEA’s nettside er et fantastisk verktøy for å løse alle dine problemer! Du kan enkelt gå til support- eller kundeserviceseksjonen for å finne svar på alle dine spørsmål. Her vil du finne et stort utvalg av ofte stilte spørsmål som dekker de fleste situasjoner du måtte ha. Du kan også finne nyttige ressurser og veiledninger som kan hjelpe deg med å løse problemene dine. Selv om dette er et nyttig verktøy, er det alltid en god ide å kontakte IKEA hvis du trenger mer hjelp. Med riktig støtte og veiledning kan du finne det beste løsningen på problemet ditt.

Nettside: https://www.ikea.com/no/

Kundeserviceplan:

Mandag-Fredag: 08:00-20:00

Lørdag: 09:00-17:00

Søndag: Stengt

Hvis du virkelig trenger et svar raskt, så husk å ta kontakt med IKEA under deres åpningstider. Da er du garantert at du får hjelp med det samme. Er det ikke åpningstid, kan det hende at det tar litt lengre tid før du får svar. IKEA har mange kunder som kontakter dem, og hvis du ikke er en av de som tar kontakt i åpningstiden, kan det hende at det tar litt lengre tid før du får svar.

Sosiale nettverk

Som en siste utvei for å få kontakt med noen, kan det være lurt å prøve å gå inn på deres spesifikke norske sosiale nettverk. Vi har samlet en liste nedenfor som gjør det lettere for deg å finne ut hvilke sosiale nettverk du skal bruke og hvilke som ikke er det. I stedet for å bruke tiden på å prøve å finne ut hvilket sosialt nettverk de bruker, kan du bruke listen nedenfor til å hjelpe deg med å finne riktig nettverk. Dette gjør det enklere for deg å kontakte de du leter etter.

Facebook: https://www.facebook.com/ikeanorge/

Instagram: https://www.instagram.com/ikeanorge/

Youtube: https://www.youtube.com/user/IKEANorge

Avdelingskontorer IKEA

Den beste måten å motta kundeservice på er å gå personlig til en av de nærmeste IKEA-butikkene du har. For å gjøre dette skal vi se de viktigste IKEAene du kan finne i Norge, slik at du vet hvor du skal gå og får best mulig kundeservice.

IKEA Slependen

Adresse: Nesbruveien 40, 1396 Billingstad

IKEA Furuset

Adresse: Strømsveien 303, 1081 Oslo

IKEA Sørlandet

Adresse: Sydinga 20, 4636 Kristiansand

IKEA Forus

Adresse: Grenseveien 2, 4313 Sandnes

IKEA Åsane

Adresse: Åsamyrane 250, 5131 Nyborg

IKEA Ringsaker

Adresse: Krokstadvegen 4, 2320 Furnes

IKEA Forus vareutlevering

Adresse: Svanholmen 21, 4313 Sandnes

IKEA Planlegging og bestillingspunkt Arendal

Adresse: Langsæveien 5, 4846 Arendal

IKEA Planning Studio

Adresse: Akersgata 28, 0158 Oslo

IKEA Leangen

Adresse: Landbruksvegen 2, 7048 Trondheim

IKEA Henteterminal

Adresse: Terminalgata 17, 9019 Tromsø

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *