SAS | Kontakt telefonnummer og kundeservice

SAS er et skandinavisk flyselskap som ble grunnlagt i 1946. Det er det største flyselskapet i Skandinavia og flyr til over 100 destinasjoner i over 40 land. SAS er kjent for sin høye kvalitet på tjenester, komfortabel fly og god kundeservice. De tilbyr også bonusprogrammer og rabatter som gjør det enda bedre å fly med SAS. SAS har også et stort fokus på miljø og sikkerhet.

De har en rekke miljøvennlige fly og arbeider for å redusere bransjens klimagassutslipp. I tillegg har de en dedikert sikkerhetsavdeling som arbeider for å sikre at flyvningene er så sikre som mulig. SAS er et godt valg for alle som ønsker å reise trygt og komfortabelt. Hvis du har problemer med SAS, vil vi se hvilke måter du kan kontakte for å løse eventuelle spørsmål.

SAS Telefon

Den beste måten å kontakte på, og som vi anbefaler deg å prøve først, er gjennom deres kundekontakttelefonnumre. For å gjøre dette skal vi se hva de er og de forskjellige formene som finnes.

Kundeservice: +4721896400

MAN – FRE: 07.00-19.00 CET

LØRDAG: 09.00-17.00 CET

SØNDAG: 09.00-18.00 CET

Overtid for Gold/Diamond:

MAN – FRE: 19.00-01.00 CET

LØRDAG: 17.00-23.00 CET

SØNDAG: 18.00-23.00 CET

SAS For Business & Travel Pass: +4764817600

MAN – FRE: 08.00-17.00 CET

LØRDAG: Stengt

SØNDAG: Stengt

Både norsk og engelsk er tilgjengelig i kundeservice, i tilfelle du har lettere for å kommunisere på engelsk enn på norsk.

Andre kontaktmidler SAS

Kundeservice har utviklet seg til å integrere et bredt spekter av kontaktmetoder tilgjengelig for kunder. Fra å være begrenset til telefonen kan du nå kontakte bedrifter gjennom ulike kontaktkanaler.

E-poster, sosiale nettverk eller nettsidens egen chatbot har blitt svært nyttige verktøy som vi anbefaler deg å bruke i tilfelle du ikke lykkes med telefonnummeret. Derfor skal vi se hvordan du kan finne hver av disse aspektene.

E-post

Du finner firmaets e-postadresse rett nedenfor. Likevel påpeker selskapet selv at det kan ta uker å få svar på grunn av det store volumet av innkommende saker. Derfor anbefaler vi at du bruker chatboten eller telefonen som vi allerede har sett for å løse problemene dine. Likevel er det alltid greit å vite selskapets e-post i tilfelle du trenger å sende inn en mer formell klage.

E-post: kundeserviceavdeling@sas.no

Kontakt skjema

I tillegg til e-posten din, er det også kontaktskjemaet du kan kontakte. Vi anbefaler at du bruker dette formatet i stedet for å sende en e-post. Siden i skjemaet kan du velge årsaken og den vil gå direkte til riktig avdeling. Ellers med direkte e-post, sendes det til en generisk e-post og derfor er svaret tregere. Så ikke nøl med å bruke denne metoden for å kontakte SAS.

Kontakt skjema: https://www.sas.no/kundeservice/kontakt/

Nettside

Til slutt kan du besøke nettsiden deres og gå til support- eller kundeserviceseksjonen for å svare på spørsmålene dine. Du kan løse det meste av tvilen uten å måtte kontakte SAS, og ganske enkelt ved å søke på portalen i ofte stilte spørsmål, der det er mest av tvilen og problemene som brukere har hatt før. Eller til og med ved å chatte med chatboten deres, kan du finne svar på de viktigste og enkleste spørsmålene å løse.

Nettside: https://www.sas.no/

Sosiale nettverk

I tilfelle problemer eller hendelser er det alltid greit å kjenne til de sosiale nettverkene for en mer direkte kontakt eller en annen måte å kontakte på. Her gir vi deg alle sammen, i tilfelle du trenger dem av en eller annen grunn.

Facebook: https://www.facebook.com/SAS/

Twitter: https://twitter.com/sas

Instagram: https://www.instagram.com/flysas/

Youtube: https://www.youtube.com/user/flysas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *