Kredinor | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Kredinor er et finansieringsselskap som tilbyr kredittløsninger og økonomisk rådgivning. Deres mål er å hjelpe folk med å mestre økonomien og hjelpe dem med å få kontroll over økonomien. Kredinor tilbyr fleksible løsninger som kan tilpasses kundenes behov og ressurser.

Kredinor tilbyr en rekke tjenester, inkludert kredittvurdering, kredittbehandling, kredittforbedring og rådgivning. De har også et online verktøy som hjelper deg å forstå kredittvurderinger og gi deg verktøy for å kontrollere økonomien.

Har et dedikert team av økonomiske rådgivere som jobber med å hjelpe kundene å få kontroll over økonomien. De tilbyr også kontinuerlig støtte og veiledning for å hjelpe kundene med å styre økonomien og unngå økonomiske problemer.

Kredinor Telefon

Du kan kontakte Kredinor gjennom følgende numre, avhengig av hva du trenger. Du kan bruke følgende nummer for å løse eventuelle spørsmål du måtte ha. Husk også åpningstider for å ringe når numrene er aktive.

Kundeservice: 21 60 92 00

Husk følgende som selskapet fremhever, for å unngå å bli svindlet.

Det sendes mange svindel-SMS, hvor noen utgir seg for å være Kredinor. Om du får en mistenkelig SMS kan du trykke på: Se status i din sak. Skriv inn referanse eller saksnummer fra SMS. Hvis det ikke kommer opp noe er det en svindel-SMS. Du kan også logge på Min side med BankID. Om det ikke ligger noen sak på Min side er det et svindelforsøk. Du trenger ikke ringe oss, bare blokker avsender og slett SMS. Mer informasjon om svindelforsøk her.

Andre kontaktmidler Kredinor

Hvis du ikke kommer igjennom via telefon, ikke bekymre deg, vi har dekket deg. Vi kommer til å se forskjellige måter du kan kontakte og til og med i noen tilfeller få raskere svar enn ved å ringe. Så la oss komme til det med de forskjellige kontaktformatene som finnes for å komme i kontakt med Kredinor. Blant dem kan du bruke chatboten på nettsiden for å svare på de enkleste spørsmålene.

E-post

Det er foreløpig ingen offentlig e-post for kundeservice. Likevel kan du bruke e-posten din til å kontakte selskapet, som vi vil se senere. I tilfelle du mottar en e-post som svar, kan du svare på den e-posten for å fortsette kundeservicen din.

Kontakt skjema

Måten å kontakte Kredinor ved å bruke e-posten din er ved å fylle ut kontaktskjemaet. Det kan være litt forvirrende å finne kontaktskjemaet, og det er grunnen til at vi har listet det opp rett nedenfor slik at du ikke trenger å kaste bort tid på å søke etter det riktige skjemaet for å fylle ut. Bare klikk på den, fyll inn informasjonen den ber om, så trenger du bare å vente på svar fra kundeservicen din.

Kontakt skjema: https://www.kredinor.no/kundeservice/#humany-kredinor-inline=/contact/cm243-kontaktskjema-kontakt-oss;guideId:242;phrase:e-post

Nettside

Til slutt kan du besøke nettsiden deres og gå til support- eller kundeserviceseksjonen for å svare på spørsmålene dine. Du kan løse det meste av tvilen uten å måtte kontakte Kredinor, og ganske enkelt ved å søke på portalen i ofte stilte spørsmål, der det er mest av tvilen og problemene som brukere har hatt før.

Kundeservice Nettsted: https://www.kredinor.no/kundeservice/

Nettside: https://www.kredinor.no/

Ikke glem å ta kontakt i kundeservicetiden for å motta svaret ditt raskere og ikke akkumulere med andre forespørsler utenom kundeservicetiden. Her er timeplanene i tilfelle du ikke kjenner dem.

Åpningstider kundeservice:

Mandag Fredag: kl. 08:00 – 21:00

Lørdag: kl. 10:00 – 15:00

Søndag: stengt

Sosiale nettverk

Til sist, som en siste utvei, kan du alltid ta kontakt med dem via deres sosiale medier som du finner nedenfor. Dette er en mindre vanlig måte å kommunisere på og ikke noe vi anbefaler hvis du ikke tidligere har prøvd å kontakte dem på denne måten og ikke har fått svar på spørsmålene dine.

Twitter: https://twitter.com/kredinor

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/kredinor/

Facebook: https://www.facebook.com/kredinor/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *